Wkonl

Hoe de NCLEX RN examen

OK, dus je hebt afgestudeerd aan de school voor verpleegkundigen. Nu, terwijl je Communicatie grote maatjes zijn feesten, je zorgen te maken over de belangrijkste test van je leven. Ja, het is beangstigend. Maar je kunt het doen. Hier is hoe.

Stappen

Hoe de NCLEX RN examen. Aandacht besteden in de verpleging school.
Hoe de NCLEX RN examen. Aandacht besteden in de verpleging school.
 1. 1
  Aandacht besteden in de verpleging school. Dit lijkt misschien te eenvoudig, maar hoe beter je het academisch, de minder gestrest je zult zijn als de werkelijke test komt rond. Dat is, als je leert het materiaal in de eerste plaats, zal je niet proberen te spelen catch-up in je laatste jaar en verder.
 2. 2
  Neem een prep testen terwijl je nog op school, zoals de mosby beoor test, die is een set van nclex-stijl oefenvragen. Deze pre-tests kunnen echt laten zien zowel uw zwakke en uw sterke punten, en geven u een punt te concentreren studeren uit. Ook doen terwijl je nog op school kun je hulp krijgen van je docenten, terwijl ze nog steeds gemakkelijk toegankelijk.
 3. 3
  Als je niet duidelijk op een concept zijn, worden achtervolgd over leren. Wat het ook is, als je weet dat je zwakheden, slijpen op hen en geef niet op. Uiteindelijk, zullen velen van hen aan u duidelijk worden als je komt naar hen uit een paar verschillende hoeken. En 90% van leren is doorzettingsvermogen.
 4. 4
  Zoeken naar nieuwe kansen in de klinische. Als u concepten handen kan leren, zal je veel meer kans om ze later onthouden wanneer u te bestuderen. Kijk omhoog labs uw patiënten 'en ontdek waarom ze zijn zoals ze zijn. Kijk omhoog meds uw patiënten en leren de bijwerkingen, de juiste doseringen, etc, zelfs als ze zijn medicijnen heb je al honderd keer gezien. De sleutel tot het leren farmacologie is (helaas) herhaling.
 5. 5
  Hier krijg je een goede nclex-rn prep boek vroeg in uw academische carrière. Het is nooit te vroeg om te beginnen met de herziening en het beoefenen beantwoorden NCLEX-RN stijl vragen. Wennen aan de manier waarop de vragen zijn geformuleerd is een van de beste prep gereedschap is er.
 6. 6
  Neem een nclex-rn prep class boven en dan wat uw school te bieden heeft. Veel onafhankelijke instellingen (zoals de Drexel University College of Nursing en Health Professions) contract met scholen voor verpleegkunde en / of student groepen in de Europa 4-daagse evaluatiecursussen verstrekken aan prep voor de test. Sommige bieden zelfs terugbetaling van de test kosten als je faalt. Als je school deze kans niet heeft, zoekt het uit elders.
 7. 7
  Zodra je afstuderen, het opzetten van uw test. Uw school moet in staat zijn om u te helpen met dit, maar het is erg belangrijk dat je het snel doet na zijn afstuderen, terwijl de kennis is fris in je hoofd.
 8. 8
  Studie! Gebruik meer dan een bron voor herziening informatie, en doen zo veel mogelijk vragen voordat uw test. Als u wilt zeker van te zijn in te gaan op de test, rekenen op het beantwoorden van minstens 5.000 voorbereiding op de test vragen voorafgaand aan de test zelf. Dit kost veel tijd, dus budget adequaat.
 9. 9
  Op een gegeven moment voordat uw test, ga zitten en doe 265 vragen op een rij. Het beantwoorden van die vele vragen op een rij vraagt ​​discipline en uithoudingsvermogen, maar houd in gedachten dat je 265 vragen kunnen beantwoorden en de test doorstaan, dus zorg ervoor dat je kunt.
 10. 10
  Neem geautomatiseerde tests voor prep indien mogelijk. Hopelijk heeft uw school voor verpleegkundigen heeft u dit voor u gedaan, maar zo niet, krijg een recensie boek met een cd-rom in het, die u zal toestaan ​​om de test te doen op de computer, dat is hoe je daadwerkelijk zult nemen van het.
 11. 11
  Rijden naar de testsite de dag ervoor, vooral als het is ver van uw huis (i. E., In een onbekend gebied). Dit zal bezuinigen op spanning de dag van zoals u al weet waar de test-site is.
 12. 12
  Proberen en te ontspannen en plezier te hebben op de dag voor de test.
 13. 13
  Je hersenen glucose naar behoren werkt, dus een fatsoenlijk ontbijt met de grote groepen levensmiddelen vertegenwoordigd op de dag van het examen, zelfs als je geen honger hebt.
 14. 14
  Zorg ervoor dat je de badkamer te gebruiken voordat u uw test.
 15. 15
  Vraag de surveillant voor oordopjes. Ze echt bezuinigen op de afleiding van omgevingsgeluid.
 16. 16
  Ga zitten en vertrouwd te raken met de computer station. Vind de rekenmachine. Voltooi de tutorial.
 17. 17
  Een moment nemen, sluit je ogen, je geest helder en heel duidelijk visualiseren wat je gaat doen. Dit is ook een goed moment om te bidden.
 18. 18
  Rustig beginnen met de test, het nemen van een vraag in een tijd en waardoor elke vraag uw aandacht volledig vast te houden. Vergeet niet dat de test automatisch wordt uitgeschakeld. Dit kan heel schokkend, maar hey, je bent klaar!
 19. 19
  Stap in je auto en ga koop jezelf een traktatie.

Tips

 • Gebruik ezelsbruggetjes voor het leren van nieuwe informatie. Het is OK om bestaande te gebruiken, maar ze zullen echt vasthouden beter als je ze zelf bedenkt. Bijvoorbeeld, als u de waarde wilt verschil tussen hemoglobine en hematocriet vergeet, vergeet niet dat HEEM-o-glob-in klinkt een beetje als TEEN-o-glob-in, dus je kan me herinneren dat het aantal hemoglobine wordt verondersteld te worden in de tienerjaren. Trucs zoals die zijn nuttiger dan het onthouden van informatie.
 • Als u en uw collega-gradiënten zijn blut, heb iedereen koopt een andere NCLEX-RN herziening boek en vervolgens ze te verwisselen wanneer je klaar bent.
 • Een andere truc als je blut bent is om gebruikt NCLEX-RN prep boeken te kopen op het Internet (zie rubriek Waarschuwingen)
 • Luister naar je leraren. Ze hebben bij het al veel langer dan je hebt, ze weten dat je behoorlijk goed na een verblijf 2 - 4 jaar met u, en, nou ja, ze hebben de test al voorbij.
 • Vergeet niet die cd-roms die bij de verpleging studieboeken kwam? Je weet wel, degenen die je waarschuwen niet om ze open te stellen? Nou, nu is het tijd om ze te openen en te gebruiken. Ze zijn vol advies, NCLEX-RN vragen, spelletjes en andere handige weetjes om u te helpen.
 • Gebruik collectieve wijsheid wanneer je studeert, als studeren in een groep is een effectieve methode voor u (nogmaals, zie Waarschuwingen).
 • Gebruik positief denken en visualisatie voorafgaand aan het nemen van de test. Beeld jezelf met een RN naamplaatje opgespeld trots. Zeg tegen jezelf hardop dat je gaat volkomen voorbij en geloof het.
 • Meerdere, korte studie sessies zijn beter dan een lange studie sessie, vooral als u lijdt aan Attention Deficit Disorder. Ken uw grenzen en als u vindt dat u drie keer achter elkaar dezelfde paragraaf hebt gelezen, neem dan een pauze.
 • Tijdens de test, concentreren op een vraag tegelijk. Vergeet niet dat u niet terug, dus stel elk geschreven op een whiteboard vraag, dan, als je het hebt beantwoord, mentaal het bord wissen en klik op "Next."

Waarschuwingen

 • Als u de test mislukt, raak niet in paniek. Het is niet het einde van de wereld, maar het kan voelen als het. Proberen om rationeel te denken over de test en erachter te komen wat er mis ging, en waar je moet het bot. Opnieuw plannen de test snel, en gebruik de tijd om te studeren. NIET gewoon opnieuw de test zonder opnieuw voorbereiden.
 • Over prep boeken: gebruik geen boek dat is meer dan 5 jaar oud, bij voorkeur, niet meer dan drie jaar oud. De NCLEX-RN heeft gekregen moeilijker in de recente geschiedenis, en een voldoende uitdagende boek (of groep van boeken) is absoluut noodzakelijk. Dus, check copyright data op tweedehands boeken zorgvuldig.
 • Selling verpleegkunde boeken terug na de les voorbij is is een slecht idee, zoals je zou jezelf reviewing oud materiaal dat kan worden gevonden in de verpleging studieboeken, samen met die handige tabellen en figuren leerboeken zijn beroemd om.
 • Collectieve wijsheid is een mes dat op twee manieren snijdt: hoewel vele geesten kan een probleem aanvallen vanuit verschillende invalshoeken, in gedachten houden dat iedereen tegelijk kan verkeerd zijn. Ook zijn hoede voor studie sessies die om te zetten in sociale uur.
 • Als u vindt dat u moe bent tijdens een studie sessie, stoppen en doorgaan met de volgende dag of na een onderbreking.
 • De begroting van uw tijd adequaat en niet talmen over studeren. Het zal je meer gestresst te maken. Studeren in een plaats vrij van afleiding.
 • ZEER BELANGRIJK: de avond ervoor niet proppen. Ten eerste, zult u niet de informatie te behouden, en ten tweede, zal je genoeg slaap krijgen.
 • Niet iedereen met je op de proef te brengen. Ze zullen alleen maar afleiden.
 • Heeft de test een stop om ergens anders, bijvoorbeeld vakantie niet maken. Dit is ook storend.
 • Tijdens de test, niet obsederen met vragen die u al hebt beantwoord. Het is zinloos, want je kunt niet terug, en zal niet alleen afbreuk doen aan je zelfvertrouwen, maar ook je afleiden van het beantwoorden van de vraag bij de hand.
 • Geen tweede raden jezelf op de proef. Als je echt het gevoel dat je het verkeerde antwoord hebt gekozen, verander het alleen als je 100% zeker van de juiste is. Niet je antwoord terug te veranderen. Echter, je eerste antwoord is meestal de juiste is.
 • Reken er maar niet vragen. U kunt doorgeven met 75 of met 265 vragen.
 • Indien financieel mogelijk, begin dan niet je nieuwe baan alvorens de test. Proberen de touwen als een Graduate Verpleegkundige leren op hetzelfde moment je studeert kan zeer stressvol.

Dingen die je nodig hebt

 • Discipline: vaak, studeren voor de NCLEX-RN is iets dat je hebt om jezelf te doen, en de enige manier is om een ​​pagina van Nike's boek te nemen en gewoon doen.
 • Een goede houding: Blijf positief. Als je kunt afstuderen van school voor verpleegkundigen, kunt u langs de NCLEX-RN.
 • Adequate, huidige herziening boeken met NCLEX-RN-formaat vragen: hoe meer hoe beter.