Wkonl

Hoe volledig te verdwijnen

Of u nu laag of wilt u gewoon met rust gelaten worden om te leggen, zou u overwegen een volledige verdwijning. Technologie maakt volledig verdwijnen vrijwel onmogelijk, maar met genoeg ijver en zorg, het is haalbaar. Hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe volledig te verdwijnen. Begrijp de juridische gevolgen.
Hoe volledig te verdwijnen. Begrijp de juridische gevolgen.

Denken dat het door

 1. 1
  Begrijp de juridische gevolgen. Wees ervan bewust dat, afhankelijk van de omstandigheden van je verdwijning, je zou kunnen worden wettelijk verantwoordelijk gehouden op verschillende manieren als je ooit bent gevonden. Er zijn vele goede redenen en goede manieren om te verdwijnen, maar er zijn meer slechte redenen en slechte manieren om dat te doen.
  • Bijvoorbeeld, als een grote zoektocht wordt gestuurd om te zoeken voor u, moet u mogelijk terug te betalen het bureau dat de kosten van het zoeken opgelopen. Daarom, om niet pak je koffer en begin te lopen.
  • Als je verdwijnen om debiteuren te ontsnappen of onderbouwen van een schadeclaim, kun je worden beschuldigd van fraude en gevangen gezet. Weten dat het organiseren van uw eigen dood of verdwijning is een ernstige en potentieel illegale daad voordat u verder gaat.
  • Als u wilt verdwijnen om een bende te ontsnappen of als je gechanteerd of gestalkt, onmiddellijk contact op met de politie. Er zijn wettelijke manieren om uw identiteit te veranderen en veilig verblijf in deze situaties.
  • Als u het slachtoffer bent van huiselijk geweld, het nummer van de National Domestic Violence Hotline is 1-800-799-7233. Het is vertrouwelijk en veilig. Als je een kind bij je hebt, bel 1-800-4ACHILD voor onmiddellijke hulp voor jullie beiden.
 2. 2
  Weet dat je alleen moet gaan. Jouw kans om ontdekt te verhogen dramatisch als je van plan bent om te verdwijnen met een andere persoon, in het bijzonder een kind.
  • Verder, verdwijnen met een kind kon krijgen u met ontvoering of kindbedreiging betalen als je ontdekt bent. Zelfs als je goede bedoelingen, je bent op een verharde weg naar de hel.
  • Als u reden hebt om te verdwijnen dat een andere persoon strafbaar worden, neemt juridische stappen voordat verdwijnen om jezelf te beschermen tegen beschuldigingen dat kon worden gemaakt in de toekomst.
 3. 3
  Begrijpen wat je loopt van. Immers, je bent niet enscenering een verdwijntruc zonder reden. Als ze zeggen "houd je vrienden dichtbij, maar houd je vijanden dichterbij," dit is een situatie waarin ze doelden op. Weet wat je tegen om uw kans om gevonden te verminderen.
  • Als u gebruik maakt van een echtgenoot of familielid, na te denken over hun middelen. Hoe ver zou ze gaan om u te vinden? Hoeveel geld hebben ze te besteden?
  • Als u gebruik maakt van de politie, de IRS, of immigratie-ambtenaren, heb je je werk geknipt voor u. Dit zijn mannen en vrouwen die tientallen jaren ervaring hebben en hebben geen persoonlijke investering in uw strijd. Vertrouwd te maken met hun tactieken om je ontsnapping te verlengen.

Het afdekken van uw tracks

 1. 1
  Te ontdoen van bepaalde bezittingen. U wilt ervoor zorgen dat eenieder die in de follow-up op je heeft absoluut nul leads. Het beste is om vast te binden losse eindjes en niet fake je eigen ontvoering. Zorg ervoor dat het duidelijk is dat je onder vrijwillige omstandigheden verdwenen.
  • Vernietig zoveel foto's van jou mogelijk. Dit houdt familie en vrienden uit te gaan in de stad anderen te vragen of ze je hebt gezien.
  • Verlaat uw auto. Laat de pink slip in het handschoenenkastje, de deur ontgrendeld, het raam naar beneden, en parkeert deze in een slechte omgeving. Een dief geluksdag.
  • Laat je niet verleiden om souvenirs mee te nemen. Dit zal je verbinding maken met uw oude leven en zijn een bron voor uw oppositie later. Je favoriete hoed, waterfles, en cowboylaarzen zal moeten gaan.
 2. 2
  Koppel jezelf. In de wereld van vandaag, deze stap is een van de meest dwingende. Langzaam afnemen uw activiteit totdat niemand is de norm. Wanneer u uw Facebook-en Twitter-profielen te verwijderen, zal niemand een wijzer. Onderzoekers zullen hard ingedrukt te vinden sporen van je online vrienden en kan niet worden aangeboord voor informatie.
  • Deze stap duurt preparaat. Je kunt niet je koffers pakken en lopen de deur morgen, als je dat doet, zul je falen bij het verdwijnen. Start de verwijdering van uw oude persoonlijkheid een beetje op een moment.
  • Vertel uw vrienden en familie dat je het nemen van een pauze van het bombardement van prikkels opgedrongen door het internet. Als je dit niet kunt doen, je niet klaar bent om te verdwijnen.
 3. 3
  Verliest het plastic. Van nu af aan, zult u met contant geld. Creditcards zijn de makkelijkste manier om een ​​persoon te volgen; snijd ze op en gooi ze weg. Misschien wilt u beschikken over de prullenbak jezelf als je bent betrokken iemand zal gaan doorheen.
  • Denk niet van ze te houden voor een noodgeval. Weg met hen om de verleiding te vermijden. Je oude identiteit is niet een kruk te gebruiken wanneer je moe en hongerig bent.
  • Sloot iets plastic gebonden aan je naam. Is het een videotheek kaart? Gegaan. Europese Eagle-lidmaatschap? Adios! Delta Airlines SkyMiles Premiere Flyer? Au revoir, mon petit chou. U kunt geen gebruik maken van een kortingscode, een pincode, of iets dat kan worden gekoppeld aan uw vroegere naam. Contant geld, geld, geld.
  • Beschouw het berijden van een fiets, met de trein of bus, en wandelen, omdat deze vervoerswijzen niet eisen dat u een rijbewijs bezitten.
 4. 4
  Liggen. Er is geen juiste manier omheen - je bent gaat moeten liegen om mensen om je heen. Het is een ongelukkige waarheid, maar hopelijk de moeite waard op het einde.
  • Maak valse leads voor bedrijven. Verander je adres, "juist" de spelling van uw naam, boek een vlucht naar Chili met niet van plan om ooit nog op. Maak een achtergrondverhaal dat iedereen die begint te ruiken uw pad zal verwarren.
  • Je gaat te hebben om te liegen tegen vrienden en familie. Als je begint rond komt minder en minder, het is onvermijdelijk dat je zult moeten hun vragen afhandelen. Als je niet bereid bent om de banden volledig afgesneden met hen zijn, vestigen manieren van tevoren van een verblijf in contact. Overbodige e-mailaccounts gebruikt op openbare computers, prepaid telefoons - zijn er manieren om dit te doen als je denkt dat het door. Zij mogen niet in staat zijn om u te vinden, maar je kunt ze vinden.
   • Vertel niemand, indien mogelijk en nodig. Zelfs je beste vriend in de hele wereld kan het niet weten. Omstandigheden kunnen veranderen en ze zullen nieuwe verplichtingen te voelen aan de betrokkenen van uw verblijfplaats te informeren.
 5. 5
  Maak een list. Je hebt geld voor nu en een plan voor de komende 4 weken, maar hoe zit het daarna? Hoe gaat u deze identiteit te behouden terwijl u geniet van een kokosnoot u persoonlijk had omgehakt tijdens het zonnebaden voor de kust van Belize?
  • Een goede verdwijntruc neemt het werk. Als je de middelen hebt, start een "bedrijf" die betaalt voor al uw rekeningen. Het mag alleen losjes door "naam" worden gekoppeld aan u en behandelt al uw uitgaven.
  • Besteed het maanden voordat je verdwijnen langzaam opnemen van geld en het opzetten van een manier om de stroom te behouden. Je wilt niet eindigen iets te snel en lukraak doen, waardoor de wenkbrauwen te verhogen.
  • Het is het beste om niet te betalen voor (of stelen) een vals sofi-nummer of een paspoort. Je zou kunnen worden met 'de identiteit van een veroordeelde of een overleden persoon en / of het paspoort nep zou kunnen zijn (als je in de rij bij de luchthaven, wordt gekeken naar zwaar door een grote kerel in een pak). Houd de dreigende jailtime tot een minimum beperkt.

Uw nieuwe identiteit

 1. 1
  Verzamel uw middelen. Voordat je verdwijnen, zorg ervoor dat je zult hebben wat je nodig hebt om te overleven. Langzaam beweeg je vermogen om geld en opslaan van uw geld op een veilige plaats totdat u klaar bent om te vertrekken. Aankoop alle leveringen, voor of na uw verdwijning, met contant geld.
  • Als je gaat schurk, eventueel noodzakelijke items omvatten een grote rugzak, een tent, een lichtgewicht slaapzak, kaarten en een zakmes.
  • Als je een meer luxueuze manier afsluiten van, verzamel je geld, benodigde papieren, en een paar eenvoudige kledingstukken. Heeft sentimentele artikelen niet meenemen, als iemand merkt een begunstigd aandenken van vermiste samen met u de jouwe, zullen ze vangen op uw plan.
 2. 2
  De stad verlaten. Nu je bent klaar, waar ga je heen? De wereld aan je voeten. Het enige wat je stoppen is douane.
  • Als u overweegt te gaan internationaal, onderzoek eventuele visa of overheidsvoorschriften je zult moeten houden aan. Veel goedkopere landen maken het gemakkelijk om te leven voor langere tijd, maar als je het wilt legaal te doen, moet u residency kaarten en een huidige identiteit te laten zien.
  • Als je verblijft in uw land, weeg je kansen om gevonden. Zorg ervoor dat u weet niemand binnen de 100 mijlen van het gebied en, natuurlijk, nooit frequent een vakantie plek u gebruikt om te bezoeken.
 3. 3
  Plegen. Niet van plan uit uw verdwijning, het kopen van valse papieren van eenogige Fred, en meeliften naar Tijuana is een recept voor een ramp en een nog grotere hoofdpijn dan degene die u weg bent van het lopen. Verbind je met dit idee en laat de tijd om het met succes te plannen.
  • Deze verdwijntruc zal zijn tol eisen op je fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel. Neem een ​​minuut voor introspectie om te bepalen of u bent klaar voor de uitdaging.
 4. 4
  Cultiveren nieuwe gewoonten. Als u niet het ontwikkelen van een volledig nieuwe persona, zult u in dezelfde patronen die maakte je willen vluchten in de eerste plaats vallen.
  • Koop kleren die je normaal niet zou dragen. Als je een t-shirt en jeans soort kerel, geworden Mr Zakenman. Als je dat meisje dat in hipster glazen en bestrijden boten, kiezen voor de polo. Een nieuw gevoel voor mode zal het gemakkelijker maken om te denken van jezelf als een ander persoon.
  • Eet verschillende voedingsmiddelen. Als je verslaafd bent aan de Baconator ™, het zal moeten cold turkey te zijn. Sloot je oude eetgewoonten en sloeg de supermarkt met uw wad o 'geld. Het vermijden van restaurants en vertrouwde patronen maakt het moeilijker op te sporen u en gemakkelijker om jezelf te vergeten.
 5. 5
  Maken het onmogelijk om je te traceren. Zelfs nadat je weg bent, zul je niet weet wie zou kunnen kijken voor je. Het zal een constante toewijding te nemen, maar de gemoedsrust is onbetaalbaar.
  • Draag een hoed binnenshuis. De meeste openbare plaatsen hebben beveiligingscamera's en als ze op je geur, zullen ze deze te controleren.
  • Opruimen na jezelf. Het verlaten hotel kamers vernield met bewijs van vingerafdrukken en lichaamsvloeistoffen vraagt ​​om een ​​proces-verbaal. Waar je ook gaat, het zo maken dat je nauwelijks ooit daar.
  • Blijf weg van post. Als het bekend is dat je in een bepaald gebied, kan dit snel verfijnen zoekopdracht van uw oppositie. Gebruik alleen snail mail te ontregelen en verwarren de degene die je bent loopt van.

Tips

 • Deze pagina verwijderen uit uw browsergeschiedenis of onderzoek wijzen van verdwijning op een openbare computer, bijvoorbeeld een voor een bibliotheek.
 • Verdwijnen moet een laatste redmiddel zijn. Zorg ervoor dat het uw beste en laatste optie alvorens een dergelijke drastische maatregel.
 • Niet proberen om je eigen dood fake. Het is moeilijk en gevaarlijk om af te trekken.
 • Absoluut nauwkeurig in uw planning. Laten geen ruimte voor fouten.
 • Als u overweegt zelfmoord, weet dan dat er andere manieren uit. Als je in de VS, bel 1-800-273-8255 onmiddellijk.

Waarschuwingen

 • Eerste Bewaak uw veiligheid. Plaats jezelf nooit in de weg van lichamelijke schade om uw verdwijning te behouden.
 • Verdwijnen zal mogelijk verwoesten uw vrienden en familieleden. Beoordelen hoe schuld over dit u zou beïnvloeden voor vertrek.
 • Als u ervoor kiest om terug te keren uit je verdwijning, begrijpen dat het een hobbelige proces. Uw familie en vrienden kunnen diep worden gekwetst door uw bedrog, en je zou nooit hun vergiffenis te verdienen. Verwacht niet om weer op te nemen uw oude leven alsof er niets gebeurd is.