Wkonl

Hoe u uw essay schrijven onder druk

Bent u te laat met uw papier? Leer snel strategieën voor hoe u uw essay krijgen een hoogwaardige wanneer u opraken van de tijd.

Stappen

Hoe u uw essay schrijven onder druk. Vergeet niet dat succesvolle essay schrijven is gewoon een verworven vaardigheid, die u gemakkelijk kunt ontwikkelen door aanhoudende schrijven, lezen, maken en corrigeren van fouten.
Hoe u uw essay schrijven onder druk. Vergeet niet dat succesvolle essay schrijven is gewoon een verworven vaardigheid, die u gemakkelijk kunt ontwikkelen door aanhoudende schrijven, lezen, maken en corrigeren van fouten.
 1. 1
  Vergeet niet dat succesvolle essay schrijven is gewoon een verworven vaardigheid, die u gemakkelijk kunt ontwikkelen door aanhoudende schrijven, lezen, maken en corrigeren van fouten. Het vereist een set van algemene richtlijnen en regels die u moet een voor een onder de knie en ze gebruiken in elke essay je schrijft.
 2. 2
  Doe wat je weet om goed gebruik. Krijgen recht op het punt in te schrijven, en beantwoord de vraag voordat je in het essay duidelijk en beknopt, dropping vaag en langdradig paragrafen.
 3. 3
  Weersta de drang van het karnen van woorden onmiddellijk en onstuimige over in een flap alleen maar omdat je bijna geen tijd. Verzamel je gedachten en bepaalt de richting van uw schrijven.
 4. 4
  Teken een geest, of idee, kaart. Geef het onderwerp in het midden van het papier en schrijf de ideeën met betrekking tot het onderwerp omheen, sieren ze met kleine symbolen of tekeningen. Dan zie je welke van de schriftelijke ideeën die waren verbonden, meestal door het tekenen van lijnen tussen hen, uit waren op zijn plaats. Op deze manier krijg je een foto van je essay in je hoofd te hebben.
 5. 5
  Schrijf een schets voor je werk, waar je blauwdruk elke stap van uw schrijven afzonderlijk en organiseren van al uw ideeën in een actieplan.
 6. 6
  Gebruik een "gereedschapskist", die in feite vergelijkbaar is met de omtrek en mindmap. Het bestaat uit lijsten onderverdeeld in namen, data, plaatsen, case studies, enz. Er is een rubriek voor elke lijst. Vervolgens uit deze verwarde ideeën u trekken uit een ruwe volgorde en maak kleine paragraaf divisies.

Tips

 • Men moet de waarheid onder ogen zien en toegeven dat het enige obstakel dat goed is voor onder druk schrijven en het missen van de deadlines is uitstel. Deze schadelijke dief steelt kostbare tijd, dat is een kostbaarste geschenk dat elke persoon wijselijk moeten besteden.
 • Uitstel kan worden voorkomen door het verwerven van de mogelijkheid om de begroting tijd verstandig, blauwdruk alle stappen op een manier om succesvolle essay schrijven en ontdek snel en winnende strategieën die in het creatieve proces van het schrijven kan worden toegepast.
 • Sommige mensen, wanneer onder druk, kan zich zetten willekeurige stukjes en beetjes in hun essay voor welke reden dan ook. Echter, zelfs als je onder druk staat, moet je nooit vergeten om STAY ON TOPIC.
 • Niet luisteren naar liedjes. Je zult uiteindelijk meer aandacht voor de teksten dan uw essay. Liever luisteren naar instrumentale muziek.

Waarschuwingen

 • In ieder geval, probeer niet om de deadlines te brengen uw schrijfopdrachten, het samenstellen van uw essays in een rush. Vergeet niet dat je problemen niet alleen voor het zelf maken, maar voor je leraar ook. Uw late levering van het papier en het missen van de toegewezen deadlines maken je leraar het gevoel ontevreden en kan beïnvloeden, door het verlagen, het cijfer voor uw essay. Zorg ervoor dat u voldoende tijd om het essay afmaken 1-2 dagen voordat het is in het geval u nodig hebt om een ​​paar onderdelen te bewerken.