Wkonl

Hoe maak je een zaak tegen vegetarisme maken

Niets tegen vegetarisme, maar heb je ooit bekritiseerd voor het eten van vlees? Terwijl vegetarisme heeft een aantal logische argumenten, veel van deze problemen kunnen worden opgelost in een alternatieve manier, en niet altijd rekening houden met het algemene beeld.

Stappen

Hoe maak je een zaak tegen vegetarisme maken. Vraag haar effectiviteit.
Hoe maak je een zaak tegen vegetarisme maken. Vraag haar effectiviteit.
 1. 1
  Vraag haar effectiviteit: Een populaire utilitaire argument is dat zelfs als ik, een enkel individu, waren om te stoppen met het eten van vlees, dit zou niet het aantal gedode dieren helemaal te verminderen. De vleesmarkt is veel te groot voor de vleesproducenten om de consumptie van een enkele persoon of het ontbreken daarvan registreren.
 2. 2
  Laat je niet emotioneel aanspreekt zijspoor u. Een vegetarisch zou kunnen vragen "Nou, hoe zou je je voelen als je zijn geslacht en opgegeten? ' Hoe je je zou voelen mogelijk niet vergelijkbaar met hoe een lagere levensvorm voelt. Op dezelfde manier, met behulp van overmatig levendige beschrijvingen ('misleidende levendigheid') om een ​​negatieve reactie op te roepen is een drogreden.
 3. 3
  Overweeg minder extreme maatregelen. Dit is gerelateerd aan eerdere stap. Overweeg: Het is algemeen aanvaard dat de meeste Europeanen eten meer vlees dan gezond is, maar dit betekent niet dat de beste optie is om geen vlees te eten helemaal. Wat als we net gegeten half zo veel? Of een derde? Het hebben van te veel van iets betekent niet dat je niets moet hebben; gewoon dat je minder moet hebben.
 4. 4
  Aanval zwak hypothetische argumenten. Denk aan het punt dat het graan nodig is om een ​​koe te voeden honderd mensen kunnen voeden. Met alle hongerende mensen op de planeet, zou het zinvol zijn om ze te eten graan en geen vlees. Het probleem met deze verklaring is dat die mensen niet verhongeren omdat er niet genoeg voedsel - ze verhongeren omdat ze geen toegang hebben tot het voedsel hebben. Als de vegetarische zegt 'We kunnen allemaal de hongerende bevolking te voeden met de', reageren met 'maar zouden we?' Een recente studie wees uit dat de helft van alle voedsel in Europa wordt verspild. Als we hadden twee keer zo veel, zouden we niet gewoon te verspillen de verhoging?
 5. 5
  Gebruik de 'cirkel van het leven "argument. Als je naar beneden om het, zijn de meeste dieren, inclusief de mens, van nature geschikt voor het eten van andere dieren. Het is uiteraard mogelijk om een gezond dieet te hebben zonder vlees, maar het is vaak een stuk moeilijker.
 6. 6
  Blazen elkaar het argument dierenrechten. Wanneer een vegetarische vorderingen die jij schenden de rechten van dieren, herinner hem dat er veel onderzoek suggereert dat planten hebben een zekere mate van bewustzijn van hun omgeving. Hoe kan men twisten over de rechten van dieren zonder te weten hoeveel kost een enkele plant kan voelen (of hoeveel is een plant zich bewust van hoe het voelt) op alle?
 7. 7
  Wijzen op het gebruik van andere dierlijke producten. De meeste vegetariërs nog steeds gebruik dierlijke producten in zaken als leder, lijm, gelatine, en sommige farmaceutische capsules. Vraag hun hypocrisie in het gebruik van bepaalde dierlijke producten, ondanks beweringen van het tegendeel.
 8. 8
  Be holistische. Beweren dat de mens de dominante soort op de planeet Aarde en dat alle hulpbronnen van de aarde zijn tot onze beschikking voor onze verantwoord gebruik en genot. Overwegen waar de mensheid zou zijn als bomen nooit naar beneden voor hun hout te worden gebruikt in alles, van de bouw van woningen en water schepen aan de productie van boekenplanken en papier werden gesneden. De verantwoordelijke ding om te doen is ervoor te zorgen dat toekomstige generaties in staat zijn om alle van de voordelen en de luxe die we op dit moment toegang te hebben worden geboden.
 9. 9
  Beschrijf de biologische geval voor het eten van vlees. Als we werden gemaakt om te eten alleen planten, zou het niet hebben we meerdere maag compartimenten, zoals koeien? Zuurproductie van onze maag, iets niet gevonden in herbivoren. HCL activeert eiwit-splitsende enzymen. Verder, de menselijke pancreas produceert een volledig gamma van spijsverteringsenzymen om een ​​grote verscheidenheid van voedsel, zowel dierlijke als plantaardige verwerken.

Waarschuwingen

 • Maak niet je tegenstander zich bedreigd voelen of gedwongen, vooral wanneer in een groep, zorg ervoor dat ze vrij mogen hun eigen voeding te kiezen. Ook, hoe meer je een dreigende toon gebruikt, hoe groter de kans is dat je tegenstander niet zal luisteren naar wat je te zeggen hebt, ook al is het geldig is.
 • NIET in de val van het argument fundamentele overtuigingen als je tegenstander is evolutionist vallen, en je creationist bent. (IE: Creationist: God maakte ons om vlees en planten eten; Evolutionist:.. Het was noodzakelijk voor ons om vlees te eten om te overleven in een keer, maar we evolueren naar planteneters nu, hebben we niet meer nodig om vlees te eten)
 • Vraag niet een vegetarisch waar ze al hun eiwitten. Eieren, melk, kaas, yoghurt, noten, bonen, peulvruchten evenals vele andere vegetarische alternatieven eiwitbronnen.
 • Niet kies een kant te haastig. Er zijn goed geworteld argumenten aan beide kanten. Doe onderzoek aan beide kanten van het argument.