Wkonl

Hoe om te helpen schade aan onze oceanen voorkomen

Onze oceanen zijn een plek van grote schoonheid, ongelooflijke wonderen, geweldige mysterie, en zelfs een bron van een aantal van onze diepste angsten of sensatie. Onze oceanen zijn belangrijk voor ons om vele redenen, met voedsel, vervoer, recreatie, medische bronnen en energie zijn slechts enkele van de voordelen die we krijgen van hen.

Toch zijn oceanen lijden aan onze activiteiten ook; ons land praktijken veroorzaken agrarische run-off, riolering, en strooisel om te eindigen in de oceanen dagelijks, en er is nu zo veel afval in de oceaan dat we vuilnis vortexen hebben gemaakt waar alle de prullenbak koerst. Schade aan onze oceanen is schade aan ons levensonderhoud, welzijn en voeding; schade aan onze oceanen ontbreekt respect voor de intrinsieke waarde van onze oceanen '. Als individuen, kunnen we meer doen om ervoor te zorgen dat de oceanen worden verzorgd en gerespecteerd. In dit artikel leert u een aantal snelle en gemakkelijke manieren om te helpen schade aan onze oceanen voorkomen.

Stappen

Hoe om te helpen schade aan onze oceanen voorkomen. Beginnen door te leren wat je kunt over de oceanen.
Hoe om te helpen schade aan onze oceanen voorkomen. Beginnen door te leren wat je kunt over de oceanen.
 1. 1
  Beginnen door te leren wat je kunt over de oceanen. Dit zal ontzag, respect, en het meest waarschijnlijk een passie in je inboezemen voor alle dingen zee, en hoe meer je weet, hoe meer je zal begrijpen het belang van het doen van ons steentje bij om de zorg voor de oceanen. Sommige van de dingen te lezen over onder meer de problemen van overbevissing, de gevolgen van de klimaatverandering op de oceaan, de impact van de landbouw / industrie / ongezuiverd rioolwater in de oceanen, en de manieren waarop de oceaan systemen werken. Meer informatie over de soorten in de oceaan, en de geologische kenmerken en gevaren, en ten slotte, maar belangrijker nog, te leren over hoeveel mensen vertrouwen op de oceanen voor alles van levensonderhoud en voeding, voor ontspanning en hobby's.
  • Als u frvdfvhdggvvbjgjvgv al uhljhulodon't weten over evenementen zoals de uitputting van de Grand Banks kabeljauw visserij, lezen over hen en leren over hoe eeuwen van visserij duurzaam is achterhaald door enorme industriële vissersboten, netten veel groter dan enkele voetbalvelden, en fabriekstreilers. Als u nog niet bent bezorgd, overweeg dan dat wetenschappers zeer bezorgd zijn, tot het punt van te zeggen dat er geen vis voor ons te trekken uit de zeeën in 50 jaar, als we doorgaan met het uitvoeren van de visserij zoals we nu zullen zijn. Wetenschappers hebben onlangs ontdekt dat de aarde heeft opraken van de ruimte om de visserij uit te breiden, dus we vertrokken met wat we al hebben uitgeput.
 2. 2
  Weet wat niet neer te zetten uw riolering. van afvoeren kan vaak uiteindelijk in de zeeën en het is hier dat u veel kunt doen als een huishouder, door de volgende eenvoudige stappen:
  • Gooi verf, oplosmiddelen, schoonmaakmiddelen, pesticiden of andere chemicaliën in de afvoer. Weet wat is gevaarlijk afval en ontdek over lokale inzameling en recycling programma's in uw omgeving.
  • behoren. Zoek uit of uw stad of dorp heeft een recycling programma, of vragen of lokale auto-winkels kunnen helpen.
  • Dumpen nooit chemicaliën op de bodem of wegen, of omlaag bestormen afvoeren.
  • Gebruik en herbiciden spaarzaam of helemaal niet. Zelfs als je niet wonen in de buurt van de zee, een groot deel van de run-off van uw tuin belandt in de afvoer, die zijn weg uiteindelijk wends naar de zee. Tolereren een paar bugs (vele daadwerkelijk kan helpen uw tuin) of gebruik maken van natuurlijke bestrijdingsmethoden. Verdringen, smoren hen, of trek ze met de hand.
  • Gebruik oceaan-vriendelijke producten. Verf, zeep, nagellak, en andere chemische stoffen kunnen de oceaan leven schaden.
  • Gooi veilig van items zoals oude batterijen, thermometers, en Compacte fluorescerende-lampen (CFL). Lever ze in bij uw lokale kwik reinigingsdienst om ervoor te zorgen dat ze goed en efficiënt worden afgevoerd.
 3. 3
  Gooi uw afval met zorg. De manier waarop u te ontdoen van uw huishouden en bedrijf trash zaken een geweldige deal. Sommige items kunnen enorme schade maken als zij de oceanen, zoals de plastic ring sixpack houders voor blikjes / flessen en plastic zakken te bereiken. Zeedieren en vogels verstrikt raken in deze items, of inslikken als 'voedsel', en lijden langzame, pijnlijke dood.
  • Als u items met plastic houders six-pack moeten kopen, snijd de bovenkant in kleine stukjes alvorens ze te verwijderen.
  • zoveel als je kunt. Hoe meer, hoe beter, zo gaat het nergens anders dan in de positieve spiraal van de mens hergebruiken onze eigen troep.
  • Houd vast aan uw ballonnen. Velen van hen het land in de oceaan en verliezen hun kleur. Dieren denken dat ze zijn kwallen of andere smakelijke hapjes, inslikken, en sterven pijnlijk, vaak door honger als de ballon blokken hun vermogen om te voeden.
  • Vermindering van de hoeveelheid afval die uit uw huis door niet eens mee naar huis items die eindigen als prullenbak. Gebruik herbruikbare tassen, laat verpakken met de winkel (vraag hen om het te verminderen in de toekomst), kopen bewerkte levensmiddelen zonder verpakking, liever winkels en items die minder verpakkingsmateriaal hebben, en gewoon minder kopen.
 4. 4
  Houd uw sanitair in goede vorm en het gebruik van water spaarzaam. Niet alleen heeft dit ervoor zorgen dat uw huis behoudt zijn waarde en bewakers u en uw familie de gezondheid, het onderhoud van uw sanitair en het hebben van regelmatige controles op het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er niets ongewenst wordt zeewaarts lekt. Bovendien, geen water verspillen, water heeft de neiging om zijn weg terug naar de zee uiteindelijk en het meer zoet water je gebruikt, hoe meer je uitputten een kostbaar vinden. En hoe meer we toevoegen aan het water door middel van reinigingsmiddelen, producten voor persoonlijke hygiëne, medicijnen, en andere toegevoegde stoffen en voorwerpen, hoe meer we verhogen de kans op vervuiling van de zee.
  • Als uw huis wordt bediend door een, zorg ervoor dat het wordt gecontroleerd en weggepompt om de drie jaar.
  • Nooit toestaan ​​dat rauwe wc afval naar de oceaan vanaf uw woning in te voeren. Dit is niet alleen onhygiënisch voor menselijke gebruikers van de oceaan (en dus meestal geregeld), maar het schaadt de zee leven.
  • Installeer waterbesparende toiletten. Deze bespaart u geld en besparen op hoeveel water wordt gebruikt en moet worden behandeld.
  • Installeer douchekoppen die de stroom van water te beperken. Kraan stroom kan eveneens worden beperkt.
  • Neem kortere douches, gebruiken timers in de tuin voor besproeiing, zet het water bij het poetsen van je tanden, en ervoor zorgen dat uw wasmachine en vaatwasser zijn vulling voordat u een wasgoed.
  • Als u een grijs-water-systeem voor uw huis kunt installeren, kan dit van enorm voordeel als je in staat om veel van uw huishouden water hergebruiken voor het besproeien van de tuin en andere geschikte externe toepassingen zal zijn.
  • Bedek uw zwembad om verlies te voorkomen door verdamping. Een overdekt zwembad kan snijden het verlies van water met maximaal 90 procent.
  • Ondersteuning begroting maatregelen als nodig is om stedelijk afval-waterzuivering systemen upgraden naar bestrijding van verontreiniging te verbeteren.
 5. 5
  Leer het verschil tussen duurzaam gevangen vis en niet-duurzaam gevangen vis. Alleen de aankoop van zeevruchten die is geoogst op een duurzame manier en stem uw zorgen over onhoudbare methoden op uw blog, door middel van brieven en petities aan bedrijven en bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de slechte vismethoden, en door contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger. Er zijn veel vis gidsen online beschikbaar die helpen u te weten welke vis duurzaam worden gevangen, bijvoorbeeld in de Europa, het Monterey Bay Aquarium loopt een programma genaamd "Seafood Watch" dat een zakformaat gids die u kunt downloaden bevat. Dergelijke pocket gidsen zijn beschikbaar voor vele delen van de wereld, gewoon doen een online zoektocht naar meer informatie.
  • Ondersteuning winkels en supermarkten die duurzaam gevangen vis te verkopen.
  • Kiezen om naar restaurants die de verkoop van duurzaam gevangen vis te ondersteunen. Wijzen naar die restaurants die geen duurzame vangst niet verkopen dat je niet van plan om ze te betuttelen totdat ze doen en dat u ook uw familie en vrienden vragen om te sturen duidelijk totdat het restaurant verandert haar beleid.
 6. 6
  Word lid van een strand of onder water clean-up-groep. Als u wilt bemachtigen en iets echt nuttigs te doen, clean-up is een geweldige manier om betrokken te raken. Beach clean-ups worden meestal lokaal georganiseerd door de gemeenschap groepen of gemeenten, en op sommige plaatsen zijn ze zelfs het gehele land op specifieke data. Deze zijn zeer geschikt voor familie-uitjes, omdat kinderen kunnen helpen verzamelen prullenbak uit de kust en zal een echt gevoel van voldoening als het eenmaal klaar zal zijn. Voor onderwater clean-ups, moet u weten hoe om te duiken, maar dit is net zo bevredigend, wetende dat u het verwijderen van de plastic zakken, plastic voorwerpen,, containers, enz., die onvermijdelijk hun weg naar de oceaan te vinden.
  • Laat geen afval achter. Deze eenvoudige beslissing kan een enorm verschil maken, elk stukje van zwerfvuil in de buurt van de kust heeft het potentieel om te eindigen in de oceaan, of het maakt zijn weg daar door de wind, getijden, of door dierlijke dragers. Zet al uw afval in aangewezen vuilnisbakken of mee naar huis nemen voor de juiste afvoer.
  • Vrijwilliger bij een lokale wildreservaat ligt in de buurt van een waterlichaam om mee te helpen aan een schoonmaakbeurt inspanning. Uw werk zal worden gewaardeerd.
  • Overwegen het doneren van uw tijd of geld om een ​​non-profit organisatie met als missie omvat het behoud oceaan.
 7. 7
  Carpool. Dit kan u helpen bij de fast lane naar werk of school, evenals het helpen u om benzine te besparen nemen. Je zou kunnen overwegen de aanschaf van een hybride auto, die gebruik maakt van regeneratieve remmen en bespaart benzine en geld. Ook zou je massadoorgang, zoals treinen of bussen. Door dit te doen kun je dingen zoals het lezen van de krant of eigenlijk, die je kon niet rustig doen tijdens het rijden doen. Diesel, gas en schoorsteen-uitstoot kan leiden tot nevel, giftige emissies of zure regen, wat kan leiden tot schadelijke effecten in de oceanen.
 8. 8
  Enthousiasmeren uw kinderen in de liefde van de oceanen. Kinderen zijn fantastische ambassadeurs van de zee, ze houden van stranden, ze houden van het leren over leven in de zee, en ze zijn meestal enthousiast over, boottochten en andere activiteiten op zee. Neem ze mee naar het strand zo vaak als je kunt en besteden tijd aan het praten met hen over de zee, de duinen, de dieren die ze kunnen zien, en hun vragen te beantwoorden over de oceaan. Uit te leggen waarom het belangrijk is om te zorgen voor de oceaan.
  • Neem een ​​nestje zak met u wanneer u het strand bezoeken en pick-up zichtbaar zwerfvuil, zoals visdraad, plastic zakken, flessen en ander afval. Natuurlijk, niet je vingers kleven binnenste van houders of onder iets dat zou kunnen herbergen een bijtende beastie; gebruik uw gezond verstand en neem tuinhandschoenen als u zich zorgen over het aanraken van dingen met je blote handen bent.
 9. 9
  Houd uw boot groen. Bij het reinigen en verfraaiing van uw boot, na te denken over de oceaan. Het meeste van wat je doet op een boot zal eindigen in de oceaan, dus het is belangrijk om nadenkend over de impact van uw activiteiten. Liever reinigingsmiddelen, verf, lak, etc., hebben dat is goedgekeurd als oceaan-friendly. Als je niet zeker bent, neem dan contact op met uw lokale varen vereniging of een plaatselijke zeemilieu vereniging voor meer informatie op uw gebied relevant, en lees Google's Hoe boot groen voor meer details.
 10. 10
  Focus je carrière op bescherming van het zeemilieu. Als je echt enthousiast over het doen van uw kant om de oceanen te beschermen, een carrière gericht op de oceanen zou de weg te gaan voor je. Er zijn tal van opties, waaronder steeds een mariene bioloog, een regering visserijdeskundige, een oceanen wet expert, een oceanen management expert, een milieuvriendelijke boot schoner, een kustlijn zoöloog of botanicus, of zelfs een oceanen beleidsadviseur bij de overheid of een politieke partij.

Tips

 • Meld eventuele niet-erkende activiteiten die je ziet gebeuren dat zijn schaden onze oceanen.
 • Gooi gebruikte batterijen, computers en elektronica-en tl-lampen goed. Als de inhoud van deze items eindigen lekken in de oceaan, kunnen hun gevaarlijke bijproducten veel zeedieren doden.
 • Koopt het juiste type gloeilamp. Fluorescerende lampen zijn waarschijnlijk de beste. Ze geven licht goed, zijn vrij goedkoop, en in aanmerking komen u voor een fiscale korting in bepaalde staten of landen. Geen slechte manier om dat extra geld te besparen! Ook TL-licht gebruikt zeer weinig stroom, waardoor minder kolen verbrandt. Minder kolen leidt tot minder vervuiling in de oceaan.
 • Als je echt enthousiast, er zijn een paar boeken rond dat detail een buitengewone hoeveelheid manieren waarop u kan helpen om de oceanen, zoals David Helvarg's 50 Manieren om de Ocean Opslaan slaan. Vraag advies bij uw plaatselijke bibliotheek of boekhandel om relevante boeken.
 • Gebruik je eigen zakken in plaats van het gebruik van plastic zakken. Als elk gezin in de Europa gebruikte vijf zakken per week, dat is meer dan 1,8 miljard plastic zakjes per jaar, genoeg om de Mount Everest te dekken vele malen. En dat is nog maar het Europa in een jaar.
 • Steunen en te stimuleren inspanningen uw plaatselijke, staats / provinciale / regionale en federale / nationale overheid om waterverontreiniging te verminderen en zorgen voor een duurzaam beheer van hulpbronnen oceaan.
 • Zorg ervoor dat elke wastafel en toilet in uw huis is redelijk goed gepeild naar eventuele schade aan uw planten of het milieu te voorkomen.

Waarschuwingen

 • Gebruik altijd chemicaliën zorgvuldig en let op wat je doet! Er zijn altijd alternatieven in de grote wereld van de wetenschap te wachten om ontdekt te worden.
 • Niet schelen of kan niet worden lastig gevallen? Misschien in gedachten houden dat de oceanen zijn een bron van gezondheid en het leven voor u en uw familie en zonder hun temperatuur regelen capaciteiten, hun manden vol vis, en hun bron van medicijnen, nuttige objecten, en schoonheid, zou je comfortabel leven ongelooflijk worden verminderd. Zorg dat je niet open staat voor het denken "Ze moeten iets aan gedaan hebben voordat het te laat was". U kunt nu iets doen, als individu, als gezinslid, als lid van de gemeenschap, en als burger.

Dingen die je nodig hebt

 • Toegang tot internet of bibliotheek voor onderzoek
 • Recyclingsbakken
 • Daalde vuilophaal door verminderde verpakking gebruik