Wkonl

Hoe om studenten te motiveren

Lesgeven aan leerlingen is niet echt makkelijk.

De leerlingen te motiveren is nog moeilijker.

In een school of universiteit omgeving je voortdurend omgaan met kinderen die het idee van wordt beïnvloed kwalijk. Hier is het ding al, dit wrok is alleen te wijten verkeerde interpretatie van de kant van de leraar en de leerling. Er zijn manieren om de generatiekloof te overbruggen, zodat je kunt krijgen om de kinderen, en zodat ze je kunnen krijgen.

Stappen

Hoe om studenten te motiveren. Begrijpen waarom de leerlingen te motiveren is zo'n uitdaging.
Hoe om studenten te motiveren. Begrijpen waarom de leerlingen te motiveren is zo'n uitdaging.
 1. 1
  Begrijpen waarom de leerlingen te motiveren is zo'n uitdaging. Het ding over studenten is dat ze worden blootgesteld aan zoveel verschillende mensen als 'leraren' in hun leven. Alles en iedereen is op dit punt, in een poging het uiterst moeilijk om te stimuleren deze kinderen, ze te laten denken, ze te laten werken en hen in de mensen de wereld trots op kunnen zijn. Vanwege deze overweldigende inbreng van stimulus en invloed, kinderen moeite hebben om hun eigen identiteit te vinden. Zodra ze dit hebben erkend, hebben ze de neiging om te gaan met de constante druk op het milieu door het aannemen van een belangrijk beleidsinstrument: "Ik zal alleen kun je me beïnvloeden als je me bewijzen dat je het waard bent". Dit beleid is hun mechanisme van ervoor te zorgen dat de juiste persoon krijgt om ze op het juiste moment, en het is een goede manier van doen. De enige keer wordt het een probleem is wanneer ze de indruk van een persoon die een slechte invloed, of als een goed mens doet geen moeite om ze te imponeren.
 2. 2
  Opvallen. Na het lezen van de bovenstaande stap, moet u zich hebben gerealiseerd dat je nodig hebt om je waarde te bewijzen aan de studenten, zodat ze kunnen u toestaan ​​om hen te beïnvloeden. U kunt dit niet doen als je opgaan in de duistere achtergrond van het leven. Je nodig hebt om op te vallen, vangen hun aandacht en houdt deze vast.
  • Be Vocal. Heeft u een mening en zorg ervoor dat je het aan op een geschikt moment. Vermijd praten te veel en / of al te eigenwijs. Je nodig hebt om over te komen als informatief, intelligent en als een persoon die niet bang zijn om hun gedachten uit te spreken, niet iemand die arrogant en egocentrisch.
  • Wees gepassioneerd over wat je leert. Grote ogen, een grijns en nauwelijks onderdrukt enthousiasme doet wonderen voor een student. Zelfs als ze niet geïnteresseerd zijn in het onderwerp, zou uw manier te vermaken. De meeste van allemaal, want je bent onvermurwbaar uiten van je liefde voor een onderwerp, zullen ze de neiging om u te markeren als een echte persoon.
  • Wees energiek Enthousiasme is besmettelijk. Het is ook een stuk moeilijker voor kinderen om in slaap te vallen in de klas als de leraar is de muren stuiteren (niet dat ik ben te bevelen de muren stuiteren). Zorg ervoor dat je de energie om de markt van uw onderwerp en jezelf goed.
  • Buig een paar regels. Dit vereist een beetje voorzichtig, maar heeft de neiging om echt te vertrouwen. Als een student is consequent niet draaien in werk en ze laten zien en vertellen ze nog niet de opdracht opnieuw ingevuld. Je moet erkennen dat er iets mis is (ook al is het maar de houding van de student) en hulp. Discreet geef ze een beetje meer tijd om het te doen en maakt het onderwerp een beetje makkelijker. Ja het is het buigen van de regels, maar wat je doet is het elimineren van redenen zich te herhalen. Zorg ervoor dat het duidelijk is dat je niet extensies als dit weer zal verlenen.
  • Gaan de extra mijl... ook al is het maar een keer. Doe meer dan de gemiddelde leerkracht verwacht wordt. In het geval van de student hierboven bijvoorbeeld, indien zij het werk tijdstip, weer. Bel ze na de les en gaan door de hele opdracht met hen. Help hen te schrijven, laten zien hoe om onderzoek te doen, laat ze zien wat papieren andere studenten hebben geschreven. Dit is geweldig, want het lost alle problemen op: als het de houding van de student die u elimineren van hun excuses en als ze echt worstelden met het werk, ze weten precies hoe ze nu gaan. Wees alert, alle vragen beantwoorden en zorg ervoor dat ze volledig uw acties begrepen. Zorg ervoor dat je ze vertellen dat je niet werkt met hen als dit weer. Vraag hen of ze begrepen hebben en wachten op hun bevestigende antwoord alvorens af te doen.
  • Doe een inspanning in je uiterlijk. Je nodig hebt om een ​​goede indruk te maken, zorg ervoor dat je loopt in de klas ziet er goed uit. Probeer een beetje beter of anders dan de gemiddelde persoon te kleden.
 3. 3
  Vrijwilliger informatie. Dit lijkt niet zo belangrijk, maar de meeste leraren doen het niet of niet goed doen. Houden de studenten op de hoogte met de recente ontwikkelingen met betrekking tot het onderwerp. Als je een leraar wetenschappen bijvoorbeeld, je kon 1) Breng een artikel uit Scientific Europees voor de studenten om te lezen in de klas of 2) Geef de leerlingen een samenvatting van het artikel, laat ze foto's van het artikel, vraag hen vragen over de concepten in het artikel en wat bepaalde zinnen betekenen en hen vertellen dat je kopieën van het artikel hebben als iemand wil ze op te halen na de les. De tweede optie is de betere. U moet begrijpen dat het jouw taak om de studenten die geïnteresseerd zijn niet de taak van het materiaal dat u presenteren om ze te krijgen.
 4. 4
  Durf te springen uit de doos. Heeft een uitgebreide klasse project dat is onconventioneel en leuk. Bijvoorbeeld, kon je klas op een science-gerelateerde (of welke onderwerp dat verband) te spelen die je zou kunnen uitvoeren bij een lokaal museum voor jongere kinderen. De hele klas een boek dat je zou kunnen publiceren met behulp van een self-publishing diensten (deze zijn vrij goedkoop) en het doneren aan een lokale bibliotheek kon schrijven. Het ding over dit is dat het idee is om anders te zijn, je moet het doen tijdens de les tijd of gedurende enige tijd op school (naar transport en teveel tijd problemen te voorkomen) en je moet werken met iedereen elke stap van de weg.
 5. 5
  Let op de sarcasme. Sarcasme is eigenlijk een vrij goede manier om mee te komen met studenten. Het geeft hen de indruk dat je niet strijden voor hun goedkeuring, kennen de regels en hebben een goed gevoel voor humor. Uw sarcasme heeft al te goed op de hoogte, goed geplaatst en zorg ervoor dat je glimlach terwijl je sarcastisch of vlak na. Dit is nogal belangrijk. Studenten houden van sarcasme, maar je lichaamstaal heeft om het te begeleiden en maak je tegenkomt zo aangenaam niet zeggen.
 6. 6
  Brag een beetje, maar niet te veel. U probeert studenten te overtuigen dat je de moeite waard zijn om te luisteren, vooral als je probeert om hen te motiveren in de richting van je vakgebied. Je nodig hebt om je talenten tentoon. Je bent niet alleen een leraar, je bent echt en echt goed in wat je doet. Het is bijna net als hoe je jezelf zou presenteren tijdens een sollicitatiegesprek. Wees bescheiden over, maar verbergt het niet. Zorg ervoor dat uw hoogmoed komt door wanneer je praat met de leerlingen over je ervaringen of bijdragen. Als u indrukwekkende contacten nodig hen over. Probeer niet om hen te vragen om een ​​toespraak al te maken, zou een soort interview van interactie beste te zijn.
 7. 7
  Let. Als een student zoekt depressief of ziek. Roepen ze uit na de les en gewoon vragen of ze zijn goed. Probeer jezelf semi-bezet houden wanneer je dit doet. Naar ze kijken als je vraagt, maar niet blijven staren tot ze je antwoord. Als ze zeggen dat ze zijn prima, niet op hen. Gewoon zeggen "Oke, dacht dat je keek een beetje naar beneden back there" en zet deze neer en blijven werken. Alleen het feit dat je je zorgen maakt is genoeg voor hen.
 8. 8
  Brengen adviezen student. Vraag hen wat hun meningen zijn over bepaalde vraagstukken. Vermijd vragen als: "Wat vind je van de presidentsverkiezingen", dit heeft de neiging om een ​​beetje vervelend. Gooi een one-liner die ze niet kunnen voorkomen dat het beantwoorden zoals "Democraat of Republikein? '. Als hun mening verschillen van de uwe of zijn dezelfde als die van jou, ruzie met ze licht, zoals je zou doen informeel met vrienden. Geef toe een keer in de zoveel tijd te verslaan. Zelfs als je denkt dat je gelijk hebt, kan je eindigen met: "Je bent goed ik zal contact met je op die ene."
 9. 9
  Maak een verschil. Als u een probleem of vraagstuk waard aanpak zien, breng het op. Vertel de leerlingen dat u wilt iets aan te doen en hen vragen wat ze denken. Gaan met het probleem samen en je zult samen het verschil maken.
 10. 10
  Maak uw verwachtingen duidelijk. Vertel je hele klas wat je van hen verwacht. Wat je wilt dat ze worden. Wat voor soort bijdragen die u wilt dat ze maken in hun vakgebied, en in de wereld. Gepassioneerd zijn en oprecht. De meest kritische fout die leraren maken met deze toespraak is dit: ze leveren aan het begin van hun klas met de leerlingen. Dit brengt meestal ongeveer een tegenovergestelde motivatie. Als je een nieuwe klasse en je opstaat voor hen en hen vertellen hoe je weet dat ze zijn allemaal geweldige mensen en in deze klasse zullen ze leren hoe ze de wereld te veranderen, zullen ze de studenten je niet geloven en ze zullen respect verliezen voor u. Wat ze denken is hoe kan je weten wat voor soort mensen ze zijn, zonder het maken van een poging om uit te vinden? Hoe verwacht u dat ze aan de wereld te veranderen als u ze niet vertellen wat de wereld is? Hoe kunt u exact dezelfde verwachting van iedereen? En ze hebben gelijk. Voor de meeste docenten alle leerlingen zijn hetzelfde en dus zijn ze comfortabel uiten zich in dat soort van meningsuiting te voelen, maar om een ​​goede leraar, elke leerling is anders. Zelfs voorkomen dat de "Sommige van u" speech ("Sommigen van jullie zullen advocaten, sommigen van jullie artsen.. etc worden"). Sla de toespraak van een van de laatste klassen heb je met hen (niet de laatste les) en maak het persoonlijk. Bijvoorbeeld: "Ryan zal een behandeling voor kanker te vinden, zal Kevin Bill Gates een run voor zijn geld, zal Wendy de wereld te versieren, zal Carol waarschijnlijk geven Kevin een run voor zijn geld...". Voeg een beetje van humor en zorg ervoor dat het duidelijk is voor de studenten die je hebt gekregen om iets over ieder van hen weten. Dit zijn uw verwachtingen voor deze kinderen, net zoals u zelf hebt bewezen aan hen, ze hebben zich bewezen om u.
 11. 11
  Stel ze niet bloot aan de stimulans die ze blokkeren van tevoren. Kwesties met betrekking tot mensen, de gemeenschap, het land, de wereld. Alles wat voor u belangrijk is. Alles wat je wilt om hen te motiveren met. Nu dat je hebt opgedaan dat ze vertrouwen en ze hebben besloten dat u het beluisteren waard bent... ze wil. Zij zullen proberen te begrijpen waar je vandaan komt en waarom je je voelt op een bepaalde manier. Zelfs als ze niet akkoord gaat, zullen zij bereid zijn om de inspanning te leveren.

Tips

 • Wees niet overdreven attent.
 • Maak uw betrokkenheid moeiteloos lijken. Of je praat, het onderwijs, het luisteren, het opruimen van uw bureau, iets te lezen. Je moet om het er helemaal moeiteloos.
 • Niet langzaam en doelbewust praten. Dit geeft studenten de indruk dat je niet denkt dat ze zullen krijgen als je praat in een normaal tempo.
 • Je kunt niet over te komen als iemand die 'maar een mens ". Als je een slechte dag, laat het niet zien. Als je overstuur of boos bent, laat het niet zien. U moet de superheld figuur hier te zijn. Op dit punt in hun leven, worden deze kinderen 'rolmodellen draaien mens. Ze ziek worden, teleurstellend iedereen, gaan scheiden, krijgen depressief en zijn leunend op de student. De student interpreteert dit als een teken dat ze niet sterk genoeg zijn om zich te houden en niet achterover leunen. Zij hebben behoefte aan iemand om op te leunen, voor het geval dat. Uw 'sterfte' wordt de kans dat iemand die je in gevaar brengen. Vertel ze niet uw problemen, laat ze je zwakheden niet zien (tenzij het iets triviaal als het tekenen van een rechte lijn). Als ze naar je toe komen met een probleem, beleef door te zeggen "Dat gebeurde mij eens" in plaats van te zeggen "Oh crap, ik weet hoe dat is."
 • Je hebt een leraar-leerling relatie, niet in gevaar brengen dat. Niet jezelf als 'vriend niet teacher'. Je moet de grens hier respecteren. Je bent een leraar, maar een echt goed en andere.
 • Als u een trage spreker over het algemeen, probeer dan praten sneller dan normaal.
 • Probeer niet om 'betrekking'. De meeste mensen niet doen zeer goed werk en zijn gemakkelijk te doorzien.
 • Niet glimlachen te veel en niet glimlachen om de hele klas. Lachen af ​​en toe naar een bepaalde persoon.

Waarschuwingen

 • Je kan niet door iedereen. Wees voorbereid zijn.