Wkonl

Hoe een kritisch essay schrijven

Of je nu een Engels major of gewoon het invullen van uw college eisen, weten hoe je een kritisch essay zal je een voorsprong in uw hele academische en professionele loopbanen geven schrijven. Het schrijven van kritische essays stelt u in staat om kritische vaardigheden, waaronder nauwe en zorgvuldige lezing, technisch onderzoek, wetenschappelijk schrijven, verwijzingen en proeflezen te ontwikkelen. Het leren van deze technieken zullen u helpen aangaan academische gesprekken en krijgen instrumenten om te denken en te communiceren in meer diepgaande manieren.

Stappen

Hoe een kritisch essay schrijven. Leer je papier onderwerp zo snel mogelijk te helpen bij het ​​plannen van je onderzoek.
Hoe een kritisch essay schrijven. Leer je papier onderwerp zo snel mogelijk te helpen bij het ​​plannen van je onderzoek.
 1. 1
  Leer je papier onderwerp zo snel mogelijk te helpen bij het ​​plannen van je onderzoek.
 2. 2
  Vind onderzoek informatie uit een grote verscheidenheid van bronnen, waaronder tijdschriftartikelen, boeken, encyclopedieën, en nieuwsbronnen. Verzamelen van meer informatie dan u verwacht om daadwerkelijk te verwijzen bij het schrijven van uw papieren, maar komen niet bij elkaar te veel kan dit afleiden van het belangrijkste punt en je zal uiteindelijk zetten het in uw essay gewoon voor de reden dat je het onderzocht. Heb wikipedia niet voor alles gebruiken, en hoeft volkeren antwoorden niet kopiëren en plakken, maakt niet uit wat je website kreeg het van, zal plagiaat te weten komen.
 3. 3
  Sneller door de bronnen om het interessant onderzoek te scheiden van het irrelevant materiaal. Interessant onderzoek kan worden uit boeken, york notities en gepubliceerd kritische essays over een specifiek onderwerp. anders niet onderzoeken dingen die niet relevant zijn dwz. het onderzoeken van heksen als je vraag is over monarchie
 4. 4
  Herlees het desbetreffende materiaal grondig en kritisch.
  1. Markeren, onderstrepen of markeer elke tijdschriftartikelen of boeken die u zelf. Gebruik verschillende kleuren post-it notes om uw aandacht te richten op kritische gegevens van bibliotheekboeken.
  2. Vatten of anderszins annoteren elke bron nadat je hebt gelezen. Opmerking een paar belangrijke details en belangrijkste argument van de bron voor toekomstig gebruik.
 5. 5
  Brainstorm een door de herziening van uw notities en onderzoek. U kunt ervoor kiezen om uit te schrijven een ruwe proefschrift verklaring of u kunt in plaats daarvan kiezen voor een kritische vraag die uw papieren zal beantwoorden vragen.
 6. 6
  Schetsen een ruwe inleiding, in het besef dat je misschien wilt u uw introductie later bewerken of herschrijven.
 7. 7
  Ontwikkel een ruwe schets op basis van uw onderzoek merkt.
  1. Identificeer twee of drie grote secties voor het lichaam van uw papier. Deze onderdelen moeten bestaan ​​uit de belangrijkste delen van je betoog.
  2. Gebruik uw notities en onderzoek in de details van uw secties in te vullen. U mag kritieke gegevens of argumenten kopiëren en plakken in uw overzicht.
 8. 8
  Identificeer de relatie tussen de secties van uw papier en kort in de marge van uw schets beschrijven.
 9. 9
  Gebruik deze relatie een ruwe conclusie schetsen.
 10. 10
  Zet je papier voor een paar dagen voor de herziening van uw ontwerp.
 11. 11
  Geef jezelf voldoende tijd om een grondige herziening die alle verwarrende logica of argumenten verduidelijkt doen.
 12. 12
  Maak uw papier door het voorzichtig proeflezen een gedrukte versie van uw definitieve ontwerp.
  1. Gebruik je fantasie en maak de introductie interessant voor de lezer.
  2. Schrijf een duidelijke proefschrift verklaring en gebruik up-to-date bronnen rijk met feiten.

  Monster essays


  Tips

   • Het is vaak gemakkelijker om een ​​ruwe inleiding te schrijven en door te gaan met de rest van het papier voordat u terugkeert naar de introductie te herzien. Als je het gevoel verloren over hoe u uw papier te introduceren, schrijf een placeholder introductie.
   • Erken dat je genoeg tijd om grondig te lezen tien of twaalf boeken over je onderwerp niet zal hebben. Gebruik het boek inhoudsopgave en index om uw zoektocht naar de meest relevante hoofdstukken begeleiden.
   • Beperk je onderwerp als u door het schrijfproces. Veel studenten maken de fout van het kiezen van een te breed onderwerp in de hoop van het hebben van genoeg om te zeggen, maar het is eigenlijk makkelijker om meer te zeggen op een smalle onderwerp. Bijvoorbeeld, het schrijven van een paper over het al of niet de oorlog in het algemeen is ethisch zou bijna onmogelijk zijn. In tegenstelling, het schrijven van een paper over de vraag of we zouden moeten vechten een bepaalde oorlog is beheersbaar.
   • Probeer te vroeg als dat mogelijk aan de slag. Je zult veel beter werk produceren - en een stuk minder gestresst - als je je paper te schrijven over de cursus van meerdere avonden in plaats van in een marathon sessie.
   • Finish een ruwe schets van een paar dagen te vroeg om jezelf de tijd te herzien geven.
   • Als je problemen hebt met het structureren van uw papier, schrijf een nieuw overzicht van uw papieren op basis van het onderwerp zinnen van de leden. Op je overzicht, schrijf een zin waarin het verband tussen onderwerp zinnen. Als je niet snel uitleggen deze relatie, betekent dit dat uw alinea's zijn niet in orde en je moet ze opnieuw te ordenen.
   • Als u problemen hebt met behulp van geschikte taal en grammatica, drukt u een hard copy van uw papieren en las het hardop, of op zijn minst in een rustige kamer. Markeer zorgvuldig alle fouten in pen voordat u terugkeert naar uw computer te herzien.
   • Vraag een vriend, familielid of andere bekende te proeflezen en commentaar constructief op je papier. Professionele schrijvers gaan door verschillende ontwerpen van hun werk en je moet verwachten om hetzelfde te doen.
   • Werken binnen uw eigen proces. Bijvoorbeeld: Sommige mensen moeten contouren terwijl anderen vinden dat formele schetsen belemmert hun vermogen om te schrijven. Herkennen wat het beste werkt voor u en dienovereenkomstig aan te passen.
   • Schrijf in je eigen stem. Het is beter te kunnen gebruiken de woorden die je kent dan de woorden die je niet kent in een poging om wetenschappelijk klinken misbruiken.

  Waarschuwingen

   • Zorg ervoor dat u al uw onderzoek citeren inclusief citaten, statistieken en theoretische concepten zo nauwkeurig mogelijk. Als je twijfelt, err aan de kant van het citeren meer in plaats van minder, omdat het niet om je onderzoek cite kan resulteren in een last van plagiaat.
  • Papers geschreven op het laatste moment last van logica lacunes en slechte grammatica. Vergeet niet dat je docent heeft gelezen honderden, zo niet duizenden student papers, en als zodanig, kan vertellen wanneer u een document hebt geschreven op het laatste moment.