Wkonl

Hoe een onderzoek inleiding schrijven

De introductie van een research paper kan de meest uitdagende deel van het papier te schrijven. Introducties zijn over het algemeen een halve pagina in lengte, hoewel ze langer kunnen lopen als het onderwerp vereist extra informatie. Ze beginnen meestal met ondersteunende verklaringen, en eindigt met een beschrijving van je hypothese. Ze bieden een theoretisch kader om een ​​papieren, waardoor lezers om de redenering achter uw werk te begrijpen. Goed geschreven introducties zetten de toon voor het papier, de vangst van de lezer belang, en communiceren van de hypothese of proefschrift verklaring.

Stappen

Hoe een onderzoek inleiding schrijven. Begin de eerste paragraaf met een paar zinnen met ondersteunende informatie over uw onderwerp.
Hoe een onderzoek inleiding schrijven. Begin de eerste paragraaf met een paar zinnen met ondersteunende informatie over uw onderwerp.
 1. 1
  Begin de eerste paragraaf met een paar zinnen met ondersteunende informatie over uw onderwerp. Geef de lezer een idee van wat probleem dat u zal bespreken, zoals, "Gewoon een paar jaar geleden, de term" virtuele referentie "had weinig zin om veel bibliothecarissen." Direct openen met uw belangrijkste argument kan zijn te abrupt.
  • Voor een wetenschappelijk onderzoek papier, kunt u beginnen met een bespreking van de betekenis van je studie, en dan leiden tot de grondgedachte achter uw experimenteel model en hoe het voldeed aan uw doelstellingen.
  • Een Geesteswetenschappen gebaseerd papier het meest geschikt is door de "trechter" of "omgekeerde piramide"-techniek. Om deze aanpak te gebruiken, beginnen met een aantal algemene achtergrondinformatie over het onderwerp, steeds meer smal en specifiek in focus als je werkt in de richting van een beschrijving van je hypothese.
 2. 2
  Plaats het proefschrift verklaring of hypothese in de laatste zin van de eerste paragraaf van uw inleiding's. Een voorbeeld van een dergelijke slotzin is, "Een bibliothecaris kan de warmte en persoonlijke touch toe te voegen aan een online interactie die een geautomatiseerde zoekmachine niet kan." Het kan nodig zijn om meerdere zinnen te schrijven aan je scriptie uit te leggen.
  • U wilt dat de doelstelling van het papier duidelijk in de eerste paragraaf aan te maken, want terwijl een introductie meerdere paragrafen in lengte kan draaien, zal het de lezers verwarren als je je onderwerp te introduceren in de volgende paragrafen.
 3. 3
  Vervolg uw inleiding door kennis te laten maken op uw publiek met de belangrijkste punten van uw papieren en uw doelstellingen en resultaten in een wetenschappelijk artikel, in de volgorde waarin ze verschijnen. Dit laat de lezer weet wat te verwachten.
 4. 4
  Overweeg andere "starters" voor uw inleiding als uw eerste benadering niet goed passen bij je onderwerp.
  • Anekdotes, citaten, recente debatten, of niet tijdig nieuwsberichten kunnen ook dwingende manieren om een ​​research paper te beginnen.
  • U kunt ook de invoering van bepaalde thema's door het vergelijken of contrasteren 2 personen, gebeurtenissen of ideeën.
 5. 5
  Evalueer uw schrijven. Lees uw inleiding, en dan lees je conclusie. Zorg ervoor dat er een vloeiende overgang tussen hen.

Onderzoek introductie hulp


Tips

 • Denk aan het opstellen van uw inleiding nadat je al de rest van je research paper hebben afgerond. Schrijven introducties laatste kan ervoor zorgen dat u niet te vergeten alle belangrijke punten.
 • Gebruik schets je research papers 'te helpen beslissen wat informatie op te nemen bij het schrijven van een inleiding.

Waarschuwingen

 • Gebruik nooit persoonlijke voornaamwoorden in uw inleiding, zoals "ik", "mij", "wij", "ons", "mijn", "mij", of "ons." Heb uitspraken, zoals het niet maken "ik ga uitleggen waarom opwarming van de aarde is het vernietigen van dierlijke habitat." Dit is een kenmerk van een onervaren schrijver.
 • Niet overweldigen de lezer met een overvloed aan informatie. Houd de introductie zo beknopt mogelijk door te sparen specifieke details voor het lichaam van uw papieren.
 • Vermijd emotionele of sensationele introducties, deze kunnen wantrouwen in de lezer te creëren.