Wkonl

Hoe maak je een goed cijfer op een wiskunde test krijgen

Veel studenten vinden dat wiskunde is het moeilijkste vak op school waarschijnlijk omdat, een heleboel dingen in een kleine hoeveelheid tijd leer je, en omdat de nummers zijn "andere taal" en uw horizon op deze taal worden voortdurend uitgebreid.

Een paar tips voor het verbeteren van uw graad in wiskunde zijn hieronder vermeld, dus lees verder!

Stappen

Hoe maak je een goed cijfer op een wiskunde test krijgen. Zitten in de voorste rij en deel te nemen in de klas.
Hoe maak je een goed cijfer op een wiskunde test krijgen. Zitten in de voorste rij en deel te nemen in de klas.
 1. 1
  Ga naar de klas. Vooral als je op de universiteit, vindt u het misschien verleidelijk om een klas overslaan nu en dan. Terwijl u kunt wegkomen met dat in sommige vakken, wiskunde is als een ladder. Als een sport ontbreekt, of als u niet beschikt over een goede grip op te krijgen, zul je moeite hebben om de volgende trede te bereiken. Als er genoeg sporten ontbreken, zal het onmogelijk zijn om klimmen. Daarnaast (no pun intended), leraren benadrukken vaak de belangrijkste thema's in de klas, dus kom testtijd je weet precies wat te studeren.
 2. 2
  Zitten in de voorste rij en deel te nemen in de klas. Bij zitten op de voorste rij, zijn afleidingen tot een minimum beperkt en de prestaties verhoogd. Het stellen van vragen of het verstrekken van antwoorden helpt de student zich te blijven inzetten bij het leerproces, deze verbeteren oplettendheid en het behoud van materialen geleerd.
 3. 3
  Doe je. Huiswerk lijkt misschien marteling, maar het is echt ontworpen om u te helpen leren. De sleutel tot het leren van wiskunde is herhaling: doe al genoeg problemen met de vierkantige formule, en je zult uiteindelijk in staat zijn om het te reciteren in je slaap. Plus, als je je huiswerk, zult u in staat om concepten die u niet begrijpt identificeren. Het doet ook geen kwaad dat testvragen vaak gebaseerd zijn op de huiswerkopdrachten.
 4. 4
  Stel vragen. OK, dus je hebt je huiswerk gedaan, maar je nog steeds niet begrijpen hoe een polynoom factor. Ga je gang en vraag je leraar, TA, professor - zelfs andere studenten in staat zijn om te helpen. Er is niet zoiets als een domme vraag, en als je denkt dat het is beschamend om te vragen een vraag stellen hoe je je voelt wanneer je een grote rode "F" op het examen. Iedereen heeft vragen over wiskunde; geslaagde leerlingen vragen hunne.
 5. 5
  Herzien voor de test. Good job! Je ging naar de klas, deed je huiswerk, en heb je vragen beantwoord. Nu, is de test morgen. Heeft u een) een zucht van opluchting en ga naar bed; b) zet de televisie aan en bekijk The Simpsons, of c) beoordelen wat je hebt geleerd? Dat klopt, het is tijd om te beoordelen. Dit is niet de tijd voor vetmesting, maar, je bent beter voorbereid dan dat toch. Gaan over uw notities, neem de praktijk testen, en zorg ervoor dat je belangrijke formules gememoriseerd. Natuurlijk kan je gewoon kijken naar The Simpsons, maar wees niet verbaasd als je cijfers blijken meer als Bart's dan net als Lisa's!
 6. 6
  Ontspan. Zorg ervoor dat je een goede nachtrust de nacht voor de test. U zult zich beter voelen en denken duidelijker als je goed uitgerust bent. Vlak voor het nemen van uw test, kijken uit over de belangrijke formules een laatste keer, maar anders dan dat, je bent klaar voorbereiden. Vergeet niet, je bent er klaar voor, en wat er ook gebeurt het is niet het einde van de wereld. Ik vind kauwgom helpt - als uw school het toelaat, natuurlijk.
 7. 7
  Tempo jezelf. Zodra u uw examen voor je, zoek het dan om te zien hoeveel vragen er zijn en wat voor soort vragen zijn opgenomen. Dit geeft je een idee van hoeveel tijd je kunt besteden aan elk probleem geven. Als je vastloopt op een vraag, ga dan naar de volgende en kom later terug. Soms is een latere vraag zal zelfs jog je geheugen, zodat u kunt degene die je overgeslagen beantwoorden. Het belangrijkste is, niet haasten jezelf.
 8. 8
  Besteed aandacht aan netheid. Elke leraar wiskunde zal je vertellen dat slordig werk is de test-nemer ergste vijand. Zelfs als je weet dat het materiaal kou, een vlekkerig cijfers hier of een vergeten negatief teken kan er een hele probleem ruïneren. Als je een fout maakt, gebruik je gum - dat is wat het is daar voor.
 9. 9
  Controleer uw werk. Geweldig, je klaar de test met veel tijd. Draai niet aan het in nog, hoor! Goede test-takers fouten maken de hele tijd, maar ze ze vinden en ze op te lossen voordat ze hand in hun examens. Ik kan dit niet genoeg benadrukken - vindt u altijd ergens een fout. Anyways, afhankelijk van wat voor soort problemen je doet, zal je leraar waarschijnlijk geven u enkele tips over hoe je je werk te controleren. In het algemeen, echter, zorgvuldig herlezen elke vraag en vraag jezelf af of je antwoorden zinvol. U kan nog steeds niet alle problemen goed te krijgen, maar je zult exponentieel verhogen van uw kansen op succes.

Waarschuwingen

 • Never give up op jezelf. Zolang je leeft, altijd proberen je uiterste best.
 • Niet praten met iedereen en niet ooit bedriegen! Zelfs als je echt moet, ofwel je zult gepakt en krijgen in sommige grote tijdnood, of je kan gewoon alles wat de nacht bestuderen voordat de test en ontspannen.
 • Haast je niet! Als je een fout maakt, het probleem volledig te wissen.
 • Rekenmachines - als je leraar kunt u om ze te gebruiken op tests - kan erg nuttig zijn, maar een rekenmachine als een kruk niet gebruiken. Zorg ervoor dat je weet hoe je problemen te werken zonder een rekenmachine, en zorg ervoor dat uw berekende antwoorden te controleren op juistheid.
 • Stel vragen, zelfs als je beschaamd bent! Iemand is gebonden aan heb dezelfde vraag dus vraag!
 • Niet naar jezelf toornen steeds lager dan een A als je hard studeren. Zolang je best doet, zal de rangen komen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een paar potloden (in het geval een pauze)
 • Gom
 • Calculator (indien toegestaan)
 • Gradenboog (voor geometrie)
 • Kompas (voor geometrie)
 • Liniaal
 • Papier, eventueel
 • Puntenslijper
 • Goede wiskunde docent, indien mogelijk
 • Twee schrijfgerei (in het geval als men stopt met werken)