Wkonl

Hoe maak je een samengesteld woord te maken

Een Oost-Illinois University student genaamd Nick Kaltenbronn maakte een weddenschap dat hij een onzin woord kon maken en binnen 48 uur dat woord zou zijn op ieders lippen en ze zouden hebben gemaakt een betekenis voor het. Hij won de weddenschap door het schilderen van het woord "quiz" de hele stad. Hoewel dit het ware verhaal, of zelfs uw bedoeling niet kan zijn bij het maken van een verzonnen woord, het maken van woorden kan leuk zijn, en door het volgen van een paar eenvoudige stappen kunt u uitbreiden van de manieren waarop je dat ook te doen. Wees voorzichtig, dat wel. Je zou kunnen eindigen creëren insquantulous muskaroons die zijn ronduit sprunky.

Stappen

Hoe maak je een samengesteld woord te maken. Begrijp dat engels woorden worden gemaakt op de volgende manieren.
Hoe maak je een samengesteld woord te maken. Begrijp dat engels woorden worden gemaakt op de volgende manieren.
 1. 1
  Begrijp dat engels woorden worden gemaakt op de volgende manieren:
  • Griekse en Latijnse wortels, voorvoegsels en achtervoegsels. Door het nemen van een blik op de onderstaande links door Infoplease, kunt u een aantal gemeenschappelijke woord porties al te herkennen.
  • Technologie, met name als het gaat om computers en het internet. Voorbeelden hiervan zijn te vinden op Technology Dictionary.
  • Andere landen. Bijvoorbeeld, "restaurant" is een woord dat direct werd opgepikt uit de Franse. Misschien kunt u het bij Foreignword.com kunt vinden.
  • Basisbehoefte. Sniglets zijn een humoristische voorbeeld van.
 2. 2
  Probeer een samenvoeging. Dit is twee woorden samen fijngestampt tot een nieuw woord dat kenmerken van beide van de vorige woorden heeft te maken. Bijvoorbeeld, Australische + Indonesische = Australesian, wat zou kunnen betekenen 'iemand afkomstig uit Australië en Indonesië. "
 3. 3
  Bepalen waarom u wilt een woord te maken. Is het om dezelfde reden Sniglets werden gemaakt, omdat er een voorwerp of het gebruik dat een woord gewoon nodig heeft? Of is het omdat je gewoon een paar minuten te sparen en je wilt deel uitmaken van een woord, of een handvol van hen?
 4. 4
  Mix en match uit het bovenstaande totdat u het woord of de woorden die u wilt vinden.
 5. 5
  Veel plezier.

Tips

 • Zodra uw woord is gemaakt, niet gebruiken te veel doen. Gebruik het wanneer het zinvol is, en leg het als iemand vraagt ​​wat het betekent. Hoe meer je het gebruikt in de juiste scenario, hoe meer je zult merken dat je vrienden met het!
 • Proberen te posten op online woordenboek websites, zoals [urbandictionary.com]. Het zou wel eens aanslaan!
 • Lees [Jabberwocky] voor inspiratie. Het heeft veel van geconfectioneerde woorden die een of andere manier lukt om klinkt net als wat ze betekenen.
 • Een andere techniek die u kunt gebruiken is het mixen en matchen elementaire syllabische klanken. Bijvoorbeeld: sh + na + U zou dan kunnen worden gespeld "Sh'nathe" en - voilà - je hebt nu de naam van een Elven stad (of een heel wrede manier om te zeggen: "Ze is nasty")!.
 • Als je gaat om vele monikers creëren, maak dan je eigen woordenboek van verzonnen woorden. Je weet maar nooit, een van uw woorden in een echte een dag kunnen verschijnen!
 • Als u wilt, zet je verzonnen woorden op de discussie pagina voor iedereen te zien. Wie weet? Je zou als enigszins-bekend als Richard Daly en het woord 'quiz. "
 • Gebruik je fantasie.

Waarschuwingen

 • Maak je geen zorgen over het overslaan van stappen, het punt is gewoon om plezier te hebben.
 • Weet Richard Daly's bijvoorbeeld (in de samenvatting vermeld) niet beschouwen als een excuus om graffiti uw verzonnen woord overal in de stad.
 • De meeste wetenschappelijke woordenboeken beschouwen woorden als neologismen of protologisms tenzij ze op grote schaal gebruikt in een bepaalde periode van tijd. Verstuur geen verzonnen woorden waar ze niet wilden.