Wkonl

Hoe te voorkomen dat bestraft met slechte cijfers

Het eerste probleem was je rapport, en de tweede was jouw excuus wanneer je ouders erachter kwam. Geen excuses meer als dat.

Stappen

Hoe te voorkomen dat bestraft met slechte cijfers. Verbeteren van de kwaliteiten die je hebt.
Hoe te voorkomen dat bestraft met slechte cijfers. Verbeteren van de kwaliteiten die je hebt.
 1. 1
  Verbeteren van de kwaliteiten die je hebt. Beginnen met het schrijven alles op wat in de klas en nooit ruimte buiten. Doen en opnieuw je huiswerk, en als je onrustig, denken aan een scène waar je ouders je aarding en je bent huilen op de vloer met een "F" rapport.
 2. 2
  Als je absoluut niet vermijden verdienen afschuwelijke rangen, toon hen net voordat je naar bed gaat. Doe alsof je een drankje te krijgen en doen alsof ze "onthouden" iets. Dash om uw rugzak en laat ze de rangen. Maak je geen zorgen over schreeuwen als je broers en zussen, de ouder weet dat ze proberen te slapen en kan niet schreeuwen, die uitsluit dat naar de slaapmodus. Als ze schreeuwen, vertel hen dat je broer of zus / s proberen te slapen, en dat zij hen niet wakker. Als ouder nog steeds schreeuwt of u bent een enig kind, zeggen: "Sorry dat ik vergat dit, maar ik moet slapen...
 3. 3
  Ouder moet enigszins vermurwen, en wanneer ze dat doen, vertel hen je spijt. Voortdurend hen eraan te herinneren dat je moet slapen. Wanneer een ouder lezingen u, knikt je hoofd en kijk teleurgesteld. Heb snappy comebacks niet maken! Dit is een van de ergste dingen die je kunt doen, en als je het doet, zult u waarschijnlijk worden geaard. Hoe dan ook, eenmaal ouder krijgt om de "Groundation" deel van de lezing, doen alsof ze moet naar de badkamer van het drinken van het water / melk, maar gebruik een badkamer die niet vereist worden benaderd vanuit een slaapkamer. Als je uit, zou het te laat zijn. Ook moeten ouders terug naar hun werk. Sluipen naar je kamer, maar als je gepakt wordt gewoon zeggen "Het is al laat, ik ga slapen, goede nacht..."
 4. 4
  De volgende ochtend, moet de ouder ofwel zijn vergeten of aanzienlijk afgekoeld. Ze zijn niet langer boos boos, en je moet om verder te gaan zonder straf, zolang de slechte cijfers niet verder kunnen. Als ze je nog steeds de grond, zal het waarschijnlijk zijn geweest een minder strenge straf dan wanneer ze je normaal had gestraft.
 5. 5
  Als je weet dat je gaat om een vreselijke kwaliteit te krijgen, klagen over de klas voordat je rapport / test / wat dan ook terug. Je ouders vertellen hoe de klas temperatuur het vriespunt en het is te koud om iets te doen in de klas, hoe vreselijk de docent is, hoe niemand is voorbij, en hoe je niet begrijpt het materiaal (dit is een schitterend excuus), ook al je hebt geprobeerd echt hard. De kans groot dat je ouders kunnen niet geloven dat de vriestemperatuur in de klas invloed op uw schoolwerk, maar een kijkje nemen op de volgende stap als ze dat niet doen.
 6. 6
  Het helpt om nep ziek vlak voor je cijfers te komen. Na het ontharden je ouders met je excuses, zal uw faux-ziekte maakt ze anders voelen over u te straffen. Uw faken ziek zal ook maken ze daadwerkelijk geloven dat de klas temperatuur is ijskoud. Je bent ziek en heb je fouten herkend in deze klasse; zij zal enige genade tonen.
 7. 7
  U kunt ook proberen om je ouders te vertellen hoe je het maken van stappen om te verbeteren - Verzin een naschoolse begeleiding klasse dat je 'mee'. Dit zal je ouders doen geloven dat je bent verantwoordelijk en kan zorgen voor jezelf te verbeteren zonder straf.

Tips

 • Proberen om de slechte cijfers eerst tonen aan de mooiere ouder.
 • Ze nooit herinneren aan deze ervaring, zelfs aan hen vertellen dat je beter doet. U hoeft niet een avond van huiswerk nodig en studeren.
 • Een alarm instellen om ervoor te zorgen dat je begint ongeveer 10-15 minuten voordat je naar bed gaan. "Maar zorg ervoor dat het alarm is vlak bij uw hoofd, zodat niemand anders het zal horen, omdat je ouders zullen denken dat je het had gepland."
 • Als u niet wilt dat een straf dan werken aan het krijgen van betere cijfers. Als je een slecht cijfer, uitleggen wat er gebeurd is en behalve je straf. Als je ouders ontdekken dat je tegen ze gelogen, kan je daar verliest vertrouwen. Ook kan je eindigen met een grotere straf.
 • Dit is niet van plan om je te helpen als je meestal a's en b's en het naar beneden gaat om ac op je rapport. Er is echt geen manier om uit die, behalve uit te leggen aan je ouders wat er mis ging en ervoor te zorgen om harder te proberen de volgende keer.
 • Als een ouder vraagt ​​u een vraag die u niet kunt beantwoorden, doen alsof ze een grote slok water te nemen en stikken. Wanneer u te herstellen, moet de ouder op te gaan in hun lezing. Zo niet, ze gewoon antwoord. De waarheid vertellen is beter dan liegen. "

Waarschuwingen

 • U kunt irriteren je ouders als je laat ze te laat.
 • Kans groot dat u nog steeds worden geaard indien de rang / s zijn echt slecht, omdat de cijfers zo slecht zou kunnen zijn dat het een herinnering aan de ouders zou kunnen worden. Als je geaard, en ze zijn erg boos en wil niet met je praten, schrijf een oprechte nota aan je ouders te zeggen hoe erg je bent.
 • Als u niet aan deze stappen correct uit te voeren, zal je waarschijnlijk worden geaard.