Wkonl

Hoe om te jagen voor een appartement in new york city

New York is het perfecte model van een stad, niet het model van een perfecte stad. ~ Lewis Mumford


De meeste mensen zullen je vertellen dat appartement-jacht in New York City is een van de meest stressvolle, beangstigend, en onvoorspelbare processen die je ooit zal gaan door - en ze hebben gelijk. De enorme omvang van de vraag maakt de NYC vastgoedmarkt een van de meest temperamentvolle markten rond. Als je niet ziet de eenheid vandaag, kan het worden morgen verdwenen.
Om ervoor te zorgen dat u de beste deal in de wijk (of gemeente) die precies bij u is, moet je slim zijn, pragmatisch, en bereid om risico's te nemen. Hier is een handleiding over hoe je een appartement in New York te vinden zonder tussenkomst van een makelaar.

Stappen

Hoe om te jagen voor een appartement in new york city. Kies een move-in datum.
Hoe om te jagen voor een appartement in new york city. Kies een move-in datum.
 1. 1
  Krijg tot NYC weten. Dit is vooral belangrijk voor mensen die verhuizen naar New York voor de eerste keer. Het is moeilijk om elke gemeente (stadsdeel) en buurt voorstellen zonder ooit "een voet" in de stad. Toch is het uiterst belangrijk dat je begrijpt wat elke wijk en buurt is als, wat de bewoners zijn als, en wat is het gemiddelde dat een persoon betaalt voor een appartement. Idealiter moet je een vriend die misschien wel leuk genoeg om u te laten crashen op zijn / haar bank voor een paar weken, terwijl je informatie en appartement-jacht te verzamelen vinden, maar in het geval je niet kunt, je moet lezen over elke deelgemeente NYC zo veel als je kunt (zelfs alleen online) en surfen rond online verhuur aanbiedingen om een ​​gevoel voor wat mensen aanbieden voor appartementen in elke wijk en buurt te krijgen.
  • Leer meer over de cultuur. Leren en te begrijpen, zo goed als je kunt als buitenstaander, wat NYC cultuur is net als in elke wijk en buurt. Meer informatie over de sociale en economische vraagstukken en de etnische samenstelling van elke gemeente en buurt. (The New York Times is een geweldige plek om te beginnen.) De problemen waarmee de Bronx kan volledig verschillen van die van Manhattan en Queens. Ook al zijn ze direct naast elkaar, de etnische en economische samenstelling van de Upper East Side is heel anders dan die van Spanish Harlem. Het kan worden overweldigend en misschien onmogelijk om de verschillende culturen in eerste instantie te begrijpen, maar probeer je best om te zien zo veel wijken en stadsdelen als je kunt voordat u begint uw zoektocht, zodat je weet welke gebieden u comfortabel wonen zou worden inch
  • Ken de geografie. Ten eerste, vraag jezelf af: "Welke gemeente wil ik leven?" Vaak is dit minder over verlangen dan de economie. De meeste mensen zouden willen wonen in Manhattan, maar vinden het te duur. In het algemeen, appartementen in de andere stadsdelen zijn groter en goedkoper dan die in Manhattan. Als je niet kan veroorloven Manhattan, denk na over wat je zoekt in een deelgemeente. Wilt u comfortabel vervoer van en naar Manhattan? Hoe ver weg van het centrum van Manhattan wil je wonen? Soms komt het gewoon neer op het kiezen tussen de culturen van elke gemeente en haar transport gemak naar / van Manhattan. Ten tweede, vertrouwd te maken met de grenzen van elke wijk, als dat een enorm verschil op de weg als op de echte locatie van uw appartement kan maken.
  • Maak een wandeling. Als je tijd hebt, loop door de wijken en stadsdelen je geïnteresseerd bent in, zowel 's nachts als overdag. Dit stelt u in staat om een ​​volledige gevoel van wat het zou zijn om daar te wonen op een dagelijkse basis te krijgen. Wilt u uw buren? Zijn er handige wasserettes en supermarkten? Zou je hier veilig voelen lopen 's nachts alleen of met je kinderen? Wat is uw tolerantie op verkeer geluiden? Hoe dicht wil je wonen om uw werkplek? Proberen om foto zelf wonen in deze buurt voor het volgende jaar.
  • Leren, leren, leren. Het is uiterst belangrijk om zoveel mogelijk informatie te krijgen en zo veel anekdotes mogelijk, hetzij via vrienden en kennissen of het internet. Hoeveel is je vriend betalen voor zijn plaats in de East Village (Manhattan)? Wat doet hij graag en afkeer over de East Village? Welke andere appartementen heeft hij kijken? Waar? Wat waren hun omstandigheden en hoeveel heeft ze gekost? Heeft hij zijn appartement te vinden door middel van een makelaar of rechtstreeks van de eigenaar? Als hij huurt rechtstreeks van zijn huisbaas, kan hij het nummer geven zodat je kunt vragen of iets anders binnenkort beschikbaar zou kunnen zijn? Heeft hij gehoord van een ander appartement-jachtsucces / horror verhalen? Wat waren zij? Weet hij van iemand die zijn / haar buurt heeft een hekel? De vragen kunnen gaan en op, maar je krijgt het punt. Het doel is om te begrijpen, zo goed als je kunt, de voorwaarden en de keuzes die andere mensen maken wanneer ze appartement-jacht, en welke middelen zij kunnen nu bieden.
 2. 2
  Kies een move-in datum. Dit is vaak de gemakkelijkste stap, maar het is ook een belangrijk, omdat het stelt u in staat om zorgvuldig lay-out van uw plan vóór de uitvoering van het onder de best mogelijke omstandigheden. De meeste huurcontracten beginnen op de eerste van de maand, maar u kunt altijd onderhandelen later in te gaan en krijg je huur naar rato voor de eerste maand. Het is belangrijk om te weten of u zich verplaatst in het begin, het midden of het einde van de maand, want je moet je jacht beginnen ten minste drie weken vóór de verwachte move-in datum. U moet echter weten dat de dag vindt u het juiste appartement per week kan duren voordat, twee weken voor, of zelfs twee dagen voor de verhuis-datum. Zoals altijd, de timing is belangrijk. In het algemeen, je hebt geen Veel tijd om te beslissen of u wilt een appartement tussen het zien en neerzetten van de aanbetaling. De meeste verhuurders en makelaars willen dat je om een ​​beslissing te nemen op de plek, of anders zullen ze op naar de volgende kandidaat. Dus, altijd houd dat in gedachten als u twijfelt of dit het appartement dat u wilt. Als u besluit te vroeg, iets beters zou langs komen later. Als u te laat beslissen, zou je regelen. Wees wijs.
 3. 3
  Ken uw budget. Wat is uw inkomen na belastingen? Houd in gedachten dat de belastingen in NYC zijn bijzonder hoog, in aftrek zijn VAIS, federale, staats-, district en stad belastingen, niet aan een ander bedrijf eigen risico's, zoals gezondheidszorg of 401 (K) te vermelden. Dit kan eten een goede 35% van uw maandelijkse inkomen. Bijvoorbeeld, als u het maken van 22.390€ / jaar, je bent niet het maken van 1.870€ / maand, heb je meer kans maken 1.120€ -1600/month Als een vuistregel, moet u het maken van 40x uw maandelijkse huurprijs (vóór. belastingen). Dus, als je inkomen 22.390€ / jaar, het maximum dat je moet betalen voor huur is 750. In Manhattan, verhuurders en makelaars zijn zeer streng op deze regel, maar niet zozeer in de andere stadsdelen. (Opmerking: als u een borg, zoals een familielid of vriend in de tri-state gebied, die 80x de huurprijs maakt, dan zul je meer kans worden voor het appartement geaccepteerd.) Vergeet ook niet dat afgezien van het betalen van huur elke maand, moet u ook betalen voor nutsvoorzieningen en kabel / internet, moet u kiezen om je te abonneren. Als een methode van slimme en pragmatische budgettering, moet u zich aan deze "40x"-regel, vooral als je van plan bent uit eten en het vinden van entertainment (zoals concerten, bars, clubs) om de stad te beleven.
 4. 4
  Zoek vermeldingen tegen het einde van de maand. Het is een algemeen bekend feit dat de lijsten voor appartementen zijn de meest frequente aan het begin en het einde van elke maand. De meeste zijn beschikbaar voor de eerste van de volgende maand, of onmiddellijk. Verhuurders krijgen een beetje wanhopig aan het einde van de maand, omdat ze willen iemand om in te verplaatsen naar een leeg appartement. Je zal niet veel kwaliteit aanbiedingen te vinden in het midden van de maand, dus je moet meestal wachten tot de 23e van elke maand om aanbiedingen te zoeken, als u van plan om in te gaan op de 1e of zelfs 15e van de volgende maand.
 5. 5
  Weten wanneer een deal is te mooi om waar te zijn. Als je eenmaal hebt gedaan je onderzoek voor een paar weken, moet u weten het bereik van de prijzen die worden aangeboden in uw ideale wijk (en) en de gemeente (n) voor de woning die u zoekt. Zo is het mogelijk, maar zeer zelden, om twee kamers in Park Slope (Brooklyn) voor minder dan 1650€ / maand. Dus als de notering heeft van "een 2br in Park Slope voor 1120€" ontdek de kruising van het appartement. Het meest waarschijnlijk, het appartement is verder naar het zuiden in een wijk die is niet helemaal Park Slope (bv. Sunset Park of Kensington). Evenzo, als een appartement ligt boven 110 straat in Manhattan, is het niet meer de Upper West Side, maar waarschijnlijk Harlem, Inwood, of Washington Heights. Zorg ervoor dat u bent goed thuis in de grenzen van elke buurt waarin u geïnteresseerd bent. Verwarrend de grenzen kon je laten denken dat u een groot deel in een geweldige buurt als je niet bent. Wikipedia heeft ook grote artikelen daarover en hun officiële grenzen volgens NYC bestemmingsplannen wetten. Als u onbekend bent met een buurt of straat zijn, gebruik Google Maps om het appartement te vinden en te gebruiken "Street View" om een ​​beter idee van wat de straat zelf lijkt te krijgen. Soms kunnen twee verschillende blokken in dezelfde wijk een compleet andere uitstraling hebben.
 6. 6
  Wees een historicus. Als de lijst geeft u het exacte adres van het appartementencomplex, probeer dan graven rond het internet om alles met betrekking tot die eigenschap in het bijzonder vinden. Bijvoorbeeld, ga naar de NYC Department van de website Gebouwen en bekijk alle vergunningen, overtredingen en klachten van dat gebouw. Als het gebouw heeft een geschiedenis van overtredingen en klachten, kan worden verwaarloosd of slecht beheerd door de verhuurder, in dat geval moet je niet willen wonen toch. Met Google Maps 'Street View', kun je zelfs de omgeving van uw potentiële appartementencomplex. Als je een bouwplaats in de buurt van het gebouw te zien, proberen te achterhalen van het adres van de site, en Google het. Ga naar de afdeling van de website van Gebouwen en onderzoeken de vergunningen en schendingen van de site heeft. Wat zijn ze bouwen en voor hoe lang? Het is belangrijk om dit te weten. Er zijn ook vele gemeente-gerelateerde blogs die bewoners actueel te houden over recente gebeurtenissen, waaronder de ontwikkeling van vastgoed. Bijvoorbeeld, in Brooklyn, The Brownstoner beschikt over een uitgebreid archief van de gemeente nieuws. Je zou niet willen bewegen in een acht verdiepingen tellende gebouw, alleen te vinden dat zij bouwen een 16-verhaal condominium naast de deur, die allemaal het zonlicht kunnen blokkeren in uw appartement.
 7. 7
  Hier vandaag, morgen verdwenen. Als u een appartement dat u geïnteresseerd bent in, e-mail of direct bellen. Wacht niet een uur. Wacht niet tot je uit het werk. Contact met hen en het opzetten van een afspraak, bij voorkeur voor dezelfde dag. Vooral als je een baan hebt, probeer je afspraken te plannen direct na het werk. Carpe diem. Als u niet de stier bij de horens grijpen, zal het appartement worden weggerukt door iemand anders. Helaas, vele malen collega-appartement-jagers moeten nog hun eigen werk te beginnen, zodat ze veel vrije tijd tijdens de dag te zien en neem een ​​appartement, nog voordat je hebt gelegd ogen op. Bewust.
 8. 8
  Voelt het appartement. Klinkt Karate Kid-achtig, maar het is waar. Als je eenmaal hebt stapte in het appartement, peilen naar de omvang van het totaal en van elke individuele kamer. Voelt het alsof je hier zou kunnen wonen? Luister naar je darmen, niet aan de verhuurder of de no-fee broker. Vaak zullen ze proberen om suiker jas aspecten van het appartement en handelen zeer opdringerig, benadrukken dat ze veel interesse in het apparaat hebben gehad. Ongeacht of dat waar zou kunnen zijn en je zou fatsoenlijke concurrentie hebben, laat je niet onder druk gezet in het nemen van het appartement, zonder erover na te denken ten opzichte van andere appartementen in dezelfde prijsklasse, buurt, wijk, etc. Is dit appartement zijn prijs waard? Zorg er altijd voor dat u op zijn minst marktprijs betalen. Is dit de ideale wijk ik zou willen wonen? Neem ik het alleen omdat ik ben moe van het zoeken? Zorg ervoor dat u al deze vragen eerlijk te beantwoorden voordat u zegt "ja" en zette de borg.
 9. 9
  Wees een acteur / actrice. Ongetwijfeld, als je eenmaal in het midden van het kijken naar een appartement, zal de verhuurder of no pay makelaar u vragen wat uw budget is. Zeg hem dat je budget is iets lager dan wat het werkelijk is (bv. 40€ -100 minder). Bijvoorbeeld, als het appartement gaat voor 2390€ hem vertel uw budget is "2320€, maar flexibel." Omdat je al voor hem en zijn een potentiële huurder, zal hij niet willen je verliest meer dan€ 75, vooral als je interesse tonen, maar zijn huiverig vooral te wijten aan de kosten. Zeg hem dat je van het appartement, maar kan niet echt veroorloven. Hij zal onderhandelen. Afhankelijk van de markt, de verhuurder, en de timing van het appartement-weergave, kan je een echt voordeel te hebben en in staat zijn om het te spreken tot 2.240€. Wees slim en gebruik je instincten. Wees niet bang om te pleiten voor zo laag als redelijkerwijs mogelijk is.
 10. 10
  Laat het aan het lot. Het vinden van appartementen is heel veel over het lot. Als je niet wordt toegelaten voor een appartement, of als iemand anders je verslaat om neer te zetten van de storting, wanhoop niet. Simpel gezegd, het was gewoon niet zo zijn. Er zijn tientallen andere appartementen voor u klaar, en misschien zijn ze zelfs beter dan degene die je dacht was "het" appartement. Maar als je het spel goed speelt, plannen van uw strategie, en de sterren zijn uitgelijnd in uw voordeel, kunt u de juiste appartement te vinden - zonder ooit het betalen van een makelaar vergoeding! Veel succes op uw jacht!

Tips

 • Sommige realty bedrijven uitgewerkt hebben een regeling met verhuurders om hun eenheid te tonen, zonder dat de huurder betaalt de vergoeding. In plaats daarvan, de verhuurder betaalt de onroerend goed bedrijf de vergoeding. Vaak tijden, geen broker-fee appartementen minder wenselijk zijn in uiterlijk en de locatie, en de makelaars gebruik ze te lokken in klanten voor broker-fee appartementen. Echter, makelaars zijn een geweldige manier om toegang te krijgen tot aanbiedingen die niet online beschikbaar of elders kunnen zijn. Wees slim, gebruik makelaars voor no-fee appartementen en benadrukken dat je NIET wilt appartementen met vergoedingen zien. Als ze niet werken met u, vindt een ander bedrijf. Er is volop onroerend goed bedrijf voor iedereen, en u een makelaar die luistert naar u verdient. Het is niet altijd het geval dat er geen broker-fee appartementen minder wenselijk zijn, dus heb vertrouwen en geef elke eenheid een kans. Vergeet niet, carpe diem.
 • Breng al het nodige papierwerk met u elke keer zie je een appartement. Als je het leuk vindt, moet je papierwerk laten zien en zette een aanbetaling (meestal een maand huur) op de plek. (Zie "Wat je nodig hebt" hieronder.)
 • Vaak beheer en ontwikkeling bedrijven bezitten veel gebouwen en eenheden, dus als je hun nummers te krijgen, moet u wellicht een betere kans direct te huren van een appartement van hen, zonder het inhuren en betalen van een makelaar.
 • In de huidige economie, altijd onderhandelen over het makelaarsloon. Vraag om een ​​maand gratis huur. De makelaar is niet meer onder controle.
 • Het is vaak nuttig om 1-2 huisgenoten hebben om de kosten van huur en nutsvoorzieningen delen, zoals een slaapkamer of een studio-appartement in een populaire wijk kan vaak duur zijn, vooral voor degenen maken onder 29.860€ / jaar. Voor de omvang en de kosten van een appartement, het is veel meer de moeite waard om te delen dan huur alleen.
 • Een "railroad appartement" is een appartement waar alle kamers zijn verbonden in een enkele lijn, dus je moet lopen via een slaapkamer naar de andere te komen. Deze worden beschouwd 2br, maar zijn over het algemeen goedkoper. Ze zijn het meest passend voor koppels of zeer goede vrienden, als gevolg van minder privacy van elke kamer.

Waarschuwingen

 • Vaak verhuurders zal proberen om de concurrentie te creëren door het plannen van meerdere personen voor een vertoning van het appartement. Als de verhuurder stelt (zonder te vragen) een tijd, wees ervan bewust dat dit zijn plan zou kunnen zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Geldig, door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto
 • Bankafschriften van afgelopen 3 maanden
 • Werkgelegenheid brief (op officieel briefpapier en opgave inkomen)
 • Aangifte en W-2's van de afgelopen 2 jaar
 • Referenties (afgelopen verhuurders, werkgevers, enz.)
 • Contant geld voor storting (meestal 375€)
 • Genoeg geld op uw bankrekening van de eerste en de laatste maand huur, alsmede de veiligheid van een maand (in totaal ter waarde van de huur 3 maand) neer te zetten