Wkonl

Hoe te moneygram postwissels te volgen

Moneygram is een ideale manier om geld te sturen, omdat de betaling is altijd gegarandeerd voor de ontvanger en de bankgegevens van de afzender is nooit blootgesteld.

Als u onlangs stuurde iemand een Moneygram postwissel voor reden, is het een goed idee om te leren hoe Moneygram postwissels te volgen, zodat u kunt ervoor zorgen dat uw ontvanger ontvangen en incasseerde het. Om het proces eenvoudiger te maken, zorg ervoor dat je blijft de stub aan de postwissel, in ieder geval totdat je het weet is geïnd. Volg de onderstaande stappen om te bepalen of uw postwissel is geïnd.

Stappen

Hoe te moneygram postwissels te volgen. Zoek het MoneyGram serienummer.
Hoe te moneygram postwissels te volgen. Zoek het MoneyGram serienummer.
 1. 1
  Zoek het MoneyGram serienummer. Het is meestal gelegen aan de linkerkant van de MoneyGram stub. Zonder dit nummer, moet u invullen van een verloren serienummer formulier beschikbaar op de website van MoneyGram om zijn status te bepalen. Alle MoneyGrams hebben een uniek identificatienummer specifiek gebruikt voor het bijhouden van postwissel doeleinden.
 2. 2
  Bel MoneyGram. Hun gratis tracking-nummer is (800) 542-3590. Dit nummer is een geautomatiseerd systeem, dat beschikbaar is 24 uur per dag, 7 dagen per week. Er zijn geen kosten voor deze service.
  • Je kunt niet bijhouden MoneyGrams online.
 3. 3
  Voer de postwissel serienummer wanneer daarom wordt gevraagd. Als je een fout maakt, kunt u opnieuw het nummer invoeren.
 4. 4
  Voer het bedrag van de postwissel wanneer daarom wordt gevraagd. U kunt de postwissel niet volgen zonder te weten het exacte bedrag van de postwissel.
 5. 5
  Luister voor het systeem om u te vertellen wanneer de postwissel werd geïnd. Als het geld bestelling nog niet is geïnd, zal het systeem u op de hoogte. Houd in gedachten, als je het geld om gemaild naar de ontvanger minder dan 2 weken voordat u probeert om het te volgen, de postwissel kan nog steeds in de e-mail. Als het is al meer dan 2 weken, gebruikt u de Postwissel claimformulier (zie link hieronder vorm in Bronnen en Citaten).
  • Deze service is beschikbaar voor een vergoeding en moet gedaan worden via de mail. Het formulier is beschikbaar op de website van MoneyGram.

Waarschuwingen

 • Als u niet beschikt over de postwissel serienummers, kan het bijhouden MoneyGrams wel moeilijker en duurder. The Lost serienummer formulier kost extra geld naar bestand en garandeert niet dat de postwissel succes zal worden bijgehouden. Het proces kan 6 tot 8 weken in beslag nemen en moet worden gedaan via de mail. De vergoeding wordt niet terugbetaald, ongeacht de uitkomst. Als u het serienummer verloren hebben, gebruiken deze dienst voor zeer belangrijke postwissels. Als je niet hoeft te weten of de postwissel werd geïnd, kan deze dienst niet van nut zijn voor jou.

Dingen die je nodig hebt

 • Postwissel serienummer
 • Postwissel stub
 • Telefoon