Wkonl

Hoe om uw eigen testament schrijven

Een testament is een juridisch document dat bepaalt wat er gebeurt met uw woning als u voorbijgaan. Als je een ingewikkeld landgoed, is het best om een ​​advocaat u helpen uw testament te schrijven, zodat u kunt er zeker van zijn dat uw woning goed wordt behandeld. Als uw situatie is relatief eenvoudig, kunt u uw eigen testament opstellen en vermijd advocaatkosten. Meer informatie over de componenten van een testament en hoe om te controleren of de jouwe is juridisch haalbaar.

Opmerking: De adviezen die hier betrekking op de bevoegdheid van de Europa. Als je ergens anders woont, contact op met een relevante juridische adviseur voor specifiek advies met betrekking tot de wetten van uw land.

Stappen

Hoe om uw eigen testament schrijven. Weet eisen van uw staat.
Hoe om uw eigen testament schrijven. Weet eisen van uw staat.

Dingen te overwegen voor het schrijven van uw testament

 1. 1
  Weet eisen van uw staat. Elke staat heeft verschillende eisen voor wat een juridisch testament. De Uniform Code Probate (UPC) is een daad opgesteld door de Nationale Conferentie van commissarissen voor Uniform State Laws aan de staat wetten die testamenten en andere zaken met betrekking tot landgoederen standaardiseren. Het werd volledig door veel andere staten goedgekeurd door 17 staten en in een deel. Verschillen in de eisen van de staten zijn de volgende:
  • Sommige staten vereisen dat je zal worden ondertekend door getuigen, terwijl anderen dat niet doen.
  • Sommige staten vereisen dat je zal worden gelegaliseerd, terwijl anderen dat niet doen.
  • Sommige staten erkennen handgeschreven testament, terwijl anderen dat niet doen.
 2. 2
  Maak een plan voor het vervullen van behoeften van uw staat. Als je eenmaal weet eisen van uw staat, beslissen hoe u van plan bent om ze te vervullen. Overweeg de volgende opties:
  • Schrijf je eigen wil en is verantwoordelijk voor het maken van zeker dat het voldoet aan de eisen van uw staat. Wees ervan bewust dat de staat wetten kan van jaar tot jaar, zodat het proces kan worden ingewikkelder dan je denkt.
  • Huur een advocaat om het zal je schrijft, u met getuigen en zorgen ervoor dat u de behoeften van uw staat hebben ontmoet.
  • Gebruik een online zal het schrijven van dienst, die automatisch zal ervoor zorgen dat uw testament is geschreven volgens de eisen van uw staat. Online zal schrijven diensten algemeen kost 45€ - 75€, afhankelijk van hoe ingewikkeld uw wil is.

Componenten van een testament

 1. 1
  Identificeer jezelf door naam, sofi-nummer en adres. Deze identificeren van factoren zullen ervoor zorgen dat uw testament niet wordt verward met dat van iemand anders die dezelfde naam heeft.
  • Je kan ook je geboortedatum om jezelf verder te identificeren.
  • Als u niet beschikt over een sofi-nummer hebben, zorgen voor een andere ID-nummer.
 2. 2
  Een verklaring. Staat duidelijk dat je van goede geestelijke gezondheid en de contractuele capaciteit, en dat dit de wil uitdrukt uw laatste wensen. Zonder deze belangrijke stap, zou men kunnen stellen dat jouw wil is juridisch niet haalbaar. Onder meer de volgende regels:
  • Ik verklaar dat dit mijn laatste wil en testament, en dat ik herroep, nietig te verklaren en annuleert alle testamenten en codicillen eerder door mij gemaakt, hetzij gezamenlijk of afzonderlijk.
  • Ik verklaar dat ik de wettelijke leeftijd om deze wil maken, en dat ik het geluid van de geest.
  • Dit laatste wil uitdrukt mijn wensen zonder ongepaste beïnvloeding of dwang.
 3. 3
  Onder meer familie gegevens. Als je weggaat een deel van uw nalatenschap aan een echtgenoot, kinderen of andere familieleden, moeten ze worden genoemd als zodanig in uw testament. Onder meer de volgende regels, indien van toepassing:
  • Ik ben getrouwd met [echtgenoot en achternaam], hierna te noemen: mijn echtgenoot.
  • Ik heb de volgende kinderen: [list kinderen voor-en achternamen, alsook hun geboortedatums].
 4. 4
  Benoemt een executeur (in sommige staten bekend als een persoonlijke vertegenwoordiger). De uitvoerder is de persoon die uw instructies en beheert uw woning na uw overlijden. Elke staat heeft regels over wie kan dienen als uitvoerder. In de meeste staten, iedereen die minstens 18 en woont in die toestand is acceptabel, maar je moet zorgen voor een persoon die is eerlijk, zuinig, verstandig en vindingrijk te kiezen. Noem een ​​backup Uitvoerder alsook, in het geval de eerste persoon die je de naam van zijn of haar taken niet kan uitvoeren. Onder meer de volgende regel:
  • Hierbij benoemen, vormen en benoemen [voor-en achternaam executeur] als executeur.
  • Als dit uitvoerder is in staat of bereid om te dienen, dan benoemen ik [voor-en achternaam backup executeur] van plaatsvervangend executeur.
 5. 5
  Empowerment van de uitvoerder. In deze sectie kunt toestaan ​​dat de uitvoerder om te handelen in uw belang met betrekking tot uw vastgoed, schulden, begrafeniskosten en andere items. State of uw executeur band moet plaatsen of dienen zonder band, dan schrijven clausules empowerment van de uitvoerder om het volgende te doen:
  • Verkoop een onroerend goed waarin u wellicht een belang op het moment van uw overlijden bezitten en te beloven het, leasen, hypotheek of anderszins te gaan met uw onroerend goed zoals je zelf zou doen.
  • Betaal al je enkel schulden, begrafeniskosten, belastingen en estate administratiekosten. Hierdoor kan uw erfgenamen om hun aandelen te nemen zonder latere aftrek of complicaties.
 6. 6
  Nalaten uw vermogen. Vermeld de wijze waarop uw activa zullen worden verdeeld onder de mensen met behulp van percentages, die moet optellen tot 100%. Bijvoorbeeld, zou een regel te lezen: Tot mijn moeder, Barbara Smith, ik nalaten Vijf (5%) Percentage.
  • Bevatten bepalingen die duidelijk uitleggen wie de gift van een begunstigde krijgt als die persoon overlijdt voordat u. Bijvoorbeeld, Tot mijn moeder, Barbara Smith, ik nalaten Vijf (5%) Percentage moeten ze overleven mij, anders is het aandeel van Barbara Smith zal in plaats daarvan doorgeven aan haar lawnman, Chauncey Gardner moet hij overleven Barbara Smith en mijzelf.
  • Als je wilt geschenk een overleden begunstigde om gewoon terug in de pot en worden verdeeld over uw leef-begunstigden in aandelen in verhouding tot wat je bedoeld voor hen, kunt u voorwaardelijke taal gebruiken, zoals Tot mijn moeder, Barbara Smith, ik nalaten Vijf (5 %) Percentage moeten ze overleven me. Als je het bij laten en niet de naam van een plaatsvervanger om specifiek geschenk Barbara's te ontvangen, zal haar gave "vervallen" en ga terug in de pot.
 7. 7
  Maak speciale verzoeken. Als u wilt bepalen hoe uw resten moeten worden behandeld, waar u zal worden begraven, en hoe je begrafenis zal worden betaald, onder een regel die begint met richt ik dat op mijn dood mijn resten zal. . .
 8. 8
  Teken het testament. Concluderen het document met uw handtekening, naam, datum en locatie. In veel gevallen moet het in het bijzijn van twee getuigen, die vervolgens ondertekenen een verklaring waarin wordt gesteld dat u de wettelijke leeftijd en gezonde geest en dat u uw testament getekend in hun aanwezigheid worden ondertekend.
  • Voordat u de wil ondertekenen, uit te vinden hoe het in uw staat moet worden ondertekend. Hoe u en uw getuigen ondertekenen de wil is een zaak van de staat recht en kan de geldigheid aantasten.
  • Initiële elke pagina van uw wil.

Wat te doen na je schrijft je wil

 1. 1
  Bewaar de wil veilig. Uw wil wordt niet ingediend bij de rechtbank tot na uw overlijden. Vertel alleen uw genomineerde Uitvoerder waar u het houden. U kunt ook naar de uitvoerder van een kopie of een tweede origineel te geven.
 2. 2
  Schrijf niet op uw wil zodra deze is geschreven en ondertekend. Maak eventuele toekomstige wijzigingen door middel van een "codicil," een apart document dat expliciet verwijst naar de oorspronkelijke wil.

Waarschuwingen

 • Wetten te veranderen van tijd tot tijd en variëren van staat tot staat, dus geen sjabloon kan garanderen dat uw testament wettelijk luchtdicht zal zijn. Gebruik dit artikel als een gids, maar overwegen om een ​​advocaat beoordelen uw schriftelijke zal voordat u het finaliseren.