Wkonl

Hoe te indonesisch leren

Indonesië is een van de gemakkelijker talen leren vanwege de 26-letter alfabet handige uitspraken. Er zijn veel dingen die je kunt doen om deze eenvoudige taal te leren. Lees de onderstaande stappen om een ​​beter begrip van wat u kunt doen om Indonesisch te leren in de makkelijkste en snelste manier krijg.

Stappen

Hoe te indonesisch leren. Voordat je iets doet, zorg ervoor dat je echt geïnteresseerd bent in het leren van deze taal.
Hoe te indonesisch leren. Voordat je iets doet, zorg ervoor dat je echt geïnteresseerd bent in het leren van deze taal.
 1. 1
  Voordat je iets doet, zorg ervoor dat je echt geïnteresseerd bent in het leren van deze taal. Aangezien er niet veel Indonesiërs in het buitenland, is de taal niet van plan te zijn dat alles handig als je nooit van plan een bezoek aan het land. Maar het zal van pas komen als u van plan om te bezoeken naburige landen zoals Maleisië, Brunei, Oost-Timor. Als je begrijpt dat en blijven positief over uw beslissing, dan is er geen reden waarom je niet verder moet gaan en beginnen met het leren.
 2. 2
  Verbind je aan je doel. Elke taal duurt even om te leren, of het nu een gemeenschappelijke of een obscure een. Het is een partij zoals bodybuilding, je moet om het te doen op een regelmatige basis en blijf daarbij. Gewoon omdat je misschien een klasse niet, betekent niet dat u een dag of twee kan overslaan. Vergeet niet dat het een doel in plaats van een spontane beslissing op lange termijn. Veel mensen hebben de neiging om te stoppen na een paar maanden of weken een taal leren, dus probeer om gemotiveerd te blijven gedurende de moeilijke of verwarrende onderdelen.
 3. 3
  Spelling. Indonesische taal wordt gespeld de manier waarop het is geschreven. Net zoals Latijn, of Spaans, of Internationaal Fonetisch Alfabet (je weet wel, de woorden in de beugels in de woordenboeken). Elke lettergreep meestal uit niet meer dan een klinker en een of twee medeklinker (s). De uitzondering op de ene klinker regel wordt dipthong.
 4. 4
  Aeiou dit is het deel dat de meeste engels spreker verwarren. "A" in het Indonesisch wordt gesproken als "Ah" in het Engels. "E" in het Indonesisch wordt gesproken als "A" in het Engels, "I" in het Indonesisch wordt gesproken als "E" of "ee" in het Engels, "O" in het Indonesisch als "Oh" wordt gesproken in het Engels. "U" in het Indonesisch wordt gesproken als "oo" in het Engels. Nogmaals, dit is als Latijn. Schuld van het Engels voor de inconsistenties.:) Het enige verschil tussen Engels en Indonesisch uitspraken is "C", die wordt uitgesproken als 'ch' in het Indonesisch.
 5. 5
  Leer eerst de eenvoudigste dingen. Dit is de makkelijkste en leukste deel, want na je leert de "toeristische basics", zul je veel meer vertrouwen voelen in je kennis en begrip.
  Hier zijn een paar eenvoudige woorden en zinnen in het Indonesisch:
  • Terima kasih (teh-ree-muh kuh-SEE) - Bedankt
  • Maaf (mah-AHF) - Sorry
  • Apa Kabar? (Ah-pah kah-Bahr) - Hoe gaat het?
  • Permisi (pehr-mee-See) - Pardon
  • Saya / aku (sah-yuh/ah-koo) - I (formeel / informeel)
  • Anda / Kamu / elu ('ahn-da/ka-moo/eh-loo) - U (formeel / informeel / omgangstaal)
  • Saya mau makan ('sai-yah ma-oo ma-kahn') Ik wil eten
 6. 6
  Omring jezelf met de taal. Dit gaat je veel later helpen, vooral op de dagen dat je niet gemotiveerd bent. Er is een heleboel dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je de taal om je heen in een leuke en handige manier. Meld je aan voor een RSS-feed of een nieuwsbrief van 'Indonesische Woord van de Dag ", beginnen met het bekijken van een Indonesische tonen / film met ondertiteling, ontdekken Indonesische muziek, luister naar Indonesische podcasts, etc.
 7. 7
  Aanmelden voor een klasse als je kunt. Als je niet woont in Oceanië of Oost / Zuidoost-Azië, zal het waarschijnlijk niet heel gemakkelijk om lessen te vinden. Echter, kan je meestal krijgt een tutor of deelnemen aan een taal club. U vindt het veel gemakkelijker vast te houden aan je doel als je jezelf in een regelmatig schema en interactie met anderen die proberen om het zelfde als jij.
 8. 8
  Krijg je een woordenboek. De meeste kans groot dat uw bibliotheek of boekhandel heeft een Engels-Indonesisch woordenboek, maar wees niet bang om te vragen of er nog andere boeken. Het woordenboek zal zeer nuttig zijn om te leren en te bladeren door wanneer je een onbekend woord tegenkomt. Online vertalers zijn berucht om hun onjuiste vertalingen, maar u kunt deze keer gebruiken in een tijdje ook.
 9. 9
  Maak flash kaarten. Dit is meestal het deel dat de meeste mensen een hekel, maar het hoeft niet zo te zijn. Kopieer beneden nuttige woorden die je wilt onthouden. Gebruik markeerstiften, markers, en zelfs stickers om ze leuk en interessant te maken. Aangezien het gebruik van 26 Latijnse alfabet zonder variaties, zou je geen moeite met het schrijven of typen Indonesische taal vinden.
 10. 10
  Luister naar de taal. Net als alle andere talen, Indonesisch heeft een unieke klank en ritme dat je nodig hebt om vertrouwd te raken met. Gesproken Indonesische kan heel snel en heel anders dan de formele Indonesische dat je zou leren van een leerboek, dus is het het beste om te proberen om te beginnen met het trainen van je oor om het vroeg te begrijpen in het proces.

Tips

 • Zoek een vriend of een pen pal die u kunnen helpen. Er zijn veel mensen online die proberen om een penvriend vinden. Als het een persoon uit Indonesië, kunt u hen helpen te leren Engels, terwijl ze u helpen met hun taal. U kunt ook een niet-Indonesische sprekende vriend te vragen om u quiz op sommige woorden of zelfs kijken naar een show / film die ondertitels bevat.
 • Probeer verschillende methoden. Bij het ​​schrijven van een woord in het Indonesisch, het zal je meer helpen om een klein beeld in plaats van het Engels vertaling trekken. Dus als je het opschrijven "tangan" (hand), trek je een hand in de buurt is, zodat u weet wat het betekent. Deze methode zal u helpen om beter te onthouden woorden en geef ze een betekenis van hun eigen land.

Dingen die je nodig hebt

 • Woordenboek
 • Cue cards
 • Markeerstiften / markers
 • Zoekmachine (om hulp te zoeken online en vind klassen in uw regio)