Wkonl

Hoe te krijgen in de medische school

Ooit droomde ervan een dokter? Nou, voordat je die twee kleine initialen kan krijgen na je naam, dan moet je eerst in de medische school.

Stappen

Hoe te krijgen in de medische school. Toelatingscommissies zoek naar een opwaartse trend in de rangen, dus als je miskleund in je eerste jaar zal het niet zo veel als je je focus kwijt laatste jaar kwetsen.
Hoe te krijgen in de medische school. Toelatingscommissies zoek naar een opwaartse trend in de rangen, dus als je miskleund in je eerste jaar zal het niet zo veel als je je focus kwijt laatste jaar kwetsen.
 1. 1
  Toelatingscommissies zoek naar een opwaartse trend in de rangen, dus als je miskleund in je eerste jaar zal het niet zo veel als je je focus kwijt laatste jaar kwetsen.
 2. 2
  Studie op de middelbare school, als je weet dat ver vooruit, dat is wat je wilt. Wees ervan bewust dat med school toelatingscommissies kan kijken naar je cijfers een beetje moeilijker als u komt uit een community college, maar zeker nog goed te doen. Doen het goed in je lessen. U hoeft niet naar een Biologie / Pre-Med belangrijkste zijn, maar je had beter de vereiste wetenschap lessen te nemen. Ze zijn meestal: een jaar elke Algemene scheikunde, Organische Scheikunde, Natuurkunde, Biologie, en minstens 1 semester van het Engels samenstelling en college-niveau wiskunde.
 3. 3
  Leer je docenten kennen, zodat ze kunnen je schrijft goed brieven van aanbeveling in de toekomst. Vooral uw pre-med adviseur kan een persoonlijke aanbeveling te schrijven, dus wees aardig en professioneel. Veel med school bekentenissen brieven zijn uitgegeven door je hele pre-med commissie voor de school, en zijn een samenvatting niet specifiek voor u. Wees niet bang om je professoren vragen voor aanbevelingen.
 4. 4
  Doe mee op de campus of in de gemeenschap. Vrijwilliger bij het ziekenhuis of uitgegroeid tot een EMT, zal dit je een beter idee van wat de geneeskunde met zich meebrengt. Je mag niet vinden het erg boeiend of plezierig, dus het goede als je dit vroeg, zodat u uw grote / carrièrepad kan schakelen. Bovendien zal de toelatingscommissie commissie denkt dat je in het voor geld of de status als u niet beschikt over een behoorlijk solide geschiedenis van de gezondheid-gerelateerde banen of vrijwilligerswerk.
 5. 5
  Neem de MCAT in het voorjaar van uw junior (3) jaar of eerder, als u zeker bent van uw begrip van wetenschap. Hier krijg je een goede nachtrust de nacht voor; vroeg genoeg opstaan ​​om te ontbijten (iets met eiwitten) eten, en aan de plaats en een parkeerplaats te vinden.
 6. 6
  Toepassing op alle medische scholen u geïnteresseerd bent in na ontvangst van uw MCAT scores in de zomer tussen junior en senior jaar. TOEPASSING VROEG! Als je wacht, zal de klassen vullen, en de commissies krijgen kieskeuriger. Vroeg betekent niet later dan september.
 7. 7
  Senior jaar zal zeer waarschijnlijk worden besteed interviewen bij de verschillende medische scholen die u uitgenodigd voor een gesprek. Als u wordt uitgenodigd voor een gesprek, kleden professioneel. Dit betekent conservatieve pak, nette haren, bijpassende schoenen en sokken. Aankomen 10-15 minuten te vroeg. Wees jezelf! De commissie probeert een gevoel van wie je bent te krijgen, en als je een goede "fit" voor hen. Zij kunnen u ook vragen over een zwakke plek in uw applicatie; bereid zijn om dit te behandelen als er een is. Bekijk ook de externe links, er is vooral goed informatie bij de studentenarts een.

Tips

 • Studie een onderwerp na het andere, niet studeren allemaal op hetzelfde moment.
 • Vrijwilliger bij een ziekenhuis ( De leerling arts gemeenschap )
 • Proberen om plezier te hebben met het studeren. Het is zeer belangrijk dat u hou van leren en de uitgaven mogelijk vele, vele uren in de bibliotheek. De beloningen zijn de moeite waard, maar ze komen niet zonder serieuze contributie.
 • Hebben genoeg slaap.
 • Probeer te ontspannen - geven je hersenen een pauze.
 • Studeren als een groep kan zeer nuttig zijn.

Waarschuwingen

 • Als u vindt dat alle wetenschap klassen nemen te veel tijd of zijn gewoon te moeilijk, overwegen over te schakelen naar iets meer in harmonie met uw natuurlijke talenten. Medische school is veel erger dan undergraduate wetenschap klassen; de gemiddelde belasting is 25-30 credit-uren / semester, bijna alle exacte vakken.
 • Geen stress jezelf te veel.