Wkonl

Hoe om te stoppen met racistische

Ben je een racist? Heeft u een gedachten over mensen van andere rassen die je willen dat je niet hebt? Hier zijn enkele suggesties voor het uitroeien van racistische gedachten.

Stappen

Hoe om te stoppen met racistische. Zoek de oorzaak van uw racisme.
Hoe om te stoppen met racistische. Zoek de oorzaak van uw racisme.
 1. 1
  Zelf berekenen. Denk: Waarom ben ik racist? Waarom wil ik stoppen? Als u deze vragen kunt beantwoorden, kunt u uw racisme te stoppen.
 2. 2
  Zoek de oorzaak van uw racisme. De oorzaak van racisme kan van alles zijn, maar het is meestal opgroeien in een racistische omgeving. Zorg ervoor dat je weet als je bang van dat ras, gebrek respect voor hen, zich ongemakkelijk voelen, etc.
 3. 3
  Onderzoek het onderwerp. Doe onderzoek over racisme, of hulp en ondersteuning van groepen vinden.
 4. 4
  Beseffen wat race is. Ras is niet gekozen.
 5. 5
  Stop het gebruik van raciale. In plaats van te zeggen: "He, zag ik wat smerige ****** in de winkel", zeggen: "He, ik zag een persoon in de winkel." In plaats van het identificeren van iemand op basis van hun ras (zelfs in een goedaardige manier), gebruik dan een andere beschrijving: kleding, persoonlijkheid, werk, enz.
 6. 6
  Denk na over hoe het voelt om door een racistische worden gezet. Als mensen racistisch naar u toe, zou je weglopen? Zou je huilen?
 7. 7
  Krijgen in het. Breng tijd door met mensen van verschillende rassen. Maak vrienden met hen en proberen te begrijpen hoe ze zich voelen over racisme en hoe ze andere rassen zichzelf zien, of mensen van hun eigen ras. Als u denkt over iets genoeg is, zul je uiteindelijk ziek van worden en niet meer schelen race.
 8. 8
  Als je bang bent van een ander ras, kunt u uw verandering begint op het internet. Zoek rond voor mensen van dat ras te praten over dingen die je gelooft inch.. misschien op Youtube. U kunt ook beginnen een praatje met iemand van een ander ras, en dat je angst kan verminderen. Vergeet niet dat er gemiddelde / dom / vulgaire mensen in elke race. Als je merkt dat je denkt "slechts een _____ persoon zou kunnen doen, dat" het vinden van een persoon van uw ras die hetzelfde doet. Als je goed genoeg kijkt, vindt u het is een menselijke fout, niet een link naar de wedstrijd helemaal.

Tips

 • Alle mensen zijn gelijk geschapen. Aan de binnenkant, mensen van verschillende rassen zijn allemaal hetzelfde. Een persoon huidskleur heeft niets te maken met wat voor soort persoon hij of zij zal worden of welke keuzes hij of zij zal maken. Racisme bestaat al honderden jaren en zal bestaan ​​voor honderden meer. U hoeft niet om een ​​deel van het zijn.
 • Probeer het lezen van het boek Om een Mockingbird van Harper Lee doden, het zal u helpen bij de verschillende oogpunt van raciale vooroordelen te begrijpen. Lees zoveel boeken als deze als je kan want fictie kan een grote emotionele impact hebben. De boeken van Harry Potter ook bevordering van de verdraagzaamheid, zoals is verklaard door de auteur.

Waarschuwingen

 • Racisme, zoals elke slechte gewoonte, zal moeilijk te doorbreken.
 • Sommige racistische vrienden en familieleden zullen niet van het feit dat u probeert te stoppen met racistisch.