Wkonl

Hoe rijk worden door het kopen en flipping vastgoed krijgen

Laten we eerlijk zijn, er zijn zo veel get-rich-quick schema's die er zijn dat het maakt je hoofd draaien. Dit is een praktische manier om miljonair te bereiken en blijven rijk altijd - op dezelfde manier als talloze anderen hebben gekregen rijk.

Het tijdsbestek zal waarschijnlijk minstens 36 maanden. Maar het kan korter zijn als je de tijd en toewijding aan dit plan te werken full-time.

Stappen

Hoe rijk worden door het kopen en flipping vastgoed krijgen. Begrijp dat welvaart wordt gegenereerd door het bezit van "inkomen producerende activa".
Hoe rijk worden door het kopen en flipping vastgoed krijgen. Begrijp dat welvaart wordt gegenereerd door het bezit van "inkomen producerende activa".
 1. 1
  Begrijp dat welvaart wordt gegenereerd door het bezit van "inkomen producerende activa". Activa zijn zaken als: huurwoningen, appartementen, bedrijven, merken, auteursrechten, intellectuele eigendom, grond, commercieel vastgoed, en de lijst gaat maar door. Gewoon rond te rijden. Alle bedrijven u zien en gebruik, het appartement huren, etc etc... ze zijn allemaal het maken van enkele jongen of meisje rijk. Wie? Degene die ze bezit. Zodat insluiten dat in je achterhoofd. Geen lotto, geen MLM, geen snel rijk onzin, lets get real. U krijgt inkomen produceren activa en u zult rijk simpel te krijgen. Dus nu dat u hebt opgestoken die zeggen laten we de activa, hier is hoe...
 2. 2
  Krijg je een plek om te wonen, een computer met internet, een baan, of een bron van basisinkomen aan u krijgen door op (zoals een baan, een baan!) En indien mogelijk een auto, zelfs een Junker is goed. Als u nog niet op dit punt, dat is oke. U kunt nog steeds gebruik maken van dit plan. Maar idealiter moet je op zijn minst wonen in je eigen appartement en hebben de fundamenten op hun plaats.
 3. 3
  Controleer uw credit score. Ga online naar een aantal van deze plaatsen als Equifax of andere plaatsen die uw credit score kan bieden en ontdek wat het is op? Als het slecht is, in overleg met een bedrijf uit de gele pagina's of de achterkant van de krant of op deze website over hoe u 'uw krediet te herstellen ". Echter, nooit faillissement te verklaren. Als je niet veel krediet hebben bij allen en nodig hebben om krediet vast te stellen dan beginnen door te proberen een warenhuis kaart te krijgen. Krijg een aantal van hen. Gebruik ze om te kopen uw boodschappen items uit die winkel voor een tijdje, en dan gewoon betalen uit het warenhuis kaarten. Voer geen saldo op de kaart niet te houden. Doe dan hetzelfde voor een creditcard. Hier krijg je een credit card, zoals van Capital One, of een andere credit card maatschappij zie je daar reclame kaarten. Beginnen om het te gebruiken, maar nooit maximum uit de kaart. Om de beste verbeteren van uw credit score, proberen te behouden over een saldo 30% op een bepaald moment. Dit toont aan dat je weet hoe je goed te gebruiken krediet.
 4. 4
  Gaan van "verhuren" aan "bezitten". Het is een mentale barrière voor sommige die moet worden doorbroken, net zo veel als het is een praktische stap in deze formule tot miljonair. Dus als je het huren van een huis of appartement, is de kans groot dat je genoeg geld en hebben een goed genoeg krediet in aanmerking te komen om te verhuizen naar een huis. Roep een aantal makelaars en laat hen weten wat uw situatie. Vertel hen hoeveel u betaalt aan huur en vertel hen dat je nu willen bezitten. Zelfs als je moet verkleinen tot een kleiner appartement of wat dan ook, gewoon doen. Het belangrijkste is, je moet bezitten.
  • Weet dat je kan hebben om te nemen wat je kunt krijgen. Dit betekent vaak het kopen van een huis van een verkoper die misschien wel eigenaar is van het huis vrij en duidelijk en kunt u misschien wel een lease-optie, of dragen de hypotheek voor u. Als alternatief krijg je de verkoper van de woning mee te nemen 25% van het eigen vermogen in de vorm van een tweede hypotheek en ga dan naar uw bank om de "eerste hypotheek" te krijgen. Als alternatief kunt u neergezet 5%, krijgt een verzekerde hypotheek en lenen de resterende 95%. De 5% kan worden geleend uit meerdere bronnen, zoals een bank, de makelaar, een vriend, je baas, dus verken je mogelijkheden voordat ontslaan. Nu, dit alles klinkt misschien ingewikkeld. Maar een goede makelaar die van wanten weet zal "krijg je in eigen huis". Als ze dat niet kunnen, je bent gewoon praten met de verkeerde makelaar. De juiste makelaar zal beschikken over alle aansluitingen om je in het huis.
  • Probeer het en vind een goede deal. Dat betekent dat je het krijgen in een huis dat de verkoper is wanhopig om uit te komen, en zal aan u te verkopen tegen een korting, misschien wel 10% van een korting van wat het pand is echt de moeite waard.
 5. 5
  Onmiddellijk opnieuw aanbieden van uw nieuwe woning op ten minste 10% tot 25% hoger dan wat je voor betaald. Dat is waar het vinden van een deal komt inch Je moet het huis of appartement bij 10% tot 25% van een korting goed wetende dat je meteen kon opnieuw aanbieden het op dat er veel meer hebben gekocht. Maak het allemaal leuk, zonder de uitgaven veel op. Doe geen grote renovaties. Relist gewoon het hogere, maar gewoon mooi versieren zoals je ziet op die shows zoals "flip dit huis". U kunt goede ideeën krijgen van plaatsen zoals: showhomes, tijdschriften, tv-programma's, internet, enz. Vergeet niet je nodig hebt om al uw berekeningen te doen. Factor in alles, al uw uitgaven, zodat je bent positief dat 10% te maken. Dus laten we zeggen op een zeer eenvoudige instap, ik ben niet kieskeurig gewoon me in de deur, huis dat u 111.950€ kost. Je onmiddellijk opnieuw een lijst en maken 10% netto winst in 90 dagen. Zodat u direct gemaakt zeg 11.200€. Nu waag het niet dat geld uitgeven! Hier is wat je doet....
 6. 6
  Ga op zoek naar een mooier en duurder huis te spiegelen. Het heeft nog steeds een die u kan worden goedgekeurd voor een hypotheek op zijn, tenzij de verkoper bereid is om de hypotheek, in welk geval je zou niet nodig om in aanmerking die een ander goed scenario te kijken voor te dragen. Dus laten we zeggen dat je een ander onroerend goed voor 223.890€ vinden. Je zet een daling van 5% (11.200€) en de rest is ofwel gefinancierd door een bank, of door de verkoper zelf. Doe nu hetzelfde opnieuw. Maak het mooi, zonder al te veel uitgeven als er iets. Opnieuw aanbieden en proberen om minstens 10% netto winst te maken.
 7. 7
  Herhaal dit proces een paar keer. De kans is groot sterk dat de meeste zul je in staat zijn om op een flip is ongeveer 74.630€. Voorbij dat punt is het zeer moeilijk kan worden om te draaien, als u wilt verblijven in de 3 slaapkamers, 2 badkamers woningen die de meerderheid van de bevolking is het kopen, zodat u de woning snel kunnen bewegen.
 8. 8
  Voortzetting van het proces voor een tweede jaar. Beginnen om huizen voortdurend omdraaien en proberen te maken tussen 37.320€ tot 74.630€ per flip. Nu heb je 223.890€ om mee te werken. Nu dat u een aantal ernstige geld om samen met u bent klaar om de grote competities deelnemen.
 9. 9
  Zoek een paar belangrijke eigenschappen, zoals kleine walk-up appartementsgebouwen, of commercieel vastgoed zoals retail baaien, of zelfs bedrijven te kopen. Je moet heel voorzichtig zijn en je huiswerk doen want dit is wat dan kom je in het bezit van inkomen produceren activa die u zal nemen tot en na miljonair. Kijk goed rond en probeer eigenschappen veilig voor zo weinig van die 223.890€ naar beneden als je kan. Ga naar makelaars en hen vertellen wie je bent, een visitekaartje, een bedrijfsnaam, en misschien zelfs een website gemaakt, zodat je ziet eruit als een professional. Vertel hem dat je op zoek bent naar commercieel of residentieel vastgoed in de vorm van kleine appartementen, winkels baaien, strip winkelcentra, etc om te investeren en dat zij u de aanbiedingen die beschikbaar komen sturen. Voorzie uw visitekaartje met al uw contactgegevens, vooral fax en e-mail. Zoals aanbiedingen te komen in de van hen en als u uw lokale commerciële mls aanbiedingen kijk je eigenschappen te vinden.
 10. 10
  Start om veel aanbiedingen te plaatsen, het aanbieden van zeer weinig beneden uit die 223.890€. Probeer te gaan voor veel aanbiedingen en proberen om gemiddeld het plaatsen van slechts 10% omlaag op elke woning met de verkoper die een tweede hypotheek, plus een eerste naar de rest te dekken. Dat betekent dat je 223.890€ u gebruikmaken 2.238.810€ dollars ter waarde van appartementen en commercieel vastgoed. Op gemiddelde, dat moet ongeveer 7.470€ tot 11.200€ per maand in positieve cash flow, plus nog eens 5980€ tot 8960€ per maand in het eigen vermogen op te bouwen op die eigenschappen te genereren voor je. Met dat soort geld binnenkomt, kunt u beginnen met het zich veroorloven om meer gebouwen te kopen. In dit stadium kunt u nog steeds huizen spiegelen, maar het is een beetje optioneel.

Waarschuwingen

 • Om te zitten en niet doen betekent dit: Je zou kunnen werken 9 tot 5 voor de rest van je leven alleen maar om rond te komen. Zijn dood brak of dood op 65-jarige leeftijd. Met geen eigen vermogen om uw kinderen te helpen in het leven. En je zult vast in dat 1 slaapkamer appartement voor altijd. Dus niet vast komen te zitten in de mal. Los te komen van het door het opbouwen van inkomen produceren van vermogen vanaf vandaag door het krijgen in een huis en het te gebruiken als een springplank naar kopen en verkopen, en dan uiteindelijk het kopen en houden van onroerend goed activa.
 • Denk aan de woningmarkt in uw locatie voordat u dit plan te beginnen. Momenteel is de huizenmarkt vertraagt ​​(een bijna stilstand) op veel plaatsen en in hen vermelde eigenschappen zitten op de markt voor maanden. Als uw locatie is een van deze vertragende markten krijg je een geweldige kans om een ​​huis te kopen op een koopje te hebben, maar dan moet je een moeilijke tijd proberen om het te verkopen aan iedereen en vergeet over het maken van een snelle 74.630€. op.
 • Lezen en bestuderen alle cursussen die je kunt op flipping huizen en het kopen van appartementen met weinig tot geen geld. Misschien kun je beginnen in zelfs het kopen van huurwoningen sneller dan je denkt.
 • Zeer leveraged eigenschappen zijn enkele van de hogere risico-eigenschappen. Doe al het onderzoek wat je kunt om te bepalen of gebruik te maken van uw eigenschappen is de beste strategie voor u.

Dingen die je nodig hebt

 • Wens om meer in het leven hebben
 • Een fundament gelegd: IE: baan, auto, appartement, computer
 • 1 uur per dag te werken aan dit
 • Start om uw krediet te verbeteren als het niet erg goed.
 • Carlton Sheets heeft een geweldige cursus genaamd "Geen geld Real Estate". Ook Dolf Deros heeft een opleiding als goed die is heel goed waar u kunt ophalen bij de hoofdstukken of enige online boeken winkel.
 • Een geweldige website met de laagste vastgoed deals: Wekelijkse top tien lijst van de beste appartement en luxe vastgoed deals