Wkonl

Hoe de bar examen

Rechtenstudenten niet procureurs worden totdat ze voorbij de bar examen of "Bar". In veel staten, het duurt een slopende drie dagen. Een van die dagen is meestal de Multistate Bar Exam (MBE), die om de zes maanden wordt gegeven. De meeste rechtsgebieden sandwich hun eigen examens rond deze data. De MBE is een 200-vraag multiple-choice gestandaardiseerde test die zes onderwerpen worden behandeld en is bedoeld om algemene competentie een wet graduate school peilen als advocaat als van toepassing zou zijn in alle rechtsgebieden van de Europa. De meeste rechtsgebieden vereisen ook geschreven essays. Sommigen, zoals Californië, vereisen prestaties examens ook.

De Bar Exam is niet moeilijk om zelfs doorgaan voor de gemiddelde student, zolang je nog een aantal fundamentele grondslagen. Vergeet niet om te ontspannen en paniek te vermijden. Neem het een stap tegelijk. Het hele proces is ontworpen om u te overweldigen. Dit is een bluf om de timide van het hart te sluiten. Vertrouw op jezelf, wees lief voor jezelf, en volg de onderstaande stappen en je zal doen prima.

Stappen

Hoe de bar examen. Finish rechtenstudie.
Hoe de bar examen. Finish rechtenstudie.
 1. 1
  Finish rechtenstudie. De meeste staten vereisen een graad in de rechten als een voorwaarde voor het nemen van de bar. Deze eis is verwarrend omdat de wet school doet zeer weinig om daadwerkelijk je voorbereiden op de bar nemen.
 2. 2
  Zoek een goede bar voorbereidingscursus. Zowel PMBR en BarBri (www.barbri.com) bestrijken zowel het essay en de MBE gedeelten van het examen. PMBR (www.kaptest.com) is een uitstekende keuze voor MBE voorbereiding. Deze cursussen geven instructie over de werkelijke moeren en bouten die betrokken zijn bij het nemen van de bar. AdaptiBar (www.adaptibar.com) wordt door velen beschouwd als de beste online supplementaire bar prep programma voor de MBE. Het programma biedt slechts een licentie vragen van de NCBE en geavanceerde technologie aan te passen aan uw individuele sterke en zwakke punten aan uw bar examen te maximaliseren.
 3. 3
  Doen wat ze je vertellen in stap 2. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar alle goede bar voorbereidingscursussen spanning praktijk en opleiding over studie. Bijna elke persoon die niet voorbij de bar mislukt vanwege een onjuiste veronderstelling over hoe bar prep benaderen.
 4. 4
  Bestudeer alleen uit de fouten die je maakt op MBE praktijk vragen en door het vergelijken van uw essays met voorbeeld essays van uw prep cursus. Niet uren lezen contouren. Lees ze eens, zet ze dan opzij en beginnen met oefenen. Toch moet je voor te bereiden en te onthouden uw eigen een pagina contouren die bepaalde bar onderwerpen dekken. De bar onderzoek meet hoe goed je de zaken ter plaatse in de vraag en een mentale overzicht geeft u een checklist voor deze kwesties.
 5. 5
  Herzien stap 4. Als je wilde de Tour de France te winnen kan je uitgestrekte literatuur over vela-fysica en de luchtweerstand te kopen. Je zou kunnen bestuderen alle aspecten van hoe de drag coëfficiënt te verlagen en de snelheid te verbeteren. Kortom, je kon de absoluut best geïnformeerde persoon op de sport zelf geworden. Alle van deze superieure informatie zal niet nuttig zijn voor jou terwijl je hijgen en piepen leggen languit op de grond na de eerste 10 minuten van de eerste fase van de race. Waarom? Je kunt niet je weg niet meer dan je kunt voor de bar-examen te bestuderen om goede prestaties op de Tour de France.
 6. 6
  Klaar jezelf goed. De bar-examen is een duurtest en het vereist training, conditionering, en de praktijk:
  • Trein: Recht uit de poort start schriftelijk monster essays tot essay problemen proeven. Doe dit altijd onder dezelfde tijdsdruk die zal bestaan ​​op het examen. Vervolgens neemt u de tijd om uw essay tegen steekproef antwoorden. Maak je geen zorgen dat je hebt geen flauw idee wat de wet is in een bepaald gebied. De onderwerpen te bepalen en check later je werk. Dit is hoe je leert. Iedere persoon die niet met bijna geen uitzondering heeft gezegd "Ik weet niet de wet goed genoeg om te beginnen met het doen van de praktijk examens. Ik moet studeren meer de eerste." Deze houding garandeert bijna altijd falen.
  • Voorwaarde: voor de tien weken of zo je voor te bereiden doen ten minste 20 tot 50 MBE meerkeuzevragen per dag. ALTIJD IN TIJD VOORWAARDEN. Maak je geen zorgen dat je niet kan afmaken in de tijd. Controleer al uw foute antwoorden en begrijpen waarom je een fout hebt gemaakt. Als je dit doet, zullen patronen beginnen te ontstaan. Je zal beginnen om ze te herkennen en dan je snelheid en efficiëntie zal verbeteren.
  • Praktijk: Net presteren in Carnegie Hall moet je oefenen, oefenen, oefenen. Francis Bacon zei ooit: "Waarheid ontstaat gemakkelijker van dwaling dan verwarring". Neem dit serieus. Je fouten zijn waar je dit examen zal beheersen. Je fouten zijn je goudmijn. Koester ze en blijven oefenen en blijven fouten maken en blijven leren van hen.
 7. 7
  Eet gezond.
 8. 8
  Slapen veel.
 9. 9
  Dagelijks te oefenen.
 10. 10
  Kies een video game en speel het een uur per dag om je focus en reactiviteit verbeteren. Blijven spelen hetzelfde spel en verbeteren van uw prestaties. Het zal helpen houden u gericht.
 11. 11
  Bezoek de kunstgalerie, chill out - Wat je ook doet om te ontspannen, doe het.
 12. 12
  Focus op de relevante kwesties:
  • Om nauwkeurig te beantwoorden Staatsrecht vragen, gericht op de problemen van de staat actie, eerlijk proces, gelijke bescherming, en de 1e wijziging.
  • Wanneer we geconfronteerd worden met Contracten vragen, onderstrepen de voorwaarden van de aanbiedingen en de aanvaardingen, focus op mondelinge afspraken, onderstrepen alle in het feit patronen genoemde data, en merken als de verkoop van goederen heeft plaatsgevonden.
  • Om Strafrecht en procedure vragen te beantwoorden, richten zich op de onderwerpen van de huiszoeking en inbeslagneming, recht op een advocaat, en Miranda waarschuwingen.
  • Vertrouwd te maken met de belangrijkste bewijs kwesties van horen zeggen, beschuldiging, en karakter bewijzen.
  • Voor Real Property vragen, bijzondere aandacht besteden aan de problemen van eigendom en rechten in het land. Ook, zorg ervoor dat u in staat bent om onderscheid te maken tussen een erfdienstbaarheid, winst, en de licentie.
  • Voor Onrechtmatige daad vragen, toegespitst op de gebieden van nalatigheid, opzettelijke onrechtmatige daad, en productaansprakelijkheid.

Tips

 • De MBE is een moeilijk examen en krijg je een edge hebben als je je richt op de gebieden en de hierboven genoemde aangelegenheden. Good luck!

Waarschuwingen

 • Niet proppen de ochtend van het examen. Succesvolle voorbereiding voor de bar vraagt ​​geleidelijke conditionering over een periode van tijd. Indien mogelijk, te voorkomen dat andere studenten in de rechten, tenzij in de bar prep klassen. Uit eten gaan of een film te zien. Vermijd alcohol en drugs als je in het verleden. Je moet slapen, voeding, en uithoudingsvermogen.