Wkonl

Hoe kan ik een baan te krijgen zonder enige referenties

Soms is het ontbreken van een verwijzing is een realiteit aantal werkzoekenden geconfronteerd. Het kan worden als gevolg van het zijn uit de beroepsbevolking voor een lange tijd, bewegende interstatelijke of in het buitenland of zelfs waar je enige referentie is de baas gaf je de vogel naar toen je wegging. Is het hopeloos? Nee, het is niet, het is niet makkelijk, maar er zijn een aantal dingen die je kunt doen om uw kansen op het krijgen van een baan zonder een verwijzing te verbeteren.

Stappen

Hoe kan ik een baan te krijgen zonder enige referenties. Begrijp het doel van een verwijzing.
Hoe kan ik een baan te krijgen zonder enige referenties. Begrijp het doel van een verwijzing.
 1. 1
  Begrijp het doel van een verwijzing. Voor de werkgever, referenties vertel hen wat andere mensen denken over jou, zowel als werknemer en als persoon. Ze zijn een manier om te controleren dat u kunt uitvoeren volgens de vereiste normen in het werk en of je bent een teamspeler, een goede leider of manager, enz. en waarschijnlijk te passen in of veroorzaken onaangename zaken die anders geen sprong uit uit je CV en interview proces.
  • Veel mensen zullen aandringen op het huidige scheidsrechters omdat ze geloven dat dit weerspiegelt wie je nu bent. Wees je bewust van deze, maar laat het niet je vloer.
 2. 2
  Bedenk waarom je denkt dat je niet referenties / scheidsrechters hebben. Er zijn verschillende mogelijkheden die voor u relevant kunnen zijn:
  • Als je zijn uit de beroepsbevolking voor een tijd (te wijten aan zaken zoals het opvoeden van kinderen, ziekte, gevangenschap, enz.), dan kun je misschien het gevoel dat iedereen die kan instaan ​​voor je uit aanraking / verouderd met uw huidige vaardigheden stellen.
  • Als je links een goede baan om een ​​start-up die flopte toetreden, zou je het gevoel te beschaamd of geïrriteerd om iets te maken met de start-up medewerkers als uw referentiebron willen.
  • Als je bent verhuisd, kunt u misschien bang dat het te moeilijk om weer in contact te komen met mogelijke referenten waar je vroeger woonde.
  • Als je voelt dat je verbrand je bruggen in een vorige baan door te bellen naar de baas en bedrijfsnamen en stormen, je waarschijnlijk niet voelt dat je niet voor een goede referentie bij hen terecht.
 3. 3
  Werken via uw redenen om te zien of ze redelijk zijn, of gewoon excuses je bent bang jezelf met. In sommige gevallen kun je worden discontering een reeks alternatieve mogelijkheden uit angst, zorgen, en ongefundeerde aannames. In andere gevallen zou je gelijk hebben, maar er zijn altijd oplossingen. Bijvoorbeeld:
  • Als u het gevoel dat u zijn uit het personeelsbestand te lang, geef niet toe aan het schrikbeeld van de tijd. Mensen die uw manier van werken vond zal het niet zijn vergeten in de tussentijd - in ieder geval geven ze een gesprek om te zien of ze het erg zou vinden de ondersteuning van uw sollicitatie als scheidsrechter. Ze kunnen alleen maar ja of nee zeggen, en als ze ja zeggen, ben je klaar. Ook denken dan "werk". Wat vrijwilligerswerk heb je gedaan? Die kan instaan ​​voor je op een school, kerk, gemeenschap groep, enz.? Weet u een redelijk verwijderd vriend van de familie in het bedrijfsleven, de overheid of andere organisaties die kunnen instaan ​​voor u?
  • Als u werden ontslagen of uw ontslag, mag u niet wilt dat de werkplek te gebruiken als referentie. Dit kan echter verdacht. In plaats van piekeren, verder kijken dan de personen die je van streek en kijk naar leeftijdsgenoten op niveau, en zelfs mensen die je begeleid die feedback kunnen geven van hoe goed je begeleiden. Duidelijk, kijk naar die u vertrouwt bij zijn verzoek om hun hulp. Wees ervan bewust dat sommige verwijzing checkers toch zal vragen, dus je bent veel beter af kiezen van wie dan het hebben van uw toekomstige werkgever binnenvallen en praten met een voormalige baas die nog steeds een hekel aan je.
  • Als je verbrand je bruggen, en willen niet dat de werkplek te gebruiken als referentie bron, hoeft het allemaal wat moeilijker. Ofwel proberen de eerdere suggestie van het vinden van een vertrouwde peer op niveau of een andere begeleider / baas dan degene die je had het uit met, of slikken uw trots en neem de voormalige baas te lunchen en leg uw situatie. Tot slot kan u manieren om uw gebrek aan het gebruik van dit bedrijf excuus vinden dat geluid geloofwaardig, zoals geloven dat uw direct leidinggevende gehad sinds links, maar het kan niet wassen, vooral als de potentiële werkgever controleert toch. Wees ervan bewust dat in sommige rechtsgebieden wel dat privacy en andere wetten voorkomen dat mensen te vragen buiten je gekozen scheidsrechters - in dit geval, heb je de overhand.
 4. 4
  Interview goed. Een van je beste activa is om zo goed dat ze willen dat jij en de scheidsrechters zijn een bijzaak voor hen te interviewen, te binden de laatste losse eindjes. Als je echt overkomen als de persoon die ze willen zonder twijfel, en je moet voorzichtig zijn tenen rond een gebrek aan referenties, kan je meer ruimte krijgt met het hebben van minder of misschien zelfs geen scheidsrechters. In sommige gevallen zal een goed gesprek je excuus van de verplichting om een ​​actuele scheidsrechter te geven, vooral als je hebt duidelijk gemaakt dat u uw huidige baan te verlaten / liet het aan betere kansen na te streven.
 5. 5
  Praat direct naar de menselijke hulpbronnen. Je moet eerlijk zijn met degenen die u kunnen helpen. Het kan u verrassen, maar dat is het niet ongewoon voor mensen om een ​​gebrek aan verwijzingen te verhogen als een probleem bij het zoeken naar een baan. Sta open voor de human resources persoon en leg uit dat "voor X reden", je hoeft niet de huidige referenties en zoeken hun advies. Als je kunt, bieden karakter referenties van vrienden, buren en de mensen die je hebt als vrijwilliger bij.
  • Wees eerlijk en beleefd, ten minste ongeveer verlengd time-out van de beroepsbevolking, over een gebrek aan vertrouwen in de vorige scheidsrechters herinneren u, of over out-of-town scheidsrechters. Leg uit waarom u vindt dat u niet beschikt over een scheidsrechter - het is heel goed mogelijk personele middelen zullen potentiële scheidsrechters die je hebt gemist.
 6. 6
  Verbeter uw bron van scheidsrechters als je laag op hen bent. Als u niet wilt dat al je eieren zo ver als scheidsrechters gaan, bron hen uit andere plaatsen zetten in een mand door betrokken te raken in je lokale gemeenschap. Sommige dingen om te proberen zijn:
  • Netwerk. Netwerken is veruit de meest effectieve manier voor een werkgever om "de juiste persoon" vinden. We hebben allemaal veel vrienden die niet alleen op verschillende gebieden, maar kan uw ticket om te gaan zitten van aangezicht tot aangezicht met de persoon die verantwoordelijk is voor het huren zijn. Dit zet automatisch in een veel sterkere positie dan de tonnen van cv's die die dag in zijn kantoor kwam, waarvan vele nooit zal worden gelezen.
  • Probeer het vrijwilligerswerk. Wees een bekend gezicht en iemand die kan worden vertrouwd. Dat is een verwijzing als geen ander en de meeste vrijwilligers organisatoren / managers zullen blij zijn om te dienen als referentie in uw naam - inderdaad, het is een manier van het aanbieden van fatsoenlijke terugverdientijd voor uw gulle inspanningen. Wat er leuk is aan dit is dat het waarschijnlijk zal heel positief, want vrijwilligers hebben de neiging om over te komen als zeer nuttig, positieve mensen.
 7. 7
  Blijf in contact met uw referentie bronnen. Leer je les en cultiveren scheidsrechters van nu af aan. Zodra je je baan hebt, niet drop je scheidsrechters - in contact blijven met hen en laat hen weten hoe je het doet en ook aanbieden aan hun scheidsrechter, indien relevant zijn. Bovendien, cultiveren nieuwe mogelijke scheidsrechters ten alle tijden. Je weet maar nooit wanneer je ze nodig zou kunnen hebben.
  • Behandel verwijzing bronnen als een actief worden verzorgd. Dank hen altijd voor hun tijd en inbreng - immers, ze zijn gul in het geven van hun tijd om uw belangen te sturen.

Tips

 • Onthul niet scheidsrechters in je CV. Algemene verwijzingen zijn niet een goed idee en je moet op maat die je kiest als een scheidsrechter volgens de job je gaat. Als je een baan in alle ernst, kan het nodig zijn om scheidsrechters te draaien in het geval dat ze "te veel gebruikt".
 • Denk uit de spreekwoordelijke doos en uw probleem op te lossen door middel van acties. Zitten knagen je nagels zal het niet veranderen - althans mensen vragen, ongeacht hoe ver terug ze gaan, als zij een scheidsrechter voor u zult zijn. Online contact capaciteiten hebben het gemak waarmee deze nu en veel mensen graag willen weten hoe je jaren later te doen kan worden gedaan veranderd.