Wkonl

Hoe om te beslissen wat je wilt worden als je groot bent

Bent u een kind of tiener die heeft absoluut geen idee wat je wilt zijn of hoe er te komen? Bent u jaloers op hoe uw vrienden absoluut zijn ingesteld in wat ze gaan doen? Als dat zo is, lees dan verder.

Stappen

Hoe om te beslissen wat je wilt worden als je groot bent. Kies iets dat je echt graag doet.
Hoe om te beslissen wat je wilt worden als je groot bent. Kies iets dat je echt graag doet.
 1. 1
  Kies iets dat je echt graag doet: Denk na over wat je doet op een regelmatige basis, en weet iets over. Heeft u lezen, tekenen, schrijven, fiets, maak grappen, knoeien met technologie of spelen met je camera?
 2. 2
  Denk na over de vraag of je zou kunnen verbeteren op uw hobby. Als je niet kan dan zal je waarschijnlijk niet uiteindelijk steken met die baan als je krijgt het, omdat het plezier in het krijgen van een baan is niet alleen het geld, maar het leren.
 3. 3
  Onderzoek het, of meerdere als je niet echt versmald uw mogelijkheden nog niet. # * U hoeft geen talloze uren besteden aan deze, maar gewoon erachter te komen wat een aantal van de basiseducatie normen zijn, hoeveel het betaalt in de meeste plaatsen en als het betrekking heeft op een ander van je hobby's. Misschien wil je een aantal dingen te zijn, maar een van hen kun je om te reizen (die je liefde). Dus maak een beslissing (of beperking van uw lijst) dat laat je een paar dingen die je echt wilt.
 4. 4
  Het enige wat je moet doen is (als je opgroeit) echt jagen die droom van jou! Voldoen aan de onderwijs-normen, werken aan je uiterlijk, en andere dingen doen die u zullen helpen om uw doel te bereiken.

Tips

 • Niet ooit jezelf te beperken, of laat andere mensen je vertellen wat je wel en niet kan doen, als je een passie voor iets dan voor gaan. Het enige dat je ooit zou stoppen is jezelf. Mensen die je vertellen dat je niet kunt zijn gewoon jaloers op je succes in de toekomst, als je eenmaal begint, niet terug te kijken, geen spijt, geen storingen.
 • Begrijp totaal geobsedeerd met het vinden van je carrière nu omdat u en uw belangen zal veranderen en je gaat door ten minste 20 verschillende stadia van wat je wilt zijn. Niets is in steen gebeiteld, en je hebt om te vertrouwen dat alles zal werken.
 • Dus niet boos worden want je blijft het veranderen van je 'carrière idee ", voor de juiste carrière zal voor altijd bij je blijven.
 • Zeg niet dat je iets wilt zijn, alleen maar omdat je vrienden zeggen dat hetzelfde "idee".
 • Veel plezier!

Waarschuwingen

 • Laat je niet iemand die je vertellen dat je iets niet kunt doen, kunt u beginnen te geloven en beginnen uit te vallen op wat je wilt doen. Je kunt het!
 • Sommige dingen zijn best als hobby. Bijvoorbeeld, zelfs als je echt genieten van het bakken, zou je echt willen deze lange hele dag doen voor de kost?