Wkonl

Hoe om te voorkomen dat het betalen schenkingsrecht

Schenkingsrecht is een federale belasting op eigendom overgedragen aan derden, voor minder dan de marktwaarde. Een persoon kan overdracht van eigendom aan een ander voor minder dan de reële marktwaarde voor de nalatenschap of Medicaid planning doeleinden, liefdadigheid, om successie te vermijden, of gewoon om een ​​vriend of familielid een cadeau, zoals een grote hoeveelheid contant geld, aandelen, obligaties geven, of een stukje onroerend goed.

Stappen

Hoe om te voorkomen dat het betalen schenkingsrecht. Begrijpen wat geschenken niet worden beschouwd als belastbare geschenken.
Hoe om te voorkomen dat het betalen schenkingsrecht. Begrijpen wat geschenken niet worden beschouwd als belastbare geschenken.
 1. 1
  Begrijpen wat geschenken niet worden beschouwd als belastbare geschenken. De federale overheid niet belasten alle gaven. Enkele geschenken, die niet worden belast, zijn:
  • Geschenken gegeven aan uw echtgenoot, die een Europa burger. U mag een onbeperkte hoeveelheid eigendom overdragen aan uw echtgenoot zonder te betalen schenkingsrechten, zolang hij of zij is een Europa burger.
  • Die worden gebruikt voor het collegegeld. Geld of goederen die worden gebruikt om te betalen voor het collegegeld bij een erkende hogeschool of universiteit is vrijgesteld van federale schenkingsrecht, mits je betaalt deze rechtstreeks aan de onderwijsinstelling. Dus, in plaats van alleen het overhandigen van die 11.200€ als een geschenk, betalen voor een jaar van de universiteit plaats. Om te bepalen of een bepaalde hogeschool of universiteit is een gekwalificeerde instelling voor de federale schenkingsrechtdoeleinden, raadpleeg dan een accountant of belastingadviseur.
  • Die worden gebruikt om te betalen uit medische kosten. Geld of goederen die worden gebruikt om medische kosten te betalen, rechtstreeks aan de zorgverlener, voor een ander, is vrijgesteld van de federale schenkingsrecht.
  • Geschenken gegeven aan politieke organisaties voor hun eigen gebruik. Om te bepalen of een geschenk dat je hebt gedaan om een ​​politieke organisatie is een niet-belastingplichtige geschenk, raadpleeg dan een accountant of belastingadviseur.
  • Die gegeven om gekwalificeerde charitatieve organisaties. Om te bepalen of een geschenk dat je hebt gemaakt aan een charitatieve organisatie is een niet-belastingplichtige geschenk, raadpleeg dan een accountant of belastingadviseur.
 2. 2
  Beperk jaarlijkse giften aan minder dan de jaarlijkse uitsluiting, dat is 9.710€ voor 2011. U kunt tot aan de jaarlijkse uitsluiting, elk jaar, aan elke persoon, zonder het betalen van schenkingsrechten.
 3. 3
  Geef het geschenk samen met uw echtgenoot. Omdat u en uw echtgenoot hebben elk een jaarlijkse gift belastingvrijstelling, kunt u een geschenk van twee keer zoveel te geven aan een enkel persoon in een jaar, door het geven van het geschenk samen met uw echtgenoot. Bijvoorbeeld, in 2011, u en uw echtgenoot hebben elk een 9710€ per persoon vrijstelling. Je kan dus geschenk 9710€ aan uw zoon en uw echtgenoot kan geschenk 9710€ om uw zoon, voor een totaal van 19.410€.
 4. 4
  Geef het geschenk aan echtgenoten. Net als echtgenoten kan de omvang van een gift verdubbelen door het te geven aan elkaar, zodat kunt u de grootte van een gift verdubbelen door het geven van een echtpaar. Bijvoorbeeld, in 2011 mag u geschenk 9710€ aan uw zoon en 9710€ tot vrouw van uw zoon, voor een totaal van 19.410€ zonder betaling van schenkingsrecht.
 5. 5
  Gebruik uw leven geschenk belastingvrijstelling. Een individu kan tot 373.140€ in te rapporteren geschenken, boven het jaarlijkse bedrag uitsluiting, en niet te schenkingsrecht te betalen. In plaats daarvan, kan hij of zij het individuele leven krediet te gebruiken om te voorkomen dat het betalen van de belasting. Pas na het totaal van alle te rapporteren geschenken dan 373.140€ in een mensenleven, is schenkingsrecht verschuldigd. Bijvoorbeeld, als u gift je zoon 10.450€ per jaar voor 5 jaar, 750€ per jaar van die geschenken zal belastbaar zijn, voor een totale belastbare gave bedrag van 3.740€. Terwijl u nog steeds nodig zijn om een ​​schenkingsrecht indienen terugkeren elk van de 5 jaar, kunt u gebruik maken van 750€ van je leven vrijstelling elk jaar, aan die 750€ vrijgesteld van schenkingsrecht. Aan het einde van de 5 jaar, zal je al gewend 3740€ of je 373.140€ levenslange vrijstelling.
 6. 6
  Opzetten van een trust. Sommige soorten trusts kan u helpen om te voorkomen dat het betalen van schenkingsrechten. Sommige vertrouwt gewoonlijk gebruikt voor dit doel zijn:
  • Concessieverlener Ingehouden Lijfrente Trusts, of GRAT. Dit is een trust gemaakt voor een bepaald aantal jaren zogenaamde term. Aan het einde van de looptijd, iemand, zoals een kind of kleinkind, krijgt het trustvermogen. Deze persoon wordt genoemd de remainderman, omdat hij of zij krijgt de rest van het trustvermogen. Gedurende de looptijd van het vertrouwen, de concessieverlener ontvangt lijfrente-uitkeringen uit de trust. Omdat de rest rente wordt berekend op het moment dat het vertrouwen wordt gecreëerd, en niet op het moment dat het vertrouwen wordt opgezegd, zal de begaafde bedrag eigenlijk veel hoger zijn dan het bedrag waarop belastingen verschuldigd is. Op deze manier kan het vertrouwen activa worden overgedragen aan de remainderman vrij van schenkingsrecht, of tegen een gereduceerde prijs. Bijvoorbeeld, als je 746.270€ in een GRAT voor een jaar, neem twee 373.140€ lijfrente-uitkeringen, en gaan uit van een 5 procent enkelvoudige rente, wordt het bedrag doorgeven aan de remainderman alleen de rente, waarvan wij aannemen zal 5 zijn procent van de 746.270€ en 37.320€. Indien echter de GRAT eigenlijk verdient 8 procent rente, of 59.710€ voor remainderman zal 22.390€ meer dan we oorspronkelijk berekende ontvangen, en het zal een tax-free gift zijn.
  • Persoonlijke Residence Trusts. Dit een trust waarin een persoon titels zijn of haar persoonlijke woonplaats, tijdens hun leven. Een bepaling van het vertrouwen bepaalt dat de begunstigden een bepaald aantal jaren moeten wachten voordat het ontvangen van het huis. Net als bij een Verlener Ingehouden Lijfrente Trust, de waarde van het geschenk wordt berekend op het moment dat het vertrouwen wordt gecreëerd, niet op het moment dat het wordt beëindigd. Omdat het huis zullen waarderen voordat uw erfgenamen ontvangen, wordt het gewaardeerd waarde vrij van schenkingsrechten overgedragen. Bijvoorbeeld, als uw huis heeft een waarde van 37.320€ als je het in een 5 jaar Persoonlijk Residence Trust, het bedrag dat u wilt gebruiken om schenkingsrecht te berekenen is 37.320€. Na verloop van tijd, zal de waarde van het onroerend goed te verhogen, of waarderen, en in 5 jaar, toen het vertrouwen opzegt, indien de woning waard is 52.240€ de gewaardeerde waarde, of 14.930€ zal doorgeven aan de begunstigden geschenk-belastingvrij.
  • Dynasty Trusts. Dynastie trusts zijn vergelijkbaar met Verlener Ingehouden Lijfrente Trusts, en verminderen of te elimineren schenkingsrechten op dezelfde manier, het berekenen van de waarde van het geschenk op het moment dat het vertrouwen wordt gecreëerd en niet op het moment dat het wordt beëindigd, waardoor de waarde van een waardering verwijderen wordt onderworpen aan schenkingsrecht. Een dynastie vertrouwen is echter opgezet naar laatste door verschillende generaties echter distribueren rente en inkomen om verscheidene opeenvolgende generaties, het vermijden van cadeau-en successierechten overal. Bijvoorbeeld, kunt u het opzetten van een dynastie vertrouwen, met 3731350€ nemen lijfrente-uitkeringen van 37.320€ per jaar voor de rest van je leven, distribueren rente aan uw kinderen en kleinkinderen voor hun leven, en beëindigen het vertrouwen tijdens uw grote kleinkinderen levens, waardoor ze het resterende saldo.
 7. 7
  Overdragen onroerend goed voor niet minder dan de reële marktwaarde. Reële marktwaarde wordt verstaan ​​de prijs waartegen het goed handen zou veranderen tussen een koper en verkoper, noch tot enige dwang om te kopen of te verkopen, en beide met redelijke kennis van de relevante feiten. Relevante feiten omvatten, of het item goed werkt, hoe oud het is, en of er schade aan het. Wanneer goed wordt overgedragen voor de actuele marktwaarde, het is vrijgesteld van schenkingsrechten, omdat het wordt beschouwd als een verkoop, en geen geschenk. Bijvoorbeeld, als uw auto wordt geschat op 7.470€ en je geeft het aan je kind in ruil voor iets ter waarde van 7.470€ of meer, zoals geld of een voertuig van zijn of haar, je hebt de auto verkocht aan uw kind, niet begaafd is. Echter, als je de auto te geven aan uw kind in ruil voor 3.740€ in contanten, heb je het verschil tussen de 7470€ waarde van woning die u gaf en de 3740€ in contanten die u heeft ontvangen, begaafd voor een totaal van 3.740€ cadeau aan uw kind.
 8. 8
  Geef het geschenk als een erfenis, na uw overlijden. In 2011, de federale goed belasting verschuldigd is enkel op landgoederen ter waarde omhoog van vijf miljoen dollar (3.731.350€). Als federale goed belasting zal niet verschuldigd op uw landgoed, het verlaten van de woning als een erfenis goedkoper dan het geven het als een geschenk kan zijn. Staat successierechten hebben over het algemeen een veel hogere vrijstelling dan doen federale schenkingsrechten. Bijvoorbeeld, in Indiana, een overledene kind, kleinkind of ouder kan maximaal erven tot honderdduizend dollar (74.630€) vóór successierechten verschuldigd zijn.

Waarschuwingen

 • De voorbeelden zijn hier alleen voor illustratieve doeleinden en de gebruikte cijfers niet typisch rente, thuis waarden, of de tarieven van waardering vertegenwoordigen.
 • Met behulp van de levenslange gave belastingkrediet kan uw landgoed belastingkrediet te verlagen, waardoor uw goederen om extra goed belasting oplopen na uw overlijden. Je moet altijd in overleg met een belastingadviseur voor het geven en rapporteren grote geschenken.
 • Geschenk ontvangers kunnen verantwoordelijk zijn voor vermogenswinstbelasting op een verhoging van de waarde van een geschenk. Bijvoorbeeld, als je koopt voorraad voor 750€ dit jaar, en geef het aan uw dochter in tien jaar, toen het de moeite waard is 3740€ dan verkoopt ze het vijf jaar later, voor 7470€ zij verantwoordelijk voor het betalen van belasting op meerwaarden kunnen zijn de gehele 6720€ waardestijging van de voorraad. U moet daarom, in overleg met een vermogen of een fiscaal advocaat of een registeraccountant als u de ontvanger van een geschenk van eigendom of andere dan de liquide middelen.