Wkonl

Hoe je een essay met behulp van een mindmap te plannen

Wanneer u een essay te schrijven hebt, je vaak niet weet waar te beginnen. Planning is de sleutel tot het maken van dat uw schrijven is duidelijk en beknopt en een mindmap is een manier om te plannen.

Stappen

Hoe je een essay met behulp van een mindmap te plannen. Pas mind mapping essays kunt ze te ingewikkeld te maken, een lijst van de belangrijkste punten is een alternatief.
Hoe je een essay met behulp van een mindmap te plannen. Pas mind mapping essays kunt ze te ingewikkeld te maken, een lijst van de belangrijkste punten is een alternatief.
 1. 1
  Pas mind mapping essays kunt ze te ingewikkeld te maken, een lijst van de belangrijkste punten is een alternatief.
 2. 2
  Schrijf je titel neer. Als je een keuze van titels beslissen NOW en schrijf het op. "Google moet niet worden bewerkt". In hoeverre bent u het eens?
 3. 3
  Beslis over uw alinea's en deze komen uit je titel. U moet beschikken over een inleiding en een conclusie. Je hebt ongeveer drie overige leden. Vandalisme, scala aan onderwerpen, regels en regulering
 4. 4
  Start onderzoek. Vinden punten te zetten in uw midden paragrafen. Sommige leden misschien maar een punt, maar anderen kunnen hebben drie, vier of vijf! Dit is een van de moeilijkste stappen en is de kern van uw essay. Het moet alleen in het kort de hand worden geschreven. Een register bijhouden van websites, boeken (inclusief paginanummers) en artikelen die u gebruikt om u te helpen meer mensen> meer kennis, mensen werken op verschillende gebieden
 5. 5
  Back-up van uw punten. Voor elk punt dat u schrijft moet je bewijs om het te bewijzen vinden. Dit kan een citaat of een voorbeeld te zijn. Als het een offerte te zijn dat je het opschrijven precies hoe het is, zodat je je het kopiëren van je mindmap. Hoe piano leren zou vereisen een pianoleraar te schrijven en hoe om te lezen en te spreken als een tv-journalist zou hebben de ervaring van een journalist.
 6. 6
  Schrijf uw inleiding. Slechts een paar belangrijke punten voor het plan. Zorg ervoor dat je niet proberen om in de inleiding te veel zetten. Momenteel google is bewerkbaar door iedereen. Dit is de unieke eigenschap en maakt het een steeds groeiende verzameling van "how to's". Echter, het kan leiden tot een aantal problemen.
 7. 7
  Schrijf de conclusie punten. Zorg ervoor dat je vastbinden alles netjes en dat u de vraag hebt beantwoord. Je moet ook zeggen hier uw mening indien nodig. Algemeen denk ik dat google bewerkbaar door alle moeten zijn, want dit is wat maakt het zo nuttig.
 8. 8
  Schrijf banden tussen de alinea's. De beste essays zullen koppelen tussen de leden zodat het allemaal soepel loopt. Vaak is dit heel moeilijk en soms moet je misschien gewoon abrupt verhuizen naar een nieuw onderwerp, maar vermijd dit zoveel mogelijk. Er zijn zo veel onderwerpen (paragraaf 2), maar dan moeten er manieren waarop het publiek kan beslissen wanneer onderwerpen zijn niet relevant (1)
 9. 9
  Rekening houden met alle hulp die je hebt van docenten, zoals het merk regeling. Zorg ervoor dat je hebt alles wat ze hebben gesuggereerd inbegrepen. Het kan nuttig zijn om een ​​checklist te maken. Voor enkele dingen die je zult moeten wachten totdat je het hebt geschreven. Controleer dit nogmaals nadat u het klaar bent ook.
 10. 10
  Schrijf uw essay. Voel je niet je moet vasthouden aan uw plan, maar hebben het in de omgeving omdat je het nuttig vindt.

Tips

 • Gebruik steno om het planningsproces korter te maken. Als uw essay is op een boek dan beslissen over afkortingen van namen en plaatsen.

Dingen die je nodig hebt

 • Papier
 • Pen - makkelijk te schrijven met
 • Desk (Comfortabele plek om te werken)
 • Rustige omgeving