Wkonl

Hoe te scoren een 9 op een AP engels essay

Ben je een middelbare school AP Engels Student? Bent u een aspirant schrijver van grote werken van fictie, in de hoop op een dag worden gepubliceerd of op zijn minst te worden opgemerkt door uw leraar Engels? Ben je gewoon proberen om een ​​essay in 02:00 de dag te schrijven voordat het te wijten? Dan is deze pagina is voor u. Een goed Engels essay is in vele opzichten, zoals lekker eten. Voordat u kunt zelfs in de deur van ergens fatsoenlijk, je moet kijken fatsoenlijk. Als u te laten zien in het voetbal shorts, zal niemand u te laten om hun fantasie Franse bistro! Zoveel is gewoon in de voorbereiding. Wat is de voorbereiding voor uw ASTOUNDING Engels essay?

Stappen

Hoe te scoren een 9 op een AP engels essay. Bestudeer je grammatica.
Hoe te scoren een 9 op een AP engels essay. Bestudeer je grammatica.
 1. 1
  Lezen. Lees constant, obsessief, intens. In de auto, in de bus, in het bad, in saaie lessen. Niet zeuren, het is goed voor je. En het grote deel is, je kunt alles wat je wilt lezen! Verafschuwen de vervelende, langdradig klassiekers? Maak het uw doel om elk semester lezen een, maar lees dan jong volwassen fictie, of mysteries, of zelfs nieuws bladen als Time of US News and World Report. Als je leest, je geniet van de woorden, de syntaxis, de manier waarop de auteur brengt de toon. Met een goede schrijver, hoef je niet te bewust worden aandacht te besteden aan hun vaardigheden te absorberen.
 2. 2
  Bestudeer je grammatica. Nee, je hoeft niet om uren diagrammen zinnen. Als u stap een hebt bereikt, moet je al hebt geleerd door osmose waarom sommige zinnen klinken of kijk naar rechts, en anderen niet.
  • Grammatica, het schrijven van structuur en woordenschat al het verschil maken te scoren boven een 6.
 3. 3
  Kies je onderwerp. Nu dat je jezelf hebt gekleed in grote woordenschat en een goed begrip van de grammatica en syntaxis, is het tijd om een fatsoenlijk restaurant halen; je onderwerp, of in het geval van retorische analyse of overtuigend, uw houding.
  • Schrijven met passie. Als het een open essay, zorg ervoor dat je schrijft over iets waar je gepassioneerd over bent. Als je je verveelt, het zal gepassioneerde> tonen in uw schrijven.
  • Vraag om hulp. Vraag je docent of je scriptie is goed genoeg. Je hele essay zal worden gebouwd rond dit, alles moet betrekking hebben op het.
  • Zorg ervoor dat u het beantwoorden van de vraag. Als u geen antwoord op de prompt indien gegeven een, krijg je hooguit een 4. Verkeerde lezing van de aanwijzing is een 5, en het schrijven op een standaard schriftelijk niveau beantwoorden van de aanwijzing is een zes.
 4. 4
  Bouw je alinea's. Nu zijn we op de "maaltijd" - de meest leuke, maar ook de lastigste deel. Je gaat om te snijden en eten het, dat is het je gaat om de inspiratie laten stromen en de opbouw van alinea's rond je scriptie.
  • Overmatige bewijs. In retorische analyse, als je gaat voor een 8 of een 7, er is niet zoiets als te veel bewijs. Als je echt streven naar een 9, zou je terug krijgt feedback als "overkill".
 5. 5
  Maak een mooie strakke conclusie. Uw kans, als de chef-kok, te pronken.
  • Wees creatief. Leerkrachten hebben al uw essay lezen, hoeft u niet om het opnieuw te vatten. Terugkomen sommige punten, maar niet navertellen het.
  • Niet opnieuw uit te vinden. Zeker niet brengen niets nieuws. Als je hebt gevonden zelf om dit te doen, waarschijnlijk maakt het een hele andere paragraaf.
  • Maak een algemeen punt. Als je een manier kunt vinden om zijn roman, wijs, of eigenlijk maak jezelf klinken wereldse, doen. Een of andere manier betrekking hebben alles wat je hebt geschreven naar het universum.

Tips

 • Als je krijgt een onderwerp waar je niet veel zorgen over, of gewoon niet kunnen betrekking hebben op, maken het op u betrekking hebben. Gebruik metaforen en ervaringen u werkelijk genieten, om een ​​element van passie te brengen aan het stuk.
 • Spellingcontrole met je hersenen, in aanvulling op of in plaats van een computer. Computers niet het verschil tussen haar en het is te vangen. Of je en je bent. Of tot twee, en ook. Volbracht docenten Engels wil.
 • Heb een goede scriptie, het is van vitaal belang. Zorg ervoor dat het niet iets voor de hand, zoals 'Camus was existentiële, "of" katten zijn katachtigen. " Maak het controversiële en uitdagende, zoals "De twee partijen politieke systeem heeft gebracht corruptie naar Europa," (voor de hand liggende, maar dacht provoceren kan uit worden getrokken in een fatsoenlijke essay). Vergeet niet dat u niet eens te zijn met deze controversiële stelling, als je het bewijs voor iets dat je niet eens met hebben, is het vaak erg makkelijk om tegenbewijs te vinden (bijvoorbeeld, is de "De twee partijen politieke systeem bracht corruptie te Europa, 'thesis geschreven zou kunnen zijn door een fervent Democraat of Republikein.
 • Zorg ervoor dat de conclusie, paragraaf is niet een Mad Lib van de introductie. Het essay moet een laatste punt hebben of je het zou hebben beëindigd aan het einde van uw bewijs paragrafen. Je scriptie moet ontwikkelen tot iets anders voor de afsluiting, bijvoorbeeld de "De twee partijen politieke systeem heeft verpest Europa," thesis zou kunnen ontwikkelen tot een afsluiting van, "Misschien is het niet de twee partijen systeem dat verpest het hedendaagse Europa, maar het gebrek aan verandering van deze partijen de oorspronkelijke federalistische en Republikeinse partijen ontwikkeld tot de Republikeinse en Democratische partijen respectievelijk. is het tijd voor een andere dergelijke ontwikkeling aan de behoeften van de mensen te dienen ".
 • Bij het zoeken naar bewijs voor een retorische analyse, aantekeningen te maken in de klas. Vaak docenten weg zal genoeg bewijs voor vijf essays geven.
 • U kunt zo creatief zijn als je wilt, maar wat het op neer komt is volgens het format - bewering, bewijs, commentaar.
 • Een gemakkelijke manier om de ontwikkeling van scriptie maken is om uw originele scriptie en maken het de afsluiting en dan denken aan iets dat een goede dubbelzinnige stelling dat zich zal ontwikkelen tot deze "conclusie" zou maken.