Wkonl

Hoe om studenten te vangen vreemdgaan

Academische fraude en plagiaat zijn dramatisch toegenomen als leerlingen moeite hebben om gelijke tred te houden met de verwachtingen en eisen van onze huidige onderwijssysteem. Bovendien is de komst van nieuwe technologieën maakt het veel makkelijker voor studenten om vals te spelen dan ooit tevoren. De gevolgen van fraude en plagiaat zijn nadelig voor studenten en de samenleving, en dit artikel zal u tonen hoe te voorkomen en te ontdekken academische oneerlijkheid.

Stappen

Hoe om studenten te vangen vreemdgaan. Altijd de controle over de klas.
Hoe om studenten te vangen vreemdgaan. Altijd de controle over de klas.
 1. 1
  Altijd de controle over de klas. Omdat waakzaam in de klas is de beste manier om niet alleen te vangen studenten vreemdgaan, maar om valsspelen te voorkomen in de eerste plaats.
  • Begroeten altijd leerlingen als ze in de klas komen. Kijk naar hun handen / armen te zorgen dat ze hen niet om te zetten in spiekbriefjes.
  • Schik de testomgeving. Indien mogelijk, laat dan een ruimte tussen de studenten om vals spelen te ontmoedigen, en ervoor te zorgen dat studenten slaan rugzakken, boeken, of bindmiddelen onder hun stoelen.
  • Sluit je ogen niet opstijgen van de studenten terwijl ze werken. Studenten kunnen naar het plafond te kijken tijdens de tests pretenderen te werken het antwoord, maar ze zijn echt proberen om te kijken naar het papier van een klasgenoot. Lopen altijd rond de kamer in plaats van zitten aan de voorkant want het maakt het veel moeilijker voor studenten om studie aantekeningen verbergen op hun schoot of achter een bureau. Studenten hebben minder kans om vals te spelen met andere leerlingen als ze zich bewust zijn van je aanwezigheid.
  • Sta niet toe dat de studenten om de klas te verlaten totdat ze hun test afmaken. Studenten kunnen gaan opzoeken antwoorden op hun elektronische apparaten als ze de kamer verlaten, of neem contact op met andere studenten. In geval van nood, de leerlingen vragen om hun zakken leeg (om ervoor te zorgen dat ze niet een elektronisch apparaat hebt), en aftrekken punten van hun test als ze naar het toilet / drinken water te gebruiken.
  • Als je een student continu hoesten, tikken op de bank of hun voet, of fluisteren merken, zijn ze waarschijnlijk vals spelen. Zorg ervoor dat je over de verwachtingen voor dit soort gedrag voor het testen, zodat studenten weten dat dit wordt beschouwd als valsspelen. Als het gebeurt, in overeenstemming met de gevolgen.
 2. 2
  Gebruik technologie om valsspelen te vangen buiten het klaslokaal. Studenten zijn meer geneigd om vals te spelen wanneer ze werken aan take-home testen of essays. Gelukkig voor leraren, er zijn plagiaatdetectie diensten, zoals turnitin.com, om plagiaat te vangen.
  • Indien mogelijk, maak uw eigen testen. Dit maakt het moeilijker voor studenten om antwoord te toetsen online te vinden.
  • Als docent van een student, dan kunt u zijn / haar schrijfstijl te herkennen. Vertrouw op je instinct bij het lezen student werk, als iets onecht lijkt, is het waarschijnlijk. Als je vreemdgaan, soort vermoeden in een paar zinnen uit papier van een student in een zoekmachine om te ontdekken of hij / zij het heeft gekopieerd uit het internet.
 3. 3
  Als je een student die essays die eruit zien alsof ze kunnen worden uit een nationale geografische tijdschrift schrijft opmerken, gebruik maken van een site, zoals Turnitin. Com, of vraag een van hun vroegere docenten als dat is hoe ze schrijven. Niet automatisch aannemen dat ze vals spelen.
 4. 4
  Bescherm uw fysieke en digitale ruimtes. Sta niet toe dat de studenten om in je klas als je er niet bent. Vergrendelen archiefkasten en bureauladen te voorkomen dat studenten op zoek naar testen, en kijk voor dit gedrag als je in de klas ook. Creëren en onthouden complexe wachtwoorden voor computer en cijferlijsttoepassingen logins; gebruiken deze informatie op papier niet schrijven.

Tips

 • Vergelijk student antwoorden. Als mensen zitten dicht bij elkaar hebben precies dezelfde foute antwoorden, kunnen ze worden vals. Dit is echter niet waterdicht, en moet worden beschouwd wanneer het voorkomt in meerdere instanties en / of samen met andere verdacht gedrag.
  • Bij het toewijzen van take-home testen, maak een strikvraag, dat geen betrekking heeft op het materiaal en heeft geen juist antwoord. Bij de indeling van de tests, vergelijken antwoorden te ontdekken wie bedrogen.
 • Beschouw technieken zoals twee versies van een test toegediend in aangrenzende rijen.
  • Als alternatief kunt u vreemdgaan studenten af ​​te werpen door de uitgifte van een "test nummer" aan studenten, om zo verschillende testversies suggereren, maar behouden dezelfde test exemplaar. Het beste is om deze tactiek te beperken, echter, zoals studenten zal uiteindelijk aanslaan.
 • Als je hoort een student vraagt ​​een andere student voor de test: "Heb je studeren voor de test?" Als ze zei ja, dat kan de student een kans om vals te spelen af ​​DAT persoon. Als ze naast elkaar zitten, maar de leerling die de vraag stelde is dicht genoeg bereik om het papier te zien, kijk DAT student vooral tijdens de testsessie.
 • Aan het begin van het jaar, vertellen de studenten dat als ze nodig hebben om iets te zeggen tijdens een test om een ​​medestudent, moeten ze zeggen het luid genoeg dat je het kan horen. Er mag niet te veel mensen dit te doen, en op deze manier elke gefluister kan onmiddellijk worden geïdentificeerd als valsspelen.
 • Zorg ervoor dat elke student heeft zijn eigen schoolspullen aan interactie tijdens de test te beperken.

Waarschuwingen

 • Neem contact op met uw school alvorens straffen voor het vreemdgaan. Te doen zonder na vastgestelde procedures kunt u een verhoogd risico op juridische stappen.
 • Veel normale gedrag kan blijken te bedriegen. Een zieke leerling misschien veel hoesten, en sommige studenten, vooral de leergierige degenen, zou echt willen weten of hun vriend bestudeerd. Ken uw leerlingen.
 • Een student die constant blaast de curve op tests en quizzen misschien niet bedriegen. Sommige mensen zijn gewoon van nature slim.
 • Niet meteen verdenken mensen. Sommige leerlingen kan gewoon nerveus en zenuwachtig, en andere studenten zou gewoon moeten kijken in de kamer rond om hun gedachten te ordenen.
 • Zorg ervoor dat je leerlingen leren wat wel en wat niet plagiaat aan het begin van de looptijd.