Wkonl

Hoe maak je een filosofie paper schrijven (voor beginners)

Met filosofie papers, gewoon met een advies of presentatie van een aantal gegevens is niet genoeg. In plaats daarvan moet u een argument te presenteren. Dat is, moet u beschikken over een duidelijke stelling die u met reden.

Stappen

Hoe maak je een filosofie paper schrijven (voor beginners). Vertrouwd te raken met het materiaal, maar ook enigszins vertrouwd met uw eigen oog voordat u schrijft op.
Hoe maak je een filosofie paper schrijven (voor beginners). Vertrouwd te raken met het materiaal, maar ook enigszins vertrouwd met uw eigen oog voordat u schrijft op.
 1. 1
  Vertrouwd te raken met het materiaal, maar ook enigszins vertrouwd met uw eigen oog voordat u schrijft op. Kunt u aangeven uw scriptie en kunt u redenen aanvoeren ter ondersteuning van te geven?
 2. 2
  Diagram je betoog door uitschrijving van redenen en aan te sluiten op het proefschrift met pijlen die de steun te vertegenwoordigen.
  • Voorbeeld: Stel dat de stelling is dat er geen vrije wil en een reden dat je te bieden ter ondersteuning van het is dat we worden beheerst door de wetten van de fysica. Het schema zal een pijl die loopt van "We worden beheerst door de wetten van de fysica" op het proefschrift "Er is geen vrije wil". Er is natuurlijk, kunnen andere redenen zijn ter ondersteuning van de stelling, maar laten we het simpel houden.
 3. 3
  Speel de rol van zelf-criticus. Is elke reden afzonderlijk aannemelijk of is er ruimte voor iemand om twijfels over het opvoeden? Ook (kijken naar de pijlen), zou elke reden een sterke steun voor de scriptie of is deze ondersteuning niet zo sterk?
 4. 4
  Schrijf bezwaren in rode inkt. Een bezwaar tegen de aannemelijkheid van een reden zal een rode pijl gaande van het bezwaar aan de reden. Een bezwaar dat de reden geen goede ondersteuning voor de scriptie te bieden zal hebben een rode pijl gaande van het bezwaar tegen pijl de reden is.
  • Voorbeeld van een bezwaar tegen plausibiliteit: Het bezwaar "We hebben verstand en geest zijn niet fysieke 'kan een bezwaar tegen de claim" We worden geregeerd door de wetten van de fysica "te zijn. Het is zelf een controversiële kwestie (een die de aandacht op zich kunnen verdienen), maar laat dat je niet wolk het feit dat iedereen dat dit bezwaar aanvaardt minder reden om te geloven dat we worden beheerst door de wetten van de fysica zal hebben. Dit bezwaar zou hebben een rode pijl gaat van het naar de reden "We worden geregeerd door de wetten van de fysica".
  • Voorbeeld van een bezwaar tegen de steun van een claim biedt: Het bezwaar "De wetten van de fysica zijn niet bepaald" is bedoeld om de ondersteuning die "Wij worden geregeerd door de wetten van de fysica" ondermijnen wordt verondersteld te geven aan de belangrijkste stelling dat er sprake is geen vrije wil. Het idee wordt verondersteld dat je kunt accepteren dat we worden beheerst door de wetten van de fysica en nog steeds geloven in de vrije wil, omdat je gelooft dat de wetten zijn niet bepaald. Pijl Dit bezwaar zou de pijl die liep van 'We worden beheerst door de wetten van de fysica "aan" Er is geen vrije wil' te raken.
 5. 5
  Verdedig je betoog van kritiek door de presentatie van bezwaren tegen deze bezwaren. Deze worden 'contra-bezwaren' of gewoon 'tellers' genoemd en ze werken op dezelfde manier als redenen en bezwaren doen; elke uitspraak over een pijl die loopt van het naar een andere verklaring of pijl. Echter, omdat je speelt nu voor je eigen team weer, geen gebruik maken van de rode inkt.
 6. 6
  Probeer niet dit proces uit te voeren te ver. Leven en college is te kort. Een reeks van bezwaren met een set tellers in uw verdediging kan voldoende zijn. Echter, als er geen duidelijke antwoorden moet je ze mee. Niet negeren geen sterke punten in de kritiek tegen uw argument. (De grader zal ze gemakkelijk ter plaatse en zien het feit dat je ze genegeerd als er een storing in uw papieren.)
 7. 7
  Schets uw papieren op basis van dit diagram. Beslis of u (i) eerst presenteren je hele betoog, dan de bezwaren, dan is uw tellers of (ii) presenteren je betoog met bezwaren als je gaat. Als er veel bezwaren te behandelen, gaan met (i).
 8. 8
  Schrijf je papier volgens dit schema.
 9. 9
  Vermeld duidelijk je scriptie in de eerste paragraaf of op de eerste pagina. (Een dramatische alternatief is je scriptie opleveren op het einde, maar dit is meestal niet wenselijk in een school papier.)
 10. 10
  Duidelijk aan te geven of u het aanbieden van een reden, een bezwaar of een contra-bezwaar. En duidelijk aan te geven of die bewering (wat het ook is) aanvallen van de plausibiliteit of ondersteuning van een andere vordering.
 11. 11
  Gebruik voorbeelden en analogieën te illustreren waar nodig. Bijvoorbeeld, een lijn van dominostenen omvallen is een vrij duidelijk voorbeeld van wat wordt verondersteld een bepaald proces. Vergelijking van het menselijk gedrag aan uw auto motor is een krachtige analogie met betrekking tot de kwestie van de vrije wil.

Tips

 • Vermijd autobiografische informatie. Het feit dat je zijn gerezen om geloof B houden of dat je kwam om het te omarmen na een bepaalde gebeurtenis in je leven is meestal niet relevant voor de vraag of B waar is of aannemelijk. (Ja, er zijn uitzonderingen op deze generalisatie.)
 • Merk op dat de kwestie geen "zwart-wit" te zijn. Je zou kunnen stellen, bijvoorbeeld voor het proefschrift "De notie van de vrije wil is ongeloofwaardig gezien de successen van wetenschappelijke view."
 • Worden ontzien met biografieën tenzij anders voorgeschreven. Meestal zijn de gegevens (verjaardag, nationaliteit, onderwijs, blootstelling aan bepaalde oorlog of andere historische gebeurtenis) is niet om het probleem relevant.
 • Offer stilistische / poëtische schrijven voor de duidelijkheid.
 • Heb termen niet draaien, alleen maar omdat de herhaling "klinkt schokkend".
 • Cite alle bronnen.
 • Identificeren en toe te geven eventuele zwakke punten die je in je eigen oog. Dit is het teken van een gracieuze schrijver.