Wkonl

Hoe maak je lichaamstaal van een student te begrijpen

Het kunnen lezen van lichaamstaal van een student is essentieel wanneer je een leraar, een presentatie geven, of gewoon praten met een student. Het toont hun interesse niveau, en of ze aandacht aan je.

Stappen

Hoe maak je lichaamstaal van een student te begrijpen. Evalueren van hun houding.
Hoe maak je lichaamstaal van een student te begrijpen. Evalueren van hun houding.
 1. 1
  Evalueren van hun houding. Zijn ze onderuitgezakt over het bureau? Ze kan proberen niet in slaap te vallen. Een student aandacht wordt doorgaans zitten, hoewel bijna geen student zit poker straight.
 2. 2
  Kijk naar de ogen van uw leerlingen. Zijn ze saai en ongericht? Als dat zo is, wordt de student waarschijnlijk niet op te letten. Als een student wordt aandacht aan u, zullen hun ogen gericht op jou. Wees niet ongerust als hun ogen flick rond af, dit is natuurlijk.
 3. 3
  Evalueer hun gezichtsuitdrukking. U kunt veel van eenvoudige observatie Garner.
 4. 4
  Kijk naar zijn of haar benen. Als zijn of haar voet te tikken op de vloer, kan hij of zij ongeduldig zijn met de lezing, gesprek of presentatie (Of ze kunnen gewoon ADHD of een Kinesthetic leerstijl). Beenpositie varieert van student tot student - sommigen de voorkeur geven om hun benen te kruisen, of om ze vast te leggen op de vloer.
 5. 5
  Neem aanwijzingen uit de omgeving. Kijk naar het hele lichaam van de studenten. Hebben ze lijken te zijn geïnteresseerd? Of, als een geheel, ze lijken te vervelen?

Tips

 • Niet in verlegenheid te brengen de leerlingen door te staren.
 • Ieder mens is anders, en er is geen universele lichaamstaal.
 • Een goede leraar moet een entertainer als goed, vooral als het onderwerp wordt onderwezen is vrij droog (middelbare school wiskunde, bijvoorbeeld). Wees niet bang om je leerlingen (ongeacht hun leeftijd) lachen te maken.
 • Als je ziet studenten verveeld bent, schakel dan over dingen elke keer in een tijdje. Je weet maar nooit, ze zouden meer interesse tonen als ze zien de leuke kant van de klas!
 • is het goed om verhalen met betrekking tot de cursus geleerd zeg, bedenk dan dat er dof en scherp studenten in dezelfde klasse, om het saaie mee te nemen door zich langzaam, zou de scherpe degenen vervelen dus het beste is om het apparaat een middel die zowel langs.
 • Een manier om een ​​verveelde klasse herleven is op te halen op de student wiens lichaamstaal is het meest verveeld - de student onderuitgezakt op de rug, met haar ogen gesloten en haar kin op het bureau. Plotseling "HIER Net als DEZE PERSOON!" Zeg iets als, als je lopen naar haar bureau en slappe beneden, spiegelen en overdrijven haar lichaamstaal. Niet alleen zal ze wakker worden en lachen, maar de rest van de klas zullen ook.
 • Gebruik wat je al weet over de student te helpen in uw waarnemingen - bijvoorbeeld als hij of zij zit meestal rechtop, maar hij of zij is slungelig, kan hij of zij worden slaperig of verveeld of gewoon had echt een slechte dag.