Wkonl

Hoe om eruit te komen van uw appartement lease

Als u nodig hebt om eruit te komen van uw lease-overeenkomst voor een of andere reden, hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om te proberen om dat contract te verbreken.

Stappen

Hoe om eruit te komen van uw appartement lease. Onderhandelen over een lease-break overeenkomst.
Hoe om eruit te komen van uw appartement lease. Onderhandelen over een lease-break overeenkomst.
 1. 1
  Onderhandelen over een lease-break overeenkomst. Als uw lease niet al een lease-break clausule die aangeeft wat u moet doen om de huurovereenkomst te breken, dan moet je om dit uit te werken met de verhuurder. Sommige onderhandeling punten:
  • Bieden tot een deel of het geheel van uw borgsom
  • Bieden om te blijven betalen van huur voor 1-2 maanden nadat u ontruimen
  • Vrijwilliger aan de volgende huurder een nieuwe huurovereenkomst te ondertekenen (je schouder van de kosten van het plaatsen van advertenties, kosten van eventuele screening, en het tonen van het toestel om potentiële huurders) te vinden. Het vinden van een vervangende huurder kan ook helpen voorkomen dat het betalen van extra kosten of afwikkelingsvergoedingen.
  • Laat iemand over te nemen uw lease bij www.ApartmentLeaseDepot.com en krijg geld prikkels.
  • Volledig breken uw huurcontract op en plaats een gratis vermelding.
  Dit is de beste manier om eruit te komen van een huurovereenkomst, omdat je niet bruggen en smet uw huur geschiedenis zal branden. De rest van deze stappen zal alleen werken onder wetten die variëren van plaats tot plaats, en je kan uiteindelijk nodig om een ​​advocaat in te huren. Zelfs dan, soms de wet alleen eisen dat de verhuurder om het probleem aan te pakken, laat je niet uit je huurcontract.
 2. 2
  Zoek iets in uw appartement, dat is gevaarlijk. Uw verhuurder is verplicht om een ​​materieel effect op de lichamelijke gezondheid en de veiligheid van een gewone huurder te repareren. Je moet deze voorwaarde te specificeren in een mededeling gecertificeerde ontvangstbevestiging naar de plaats van die huur wordt normaal betaald, en u kunt elke huur niet verschuldigd. In de meeste gevallen moet u de verhuurder tijd om de reparatie te maken geven, en stuur een schriftelijke kennisgeving voordat u juridische stappen kan nemen. Ook kunt u als huurder of een van je vrienden niet leiden tot deze aandoening dus niet een moker te nemen om uw rookmelder. Voorbeelden van deze ziekten kunnen worden:
  • schimmel
  • kapotte rookmelders
  • ernstig losse reling op uw balkon
  • gaten in het tapijt dat zou kunnen struikelen iemand
  • veiligheidskwesties (bv. gebroken slot of deurknop)
 3. 3
  Heeft uw appartement eruit als het model toonden ze je wanneer je gehuurd? Deze werkt veel beter als je alleen hebt geleefd in uw appartement een korte periode van tijd. De meeste landen hebben een Misleidende Trade Practices Act die bedrijven ervan weerhoudt gebruik van een "bait and switch" verkoop tactiek. Veel gevallen hebben onlangs uit tegen appartementen die u een belachelijk mooie model blijkt dat in geen enkele manier representatief is voor het apparaat dat ze de sleutels gaf je aan als je verhuisd inch De weerslag in de meest misleidende handelspraktijken Handelingen ernstig zijn, en uw appartement gemeenschap zal waarschijnlijk aanbieden om u te betalen om te verhuizen als ze eenmaal de wind van een Misleidende Trade Practices Act pak tegen hen. Maar, mag je alleen recht op maximaal drie keer uw schade vermeerderd met eventuele gerechtelijke kosten en honoraria van de advocaat die betrokken zijn die niet per se betekenen dat u kunt uw huurovereenkomst beëindigen.
 4. 4
  Zijn uw appartementencomplex toegangspoorten kapot? Kans is groot dat de beveiliging poorten naar uw wooncomplex zijn gebroken nu, zijn gebroken voor een tijdje, of hun gewone gebroken. Deze elektrische poorten zijn erg duur om te onderhouden en idioten zijn altijd dronken en lopen in hen. Appartementen ook graag gated toegang adverteren als een selling point om hun gemeenschappen. Deze combinatie van verval en reclame leidt tot een ander goed "bait and switch" argument, dat wil zeggen, een andere juridische reden om eruit te komen van een huurovereenkomst.
  Teneinde juridisch door te volgen met deze, hoewel, moet je "angst voor persoonlijke veiligheid" te bewijzen. Zoals eerder uiteengezet, moet u schriftelijk sturen, geef ze de tijd om het probleem (bv. 30 dagen) dan stuur een brief, een opzegging vanwege de verhuurder het probleem niet hebben opgelost opgelost. De sleutel in deze houden in de rechtbank, echter, is documentatie: een foto logboek van het kapotte hek, officiële verklaringen van u en andere mensen die leven met u, de politie verslag van incidenten op of rond het complex, etc.
 5. 5
  Is de parkeerplaats of in de garage van uw appartement gebouw onveilig? Als dat zo is, moet u wellicht een vrij goede civiele nalatigheid zaak tegen uw verhuurder. Laten we zeggen, bijvoorbeeld dat je auto is ingebroken vijf keer en uw verhuurder weigert om 100 dollar te besteden aan de verlichting van de parkeerplaats. Er is een goede kans dat uw verhuurder onachtzaamheid handelt. Een kwaliteit vraag brief van een advocaat zal waarschijnlijk krijg je uit je huurcontract en is een kleine prijs om te betalen voor uw veiligheid. Dit gebied van verhuurder / huurder wet wordt genoemd pand aansprakelijkheid en er sommige extreme gevallen op de boeken waar huurders zijn verkracht en gedood omwille van de weigering van de verhuurder om redelijke voorzorgsmaatregelen te nemen.
 6. 6
  Weet je wel wie je huisbaas is? De meeste staten vereisen een verhuurder om de naam van de eigenaar en beheerder van een appartementencomplex onthullen. Een heleboel kleine complexen en individueel eigendom eenheden proberen om het eigendom en management bedrijf van de woning te voorkomen dat het omgaan met onderhoud verzoeken, Bill verzamelaars verbergen, en maken het moeilijk om ze te vervolgen. Als je de vraag een schriftelijke kennisgeving van eigendom en beheer en je hoeft niet de informatie binnen een zekere tijd te krijgen, kunnen er strenge sancties tegen de eigenaar. Een van de straffen waarschijnlijk bevat waardoor de huurder om de huurovereenkomst te beëindigen.

Waarschuwingen

 • Bovenstaande informatie is geen juridisch advies en raden wij u juridisch advies in te winnen voordat u een van de bovenstaande methoden zelf. Verhuurder / huurder wet is specifiek voor de staat waarin u woont. Het advies inwinnen van een advocaat bekend met de verhuurder huurder wet in die staat.