Wkonl

Hoe om te komen met een business idee

Maak een idee of product dat u gelooft succesvol kan zijn. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Komen met een levensvatbaar product of idee is soms moeilijker dan de bouw van een business plan. Het hebben van een goed businessplan is belangrijk voor elke ondernemer, maar wat als je niet een idee waarop om een ​​plan te maken hebben?

Stappen

Hoe om te komen met een business idee. Haal uw creatieve sappen stromen.
Hoe om te komen met een business idee. Haal uw creatieve sappen stromen.
 1. 1
  Haal uw creatieve sappen stromen. Er zijn veel verschillende manieren om deze taak te volbrengen. Een spel spelen, een boek lezen, een beeld te schetsen, spelen een sport, enz. Het punt is, doe iets dat krijgt u denken en dan richten die energie in het creëren van een idee / concept / product. Stel jezelf bloot aan veel verschillende omgevingen die buiten uw comfortabele zone. Haal meer bezig met je hobby. Expertise zal helpen om dichter bij een levensvatbaar business idee. Probeer niet om een ​​idee te ontstaan ​​forceren want dit zal meestal resulteren in slechte ideeën! Neem de tijd, focus je gedachten, en maak het juiste product voor u.
 2. 2
  Ken je grenzen. Het bepalen van deze factoren zullen u helpen uw denkproces richten. Bijvoorbeeld, als je geïnteresseerd bent in computers, maar hebben geen opleiding of ervaring met computers buiten het internet surfen of tekstverwerken, zal het moeilijk zijn om een ​​verkoopbaar idee voor computer software componenten te creëren. Houd uw denkproces redelijk. Met andere woorden, laat je fantasie de vrije loop. Als je goed bent in het maken van ideeën geworden, dan kunt u laat uw fantasie doen wat werk, maar niet in eerste instantie.
 3. 3
  Beslag leggen op enige inspiratie. Soms zal ideeën opduiken op de gekste tijden. Hier krijg je een kleine notebook mee te nemen met u en schrijf ideeën inch Op deze manier kun je kijken naar je notebook en later beginnen om uw idee te ontwikkelen. Vraag jezelf af, wat voor soorten bedrijven zou je gebruiken? Wat zijn enkele veelvoorkomende problemen die uw bijbehorende klagen over die kunnen worden opgelost door middel van een bedrijf.
 4. 4
  Identificeer een probleem. Denk na over hoe je de wereld een betere plaats met uw uitvinding of business idee kan maken. Uw bedrijf moet de manier waarop we leven het leven een revolutie, ook al is het maar een kleine manier. Bijvoorbeeld, als u geïnteresseerd bent in het koken bent, misschien heb je een probleem met de manier waarop een oven kan uitdrogen een kip tijdens het koken hebben. Nu dat je een probleem hebt geïdentificeerd, brainstorm en denk aan zo veel oplossingen mogelijk. Het maakt niet uit hoe gek de oplossing is, denk maar aan hen en schrijf ze op. Nadat u elke mogelijke oplossing heb opgeschreven, het maakt niet uit hoe gek, gaan door de lijst en vind de oplossing die je voelt dat je het beste kan bereiken. Verrassing! Je hebt waarschijnlijk komen met een origineel idee. Dit betekent niet dat je dit idee moet pitchen morgen. Dit alles betekent dat u uw idee zou moeten ontwikkelen, schimmel uw idee, en het perfectioneren van uw idee in iets wat je denkt dat mensen als in de markt zou kopen. Ook zal deze manier van denken krijg je creatieve sappen stromen. Vind je jezelf reist een andere weg van uw oorspronkelijke interessegebied. Als dit gebeurt, volgt u de gedachte tot aan de voltooiing. U kunt worden verrast waar het leidt!
 5. 5
  Studie demografie om te zien welk type klanten uw business idee zal het meest waarderen. Bedrijven over het algemeen persoon beroep doen op een specifieke set van demografische voordat ze viraal. Bepaal of uw idee heeft het potentieel virale om onder een kleine groep mensen. Denk na over uw potentiële concurrentie voor dezelfde demografische en hoe je jezelf kunt onderscheiden van hen.

Tips

 • Een andere haalbare optie is om je fantasie de vrije loop op het eerste, maar breng het dan terug naar de realiteit tijdens het idee eliminatie proces.
 • Forceer uw ideeën, neem een ​​pauze als je er een nodig hebt, en wees geduldig!
 • Noteer ideeën wanneer ze op of zitten, concentreren op je gedachten, vind een probleem, een oplossing bedenken en ontwikkelen van uw oorspronkelijke idee.
 • Verwacht geen wonderen van de eerste keer. Gaan door het proces en alles zou moeten werken.
 • In een, terwijl de tonnage zal de doelgroep te raken voor het product dat momenteel eiste op basis van het klimaat en de voorkeur van de klant.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u uw idee te ontwikkelen voordat u probeert om een ​​business plan om het op te schrijven.