Wkonl

Hoe om gezichten te lezen

Met de mogelijkheid om gezichten te lezen is altijd belangrijk. Als u wilt weten wat een persoon het gezicht zegt wanneer je tot hen spreken, lees dan verder.

Stappen

Hoe om gezichten te lezen. Bestudeer de persoon het gezicht nauw.
Hoe om gezichten te lezen. Bestudeer de persoon het gezicht nauw.
 1. 1
  Bestudeer de persoon het gezicht nauw. Echter, lijken niet alsof je staren echt moeilijk, want dat zou ze zich ongemakkelijk voelen.
 2. 2
  Kijk in hun ogen. Dit lijkt misschien vreemd, maar probeer te zeggen of lijken moe, verdrietig, druk, diep geïnteresseerde. Als iemand staren in een andere richting of aan de zijkant van je gezicht, ze waarschijnlijk niet oplet. Als de persoon moe is, dan is hun ogen kunnen donkere kringen onder hen. Meestal, als mensen verdrietig zijn, kunnen ze een glazige blik of roodheid in hun ogen, die zegt dat ze gehuild. Een drukke persoon kan blijven knipperen van al hun gedachten. Het is gezegd dat elke keer dat een persoon veranderingen dachten, ze knipperen. Tot slot zou de leerlingen van een persoon uitzetten als ze diep bent betrokken bij het gesprek, maar dit kan zeer moeilijk op te pikken zijn.
 3. 3
  Let op de lippen van de persoon. Uiteraard, lacht betekent dat ze blij zijn, maar een glimlach alleen met de lip spieren zou worden beschouwd als een beleefde glimlach, een volle glimlach maakt gebruik van de oogspieren, evenals de mond, terwijl fronsen betekent dat de persoon is verdrietig of ernstig. Als hun lippen zijn niet echt glimlachen of fronsen, dat zou kunnen betekenen dat de persoon is enigszins verveeld, boos of dagdromen tijdens dit gesprek plaatsvindt. Als mensen bijten op hun lip, dat zou kunnen betekenen dat ze zenuwachtig over iets of het kan een teken van minachting zijn. Tot slot, als ze likken hun lippen, kan dat betekenen dat de persoon is erg hongerig. Het kan echter ook betekenen dat ze tot je aangetrokken, maar dit is waarschijnlijk onwaarschijnlijk als ze toont geen andere tekenen van flirten.
 4. 4
  Er is nog een aanvulling op het 'lippen lezen' dat is als iemand bogen hun lip
  • Naar boven, dit is een teken van minachting.
  • Langwerpig, dit is een teken van woede of wrok.
  • Naar beneden, dit is een teken van frustratie.
  • In bijna alle gevallen 'Notice ogen ook', zullen ze vast en gecontracteerd (gezichtsspieren zal strak zijn). Zijn vage om de mate van hun emoties te krijgen. Maar als je de praktijk, het is niet zo moeilijk.
  • Let op de uitlijning van de bovenlip met de onderlip. Betekent dat de meeste van de mensen hebben de onderlip achter de bovenlip, maar zorgvuldig te observeren, meer de onderlip achterloopt op de bovenlip, meer de persoon is waarschijnlijk arrogant.
 5. 5
  Proberen om aandacht te besteden aan hoe snel een persoon ademt. Als ze moeilijk ademt, kan dit betekenen dat ze zijn uit te werken, of dat ze leeg zijn om een ​​andere reden. Ook kan moeilijk ademen betekenen dat de persoon is nerveus om met je te praten, zeer verrast je te zien, of dat ze boos op je. Normale ademhaling niets betekenen in het bijzonder, omdat dit type ademhaling gaat samen met de meeste emoties. Ten slotte kan langzame ademhaling ook betekenen dat de persoon is nerveus om je te zien en dat ze proberen te ontspannen geworden.
 6. 6
  Merken dat hun huidskleur. Als de persoon ziek is, konden hun huidskleur een bleke kleur. Ook kan het betekenen dat de persoon is zeer verrast je te zien en is het herstellen van de schok. Dit kan echter alleen gebeuren als je te springen van achter een hoek en schrikken ze. Als een persoon heeft een normale huidskleur, dan zijn ze waarschijnlijk fijn gevoel. Ten slotte, als een persoon heeft een roodachtige gekleurde teint, ze kunnen worden beschaamd om je te zien om wat voor reden.

Tips

 • Proberen om naar een persoon te leren kennen voordat je hun gezicht te lezen. Dit kan u helpen te begrijpen waarom ze bepaalde dingen te doen met hun gezicht. Ook kunnen mensen die je net ontmoet een slechte eerste indruk van je krijgt als je om dit te proberen met hen.
 • Zoek uit wat de personen normaal gedrag is, bijvoorbeeld iemand kan een roodachtige gelaatskleur hebben natuurlijk zo ja, zijn ze waarschijnlijk niet beschaamd om je te zien
 • Sommige mensen denken niet je staren je normaal zou kunnen gaan op het gesprek en deze afspelen om jezelf later, hoe beter je geheugen is het beter dit werkt.
 • Als iemand boos is, kan hij of zij niet naar je kijken en zou kunnen proberen om je negeren.

Waarschuwingen

 • Iedereen is anders. Deze suggesties zullen niet werken voor elke persoon die je ontmoet.
 • Sommige mensen hebben medische problemen, dit dus in gedachten te houden tijdens het kijken naar hun gezichtsuitdrukkingen.
 • Als de persoon lijkt te worden gehinderd, terwijl je op zoek bent op hun gezicht, dan stoppen met wat je doet. Er is geen behoefte om zich te verontschuldigen, tenzij de persoon zegt iets in de trant van "Waarom kijk je me zo aan? '