Wkonl

Hoe bewust te zijn van verborgen kosten voor een eerste keer huurder

Dus je hebt het gevonden appartement van je dromen, en na het zien van hoeveel de huur zal zijn en het controleren van uw budget, het lijkt alsof je helemaal klaar om de huurovereenkomst te ondertekenen en te verplaatsen recht inch Vrij makkelijk, toch? Niet zo snel. Als je een first-time huurder, zijn er een verscheidenheid van extra kosten die je moet rekening houden voor het kiezen van een appartement - degenen die drastisch zou kunnen werpen je budget als je nog niet klaar bent voor hen.

Stappen

Hoe bewust te zijn van verborgen kosten voor een eerste keer huurder. Leer wat utilities uw lease dekt.
Hoe bewust te zijn van verborgen kosten voor een eerste keer huurder. Leer wat utilities uw lease dekt.
 1. 1
  Leer wat utilities uw lease dekt. Sommige appartementen zijn "all-inclusive", maar zorg ervoor dat je begrijpt wat is opgenomen als dit is een vage term. Nutsbedrijven te controleren zijn telefoon, internet, kabel, water, gas en elektriciteit.
 2. 2
  Vraag of er sprake is van seizoensgebonden kosten niet inbegrepen in de huur, zoals een airconditioning vergoeding in de zomer.
 3. 3
  Bedenk hoeveel opslagruimte u nodig heeft. Soms is een kast is gewoon niet genoeg ruimte om al je spullen te houden. Sommige appartementen beschikken over extra opslagruimte die u kunt gebruiken - of deze ruimte is vrij te gebruiken of is beschikbaar op een maandelijkse huur verschilt van appartement naar appartement. Als er geen extra ruimte in uw appartement gebouw en je echt de ruimte nodig heeft, kunt u altijd kijken naar het huren van een off-site storage unit.
 4. 4
  Kijk in transport gerelateerde kosten.
  • Als je een auto hebt, is het logisch dat je gaat naar een plek om te parkeren nodig. Is parkeergelegenheid bij uw huur? Zo niet, moet u wellicht een aparte parkeervergunning kopen, hetzij voor een ruimte in veel van uw appartement of ergens in de buurt.
  • Als u niet beschikt over een auto, kijk op openbaar vervoer mogelijkheden en kosten. Afhankelijk van waar u woont, kunt u op zoek naar bussen, metro's of treinen.
 5. 5
  Vergeet niet uw wasgoed. Heeft uw toestel heeft zijn eigen was? Is er een gemeenschappelijke wasruimte die gepast geld nodig? Moet u uw wasgoed naar een off-site locatie. Elke optie draagt ​​verschillende kosten.
 6. 6
  Krijg huurder verzekering. Veel huurcontracten vereisen deze dekking. Het is meestal niet erg duur, en kan vaak worden gecombineerd in uw autoverzekering.
 7. 7
  Overwegen uw rookmelder. Is het bedraad in het gebouw, of bent u verantwoordelijk voor het houden van het werken batterijen in? Als uw toestel beschikt over een koolmonoxide-detector, gelden dezelfde overwegingen.
 8. 8
  Denk aan de kosten van de boodschappen. De meeste mensen laten dit uit hun budget want het is zeer flexibel, dat is een enorme vergissing.