Wkonl

Hoe maak je goede cijfers op de middelbare school krijgen

Middelbare school is een grote stap omhoog van Basisschool. Toen een leraar, twee had je op het meest. Maar je cijfers waren eenvoudig, omdat de kern van uw onderwerpen waren met een leraar, dan heb je misschien uitgeschakeld voor een ander onderwerp. Nu heb je zes tot acht verschillende klassen bij te houden, en een andere leraar voor een ieder! Je wilt niet dat je ouders teleur met een stelletje verschrikkelijke rangen, nee! Je wilt ze laten zien wat goede B's, maar altijd streven naar een A! Hier is een artikel dat u zal helpen! MAAR altijd, altijd, altijd streven naar de beste. Never give up op uw verwachtingen!

Stappen

Hoe maak je goede cijfers op de middelbare school krijgen. Hier krijg je een planner.
Hoe maak je goede cijfers op de middelbare school krijgen. Hier krijg je een planner.
 1. 1
  Get georganiseerd! Een groot deel van de middelbare school wordt georganiseerd. Je moet een bindmiddel hebben. Proberen om mappen met inzetstukken of verdelers binnenkant van het bindmiddel te zetten krijgen. Dit zal u helpen om georganiseerd te blijven op kleur en per klasse. Als je al je papieren bij elkaar en niet gescheiden je dis-georganiseerd te krijgen en je zult niet in staat om te slagen! Krijgt ook een map voor elke klasse, een kunststof is het beste, omdat ze het hele jaar duren. Gebruik deze als huiswerk en voor eventuele losse hand-outs. Hier krijg je een notebook voor elke klasse ook, dus u kunt aantekeningen maken, en studie voor uw testen. En als je huiswerk of schoolwerk doen of wat dan ook, altijd de datum, onderwerp, naam leraar dus als je organiseert het zou makkelijker zijn.
 2. 2
  Hier krijg je een planner. Je moet een kalender, planner, of agenda te krijgen. Op deze manier kunt u elk van uw opdrachten te schrijven, testen, quizzen, projecten, essays en meldingen, zoals dansen, excursies, of vakanties. Zorg ervoor dat u daadwerkelijk te gebruiken! Daily! Er is echt geen zin in de aankoop van apparatuur die u niet gebruikt.
 3. 3
  Maak notities en studeren met hen! Wanneer u een test hoort of quiz komt eraan, onmiddellijk schrijf het in je huiswerk boek en beginnen met het plannen studietijd. Als je 3 dagen voor een quiz dan studeren voor 30 minuten in de ochtend en 30 minuten in de avond tot de test of quiz.
  • Het helpt om een ​​studiegroep, zodat u kunt alles voor te bereiden voor de test. U kunt zelfs studeren met een persoon als dat is alles wat je hebt!
 4. 4
  Doe je huiswerk! Een belangrijk onderdeel van het krijgen van goede cijfers is de afwerking en het draaien in huiswerk op tijd. Neem zoveel tijd als je kunt om je huiswerk afmaken. Laat het niet tot de laatste minuut, want dat zal je stress en je zult niet in staat zijn om je huiswerk effectief te voltooien.
 5. 5
  Niet uitstellen. Als je af te maken aan veel dingen die je niet krijgt goede cijfers. Vergeet niet om huiswerk eerst doen. Geen spoor, koor of iets anders (scholen komt altijd eerst).
 6. 6
  Zingen een lied. Als je kunt laten overeenkomen met het werk dat je doet het zal een stuk leuker!
 7. 7
  Weet wanneer u een quiz of test! Studeren veel voor degenen die je slecht. Het moeilijkste is meestal wiskunde omdat het onthouden van de antwoorden zullen niet werken. Ga over eerdere quizzen en tests. Realiseer je fouten en ze niet nog een keer doen!
 8. 8
  Stel vragen. Uw docenten zijn er om u te helpen! Ze houden van vragen. Als je verward bent over iets, laat vallen in tijdens de lunch of vrije tijd, na school of eerder.
 9. 9
  Zoek uit voor eventuele extra krediet. Dit zal helpen bij het einde van het kwartaal of een trimester of semester. Als u een 85% in de klas en je echt wilt een A, doet het extra krediet! Vraag altijd vroeg u niet wilt wachten.
 10. 10
  Als u een vervangende vraag de leraar of een vriend te helpen. Zij kunnen u altijd helpen als ze het probleem.

Tips

 • Maak de dingen leuk! Gebruik heldere gekleurde notebooks, notities, mappen, ordners en rugzakken. Gewoon omdat het koeler op die manier.
 • Geloof in jezelf. Gewoon proberen om goed te doen op school. Tegen de tijd dat je je rapport, zult u verrast worden door de uitkomst.
 • Laat uw prive-leven je afleiden van school.
 • Luister altijd naar je leraar in de klas.
 • Als je niet zeker bent over een bepaald onderwerp vraag je docent na de les of tijdens homeroom, is het zeer belangrijk om de vaardigheden behandeld in class.You begrijpen nooit weten of je leraar zal een pop quiz de volgende dag.
 • Niet zo verstrikt raken in drama met je vrienden. Als er iets gebeurt met die kring van je vrienden proberen om het uit te praten of elkaar helpen-bevinding partijen in de strijd zal niet helpen met de strijd-
 • Op de ochtend van een test of examen, moet je eten van een gezond ontbijt. Het zal u helpen gefocust blijven.
 • Een van de grootste grondleggers van uitstel is elektronisch afleiding. Draai alle elektronische afleiding uit of zet ze volledig weg terwijl het doen van uw werk. Als u de computer op uw werk te voltooien, pak je wilskracht en voorkomen dat het openen ENIGE tabbladen die niet naar uw werk relevant zijn. U kunt ook een vriend of familielid om te waken over je schouder als je je werk doet, en houden u van het krijgen van afgeleid.
 • Worden betrokken. Word lid van koor, sport, kunst, en andere buitenschoolse activiteiten. Vooral als je een award voor het op school krijgen
 • Het is niet aan te raden om een ​​grote 5-inch bindmiddel krijgen, omdat ze niet passen in rugzakken heel gemakkelijk.
 • Voor wiskunde testen, bestuderen uw notities, onthouden hoe het concept je leraar is quizzen u op doen, en als je bij wiskunde klasse, krijgen een vel papier en schrijf hoe je het concept naar beneden doen. Dit is niet vals spelen want je schreef het toen je naar de klas, niet voor de les.
 • Zet een whiteboard in je locker! Na elke les opschrijven wat je nodig hebt om thuis te brengen. Al uw opdrachten zijn al in uw planner dus verspil uw tijd het schrijven van de opdrachten! Alleen schrijven wat je nodig hebt om naar huis te brengen!
 • Geloof het of niet, huiswerk kan je cijfer verhogen! Huiswerk maken is normaal gesproken beschouwd als een participatie graad.

Waarschuwingen

 • Niet te veel zorgen te maken. Zo belangrijk als uw toekomst is, je bent nog steeds 5, 6, 7 jaar uit de buurt van de universiteit. Laat je niet uit stress - neem de tijd om te genieten van het leven, tijd doorbrengen met vrienden en familie. Heb je academische prestaties niet offeren ook niet, maar probeer een balans te vinden. Het leven gaat door veel te snel, dus vergeet niet om het beste van te maken nu.
 • Zorg ervoor dat u alle benodigdheden die je nodig hebt om je huiswerk te voltooien voordat je de school verlaten. Het laatste wat je wilt is om te hebben om terug naar school te gaan, of zelfs de opdracht helemaal mis.
 • Krijg altijd genoeg slaap voor een test. Als je bijna geen slaap, dan zal je niet in staat zijn om na te denken.
 • In het algemeen krijg altijd genoeg slaap. Begin niet beneden de hele nacht weg.
 • Praat nooit terug naar je leraar, zal het in uw administratie en Hoge Scholen worden gezet zou niet graag willen dat zien.
 • Niet laten zakken in 7de rang, het is de belangrijkste kwaliteit van Middle School, Middelbare scholen sneller door de 6de leerjaar dingen, en ga naar de 8ste rang verslag kaart, maar ze kijken naar alles wat je deed in 7de rang.
 • Cheat nooit! Dit zal alleen je pijn op de lange termijn, want er zullen waarschijnlijk keer later in je studieloopbaan wanneer je nodig hebt om de informatie te kennen.
 • Weet de goedkope papieren mappen niet krijgen. Zij zullen momenteel rippen. De leraren ook niet voor hen zorgen.
 • Laat geen mensen bedriegen van je af.
 • Besteden steeds minder tijd op uw kast als je er een hebt. Als u niet zult verliezen die voorrechten en al je boeken en je jas en rugzak voor de rest van de dag te dragen.
 • Door: Google, recente bewerkingen door: Rayan M., Osten, Meg, Uncle Cyclops (bekijk alle) Google Gemeenschap.

Dingen die je nodig hebt

 • Schoolbenodigdheden
 • studeren tijd