Wkonl

Hoe te pompen op het werk wanneer u werkt met alle mensen

Het Amerikaanse ministerie van Arbeid schat dat ongeveer 56 procent van de vrouwen met kinderen jonger dan drie jaar werkzaam zijn buiten het huis. Omdat een werkende moeder met een baby in de zorg zal vaak betekenen dat je hoeft te moedermelk pomp aan het werk met het oog op een continue aanvoer te houden. Tijdens het pompen thuis kan een briesje, het vinden van manieren om deze taak op kantoor, vooral een die hoofdzakelijk of uitsluitend wordt bevolkt met mannen, kan een stuk lastiger. In sommige gevallen kan je mannelijke collega's niet begrijpen waarom je hoeft te pompen (omdat de baby thuis is) en misschien mogen ze geen geduld hebben wanneer je nodig hebt om uit de tijd om te pompen. Je zou zelfs kunnen het moeilijk vinden om een ​​eigen plekje te pompen in alle rust en weg van nieuwsgierige ogen vinden.

U kunt deze situatie een heel stuk makkelijker door vooruit te plannen, het beveiligen van een private ruimte en het opleiden van uw collega's over de reden waarom je nodig hebt om de pomp te maken.

Stappen

Hoe te pompen op het werk wanneer u werkt met alle mensen. Voordat u uw baby, laat de baas weten dat u van plan bent om de pomp aan het werk na de terugkeer van zwangerschapsverlof.
Hoe te pompen op het werk wanneer u werkt met alle mensen. Voordat u uw baby, laat de baas weten dat u van plan bent om de pomp aan het werk na de terugkeer van zwangerschapsverlof.
 1. 1
  Voordat u uw baby, laat de baas weten dat u van plan bent om de pomp aan het werk na de terugkeer van zwangerschapsverlof. Wees ervan bewust dat veel bazen en werkplekken gewoon niet na te denken over wat het betekent te moeten melk af te kolven terwijl op het werk voor moeders die weer aan het werk na de geboorte van de baby. Hoewel u niet hoeft te uw intentie bekend te maken, praten met een baas met wie u een nauwe of vriendschappelijke relatie over je doel kan helpen de weg als u terugkomt. Je hoeft niet te krijgen in details, maar hem gewoon vertellen dat wanneer je terug komt van zwangerschapsverlof, zal je hopelijk nog steeds borstvoeding uw kind en zal een paar pauzes moeten pompen de hele dag door. In sommige gevallen kan een erg begripvol baas zelfs helpen bij het vinden van de beste plaats in het kantoor te pompen of bieden zelfs zijn eigen kantoor als je er geen hebt.
  • Wees ervan bewust dat u kan nodig zijn om jezelf te verontschuldigen 2 tot 3 keer per dag gedurende 20 tot 30 minuten om uw moedermelk te uiten. Het is belangrijk om je baas te verzekeren dat dit geen invloed op uw werk kwaliteit en levering ook.
  • Positief zijn wanneer dit bespreken, het is een enorme bron van geruststelling voor je baas dat je praten al weer aan het werk na de baby, dus hij zal meer kans om te beginnen met het uitwerken van manieren om uw wensen tegemoet te komen bij uw terugkeer. Merk ook op dat de klachten van collega's zijn vaak zeldzaam.
  • Het kan nuttig zijn om uw werkgever te voorzien van een schriftelijk plan van wat u voorstelt. Dit kan helpen om de onderneming van je intentie om terug te keren en om je baas iets te gebruiken om in beweging de benodigde voorbereidingen te geven. In sommige gevallen, het verzenden van een e-mail zou de makkelijkste manier om de zaak te verhogen zijn.
 2. 2
  Wees je bewust van wat er kan uw werkgever de moeite, zodat u kunt hebben contra-suggesties aan te bieden die beantwoordt. Sommige van deze kunnen zijn:
  • Een zorg zou de kwestie van "eerlijkheid" te zijn, in die vragen om pauzes die anderen niet krijgen zou kunnen worden opgevat als oneerlijk. Dit kan op verschillende manieren benaderd. Een daarvan is om erop te wijzen dat het een eerlijke ruil voor het niet nemen van een pauze roken of een andere werknemer-toegestane pauze buiten lunchen. Of zeggen dat je zal doen tijdens uw tijd, zoals 's ochtends thee tijd of lunchtijd. Een andere manier is het bieden van de werktijd gemist door het nemen van de dezelfde hoeveelheid werk thuis te doen voltooien. En herinneren je baas dat dit voor een korte tijd, niet altijd, helpt.
  • Een andere reden tot bezorgdheid als je werkt voor een kleine werkgever zou kunnen kosten. U kunt een werkgever dat het verstrekken van een prive-ruimte hoeft niet duur met wat creatief denken over het gebruik van de bestaande kamers binnen vastgestelde tijdspannen gerust te stellen, en je zou zelfs aanbieden om je eigen stoel, mini-koelkast, of andere behoeften te brengen als dit hun zou verlichten betreft.
  • In bijzondere gevallen kan een ongeïnformeerde baas zijn bezorgd over het beledigen van andere werknemers. Wees tactvol maar herinneren je baas dat dit de eenentwintigste eeuw en dat niemand zal er iets moeten ze niet zien zien. Stuur hem naar een aantal websites op moederen aan het werk om uw doel te ondersteunen (zie onderstaande sites gesuggereerd).
  • Teller altijd zorgen met oplossingen en suggesties voor oplossingen, en blijf positief. Herinner uw werkgever dat je terug zal slaan met een nieuwe werknemer te vinden en dat de mogelijkheid om de pomp aan het werk zal betekenen minder ziekteverzuim (nu en in de toekomst), het vergemakkelijken van verhoogde productiviteit. Ze vinden het leuk om deze dingen te weten!
  • Bekijk je prive zorgverzekering. In sommige gevallen kunt u gebruikmaken van een lactatiekundige, een persoon die misschien in staat om uw werkplek te bezoeken en bieden een aantal nuttige adviezen om de baas te hebben. Zelfs als u niet zo'n dekking hebben, kan dit de moeite waard te betalen voor uit je eigen zak, voor de gemoedsrust in het hebben van een professionele informeren je baas wat wat is.
 3. 3
  Weet wat om jezelf te verwachten. Er is een redelijke hoeveelheid kennis die je nodig hebt om over te brengen voor een succesvolle pompen op het werk. Wetend dat dit op voorhand zal u helpen om goede beslissingen te nemen. Het wordt aanbevolen dat u op grote schaal op dit gebied te lezen, met inbegrip van online forums en sites. Kijk ook eens op hoe om borstvoeding blijven na de terugkeer naar het werk om u te helpen begrijpen de implementatie van een planning en effectief opslaan van de moedermelk.
  • Overwegen te praten met een lactatiekundige om erachter te komen wat ze suggereren voor uw situatie en om kennis te maken met de items die u zullen helpen melk af te kolven op het werk met succes.
 4. 4
  Een idee hebt van waar je eventueel zou kunnen pompen in het kantoor na de baby is geboren. In feite, selecteert drie of vier mogelijkheden indien de eerste locatie niet werkt of blijkt ongemakkelijk. Bijvoorbeeld, zou een vergaderruimte te werken aan een dag, maar worden geboekt uit de volgende, dus je zult moeten back-up locaties. Het zou kunnen helpen verlichten de zorgen van een baas in een kleinere onderneming te leren dat je bereid bent om te "bewegen" het kantoor, mits u bent verzekerd van geschikte persoonlijke ruimte van een soort elke dag. Enkele ideeën voor prive-plekken zijn:
  • Uw kantoor. Als u uw eigen kantoor, creëren van een "niet storen" bordje op te hangen op je deurklink en / of de deur op slot tijdens het pompen. Als het een raam zonder blind, hebben een geïnstalleerd die je kunt tekenen of dicht bij het verpompen.
  • Het damestoilet. Zoek een comfortabele stoel of bank in de dames kamer waar u kunt ontspannen en pomp. Als u een elektrische pomp, verplaatst u de stoel of bank in de richting van een uitgang voor gemakkelijke toegang. Als het gebied een plek om te zitten heeft, vragen om een ​​of bieden om te kopen of breng een stoel van thuis of in een ander gebied van het kantoor. Als het damestoilet is miezerige en onaangenaam echter, zal deze niet aanwezig is een goede optie, een flink aantal toiletten vallen in deze laatste categorie. Inderdaad, sommige wetten, zoals die in New Mexico, vereisen dat de werkgever zorgen voor een lactatie ruimte dat is niet de badkamer. Niet stok met de badkamer als je haat het en vinden het de onhygiënisch.
  • / Kantoor van een collega baas. Als u niet uw eigen kantoor hebben, maar je moet een nauwe band met een van onze collega's of zelfs je baas, vragen of u zijn / haar kantoor kon gebruiken wanneer u het nodig te pompen.
  • Een vergaderruimte of de lunchroom. Deze kamers zijn niet zo goed als de andere opties, omdat ze waarschijnlijk worden geraadpleegd op elk gewenst moment. Echter, als je kunt werken een tijd dat het onwaarschijnlijk is snijden in andermans gebruik van de ruimte, kunt u e-mailen iedereen te zeggen dat deze kamer is buiten de grenzen van X tijd tot X tijd voor de volgende X maanden of zo.
  • Het briefpapier kamer. Dingen zijn vrij wanhopig als je het lokaliseren van jezelf in de briefpapier kamer, maar als er voldoende ruimte is, een deur die kan worden afgesloten of zelfs opgesloten, zou het ideaal zijn. In feite, zoals kamers zijn vaak afsluitbaar in een tijd van zorgen te maken over kosten resource!
 5. 5
  Koop een speciale pomp die u alleen zult gebruiken op kantoor. De plaatselijke babywinkel hoogstwaarschijnlijk verkoopt een draagbare pomp of zelfs een kleinere versie van wat je thuis gebruikt. Als u een tweede pomp aan het werk kunnen houden u weg hoeft te onthouden om uw pomp pak elke dag voordat je naar je werk. Echter, doe dit niet als de tweede pomp is inferieur en veroorzaakt u pijn of niet zo goed werken. Het is beter om de ene goede pomp overal mee naartoe nemen dan moeten nemen met de tweede beste.
  • Bij het kopen van een pomp, doe je onderzoek zorgvuldig. Niet alle borstkolven zijn hetzelfde en sommige zijn minder effectief dan anderen. Lees de beoordelingen en als je een lokale zwangerschaps gezondheidsdienst die verhuurt borstkolven, huren sommigen om ze uit te proberen alvorens te kopen.
  • In sommige landen, kan uw particuliere ziektekostenverzekering de kosten van een pomp. Controleer voor de besteding van extra geld boven uw verzekeringspremies.
 6. 6
  Label uw afgekolfde melk en plaats in een container voordat u het in het kantoor koelkast. Het laatste wat je wilt is voor een medewerker per ongeluk gebruiken de moedermelk u geplaatst in het bedrijf koelkast voor zijn koffie. Door het plaatsen van uw melkreservoir binnen een andere, duidelijk gemarkeerde container, kunt u een dergelijke "ongelukken" te voorkomen. Echter, als je niet comfortabel verlaten van uw melk in de koelkast, hier zijn enkele alternatieve opties:
  • Koop een kleine koelkast om naast uw bureau te houden - er zijn zeer klein bureau versies beschikbaar als je kijkt rond. Om te besparen op de kosten, op zoek naar een gebruikte een op een online veiling of bij een lokaal gebruikt witgoed winkel. Controleer of je baas is goed met deze eerste, gezondheid en veiligheid (geluid, ruimte, koord locatie, enz.) moeten worden afgevinkt, evenals het gebruik van elektriciteit.
  • Als het niet bevorderlijk voor een kleine koelkast moet naast uw bureau, de aanschaf van een koelkast tas of effectief koelmachine houder die kan worden afgedicht om de melk te houden. Op die manier zal er geen verwarring over de kleine flesjes in de koelkast en je kunt gemakkelijk dragen deze recht naar huis elke dag.
  • Merk op dat moedermelk kan bij kamertemperatuur worden bewaard (66-72 ° C, 19-22 ° C) gedurende maximaal 10 uur en in een koelkast (32-39 ° C, 0-4 ° C) gedurende maximaal 8 dagen. Deze kennis kan u helpen met uw opslag plannen.
 7. 7
  Leer uw collega's als ze lijken verward, nieuwsgierig of geërgerd. In sommige gevallen, zal niemand eens merken dat je hebt gleed uit om je prive plaats voor 10 tot 20 minuten te pompen. Echter, als je een reactie van een collega, gebruik deze kans om mensen te informeren en uw collega's over wat je doet.
  • Wees kort en direct. Mannen kunnen niet willen horen over de heilige band van het moederschap, maar in plaats daarvan alleen maar zeggen dat je baby drinkt alleen moedermelk nu. Gewoon zeggen dat je het pompen van de melk te verstrekken aan uw baby thuis. Niet blad voor de mond - als de mannen in uw kantoor giechelen of maak hatelijke opmerkingen, negeer het en krijt het aan onvolwassenheid.
  • Geef ze een aantal wetenschappelijke feiten rond het belang van voortzetting van borstvoeding. Laat hen weten dat je acties zijn in lijn met de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie voor het waarborgen van een zeer gezonde volgende generatie. Daarnaast tal van zakelijke groepen erkennen het belang van pompen melk op het werk.
  • Geef ze de juridische feiten alleen als dat nodig is. En beseffen dat in veel jurisdicties, zijn er geen specifieke wetgeving verplicht een werkgever om een ​​lactatie-vriendelijke omgeving te bieden. Bijvoorbeeld, in de Europa, slechts een handvol staten eisen dat de werkgever een lactatie ruimte of tijd voor het verpompen van melk te voorzien. Toch niet van uit dat alleen maar omdat er geen directe wet dat je geen rechten hebt, andere werkgelegenheid, gezondheid en veiligheid of discriminatie wetten kunnen ook betrekking hebben op uw behoeften. In geval van twijfel, en als problemen met je baas of werkplek, juridisch advies inwinnen.
 8. 8
  Plan pomp keer rond je pauze of lunch. Het kan even duren om in een routine, maar beogen te pompen in tijden wanneer u niet in de hoogte van de werkdag. Bijvoorbeeld, als je weet dat je elke dag moet in een 2:00 bijeenkomst, doe wat je kunt om te voorkomen dat het pompen op of rond die tijd. Als het pompen niet interfereert met het werk, er is niets je collega's kan echt klagen.
  • Indien een vergadering is gepland voor een moment dat je normaal zou pompen, proberen te pompen voor de vergadering. Een andere benadering is om te vragen dat u uw stuk presenteren eerste, zodat je half kunt verlaten via, of dat je te verontschuldigen totdat halverwege de vergadering en vervolgens op naar een vooraf afgesproken tijd. Als mensen van tevoren weten, zullen ze meer open dan wanneer je gewoon niet opdagen of zeg niets en sneak in eind. Als u in een positie om de timing en het verloop van de vergadering te beïnvloeden, maak uw vergaderingen punctueel en doelgericht; veel vergaderingen zijn tijd-misbaksels toch, dus hier is een kans om dat te veranderen!
 9. 9
  Stok met het. Naarmate de tijd vordert, voelen sommige vrouwen die melk af te kolven op de werkplek verplicht te stoppen omdat ze het gevoel dat het niet passend in de cultuur op de werkplek, of dat er gewoon te veel werk dingen snijden inch Neem een ​​stap terug als je begint te voelen overweldigd en herinner jezelf eraan dat dit is voor een ongelooflijk korte tijd in het grotere geheel der dingen, het is in het belang van uw kind, die zal waarschijnlijk gezonder zijn voor het (daardoor met minder zieke dagen af ​​in de toekomst als borstgevoede baby's hebben de neiging om worden minder ziek zijn) en dat je een zeer belangrijke speler in het waarborgen van een gezonde toekomstige generatie. In een of twee jaar is, kan je goed spijt niet plakken het op dat wat langer totdat u de tijd om uw kind te spenen gekozen; niet worden gepest, geduwd ongeveer door of beschaamd in het geven van pompen je moedermelk. Stop wanneer u klaar bent om te stoppen zijn - en niet vergeten dat het werk dat moet in perspectief worden gezet, niet je kind het welzijn.
 10. 10
  Word een pleitbezorger voor het verpompen van melk op het werk. Als je pad hebt gebaand op uw werkplek, delen de ervaringen met andere vrouwen. Vertel je verhaal voor de nieuwsbrief van uw werkplek, ga naar moeder forums en deel uw ervaring en in het algemeen nemen de tijd om anderen (zowel mannen als vrouwen) te vertellen hoe te beheren en te ondersteunen pompen melk op het werk. Voor sommige vrouwen, in de wetenschap dat dit mogelijk is kan het verschil tussen het houden of het stoppen van een carrière.
  • Uitchecken en http://www.workandpump.com/ als grote plaatsen om zowel advies krijgen over het pompen op het werk en als plaatsen om je tips en ervaring vertrekken naar andere moeders in dezelfde positie.

Tips

 • Zoek ondersteuning van zakelijke groepen die ondersteunen pompen melk op het werk. In het Europa, bijvoorbeeld, The National Business Group on Health (NBGH) erkent het belang van voortgezette borstvoeding door werkende moeders. Bekijk ook de websites en literatuur van dergelijke organisaties en deel deze middelen met je baas en collega's.
 • Vind steunende collega's en hen aanmoedigen om te helpen andere collega's begrijpen dat het pompen van melk op het werk is van essentieel belang, normaal en wenselijk.
 • De meeste mannen begrijpen en bereid zullen zijn om tegemoet te komen. Vrouwen zijn meestal meer beschaamd over te praten dan mannen zijn. Medio-jaren '20, de meeste mannen hebben vrouwen, zusters, vrienden, neven, enz. die kinderen en borstvoeding geven.
 • Als het gaat om baby's en kinderen, kan het best omschreven plannen gaan uit het raam. Vergeet niet dat, terwijl u kunt het kantoor en uw ruimte te bereiden op de pomp, kan uw plannen te wijzigen nadat de baby is geboren en / of gedurende de tijd dat u pompt. Probeer flexibel en gaan met de stroom.
 • In sommige gevallen, als je baby wordt verzorgd in een dagopvang op of in de buurt van uw werkplek, kunt u nip uit tijdens een geplande vakantie of uw lunchpauze en diervoeders in de dagopvang terrein. Dit vermindert het moeten pompen helemaal wordt gedeeld hechting tijd met je baby, die zal van je houden het zien van deze tijd en is een goede all round. In een ideale wereld, zou dit de norm zijn, als je hebt deze unieke kans, grijp het.
 • Heb een big deal over het pompen of borstvoeding niet maken. Hoewel kunt u overweldigd door emoties en wil praten over al zijn voordelen, houdt de discussie aan familie en vrienden. Mensen in uw kantoor zal hoogstwaarschijnlijk niet begrijpen en waarschijnlijk niet willen begrijpen wat je ervaart. Allemaal hetzelfde, kan er een mannelijke collega met kinderen die weet precies wat je doormaakt en zij zullen graag met je praten zijn, genieten van deze!
 • De aantallen werkplekken verstrekken lactatie's en borstvoeding gebieden neemt toe, zij het langzaam. Als u zich in een geheel mannelijke omgeving, is de kans groot dat je baanbrekend in meer dan een opzicht!
 • Als je baby ouder wordt kunt u vinden dat je eventueel kan pompen voor en na het werk, waardoor de noodzaak tijdens de werkdag.

Waarschuwingen

 • Probeer niet te pompen in het openbaar. Terwijl de verpleging is een heel natuurlijke manier om je baby te voeden, kunnen mensen die geen borstvoeding hebben ervaren of pompen niet begrijpen en het een uiterst ongemakkelijke omgeving voor iedereen zou kunnen maken.
 • Als u last intimidatie als gevolg van het verpompen van melk op het werk, advies in te winnen van je baas, human resources of een juridisch adviseur. Je moet niet onder enige druk of intimidatie voor kiezen om moedermelk te pompen op het werk.

Dingen die je nodig hebt

 • Borstkolf
 • Schriftelijke kennisgeving van uw voornemen om melk af te kolven op het werk op uw terugkeer
 • Comfortabele zitplaatsen en prive-gebied
 • Moedermelk opslagfaciliteiten en voorwerpen, met inbegrip van gemakkelijk te vervoeren flessen