Wkonl

Hoe maak je een tweede baan te vinden


Vinden het moeilijk om rond te komen? Naarmate de economische uitdagingen blijven opdoemen, zijn consumenten zien voedsel, brandstof, en de kosten van levensonderhoud te verhogen. Alles is op de stijging - alles behalve inkomens. Een tweede baan kan zorgen voor de inkomsten om rond te komen, vliegende start van een noodsituatie spaarrekening, bijdragen tot het verminderen of elimineren van schulden, of vormen de basis voor de lange termijn doelen, zoals de hbo-opleiding of pensionering van een kind. Maar hoe ga je over het vinden van een? Barman? Naaister? Tutor? Detailhandel klerk? Dat zijn een paar van de tweede baan ideeën die zou kunnen werken voor je.

Stappen

Hoe maak je een tweede baan te vinden. Overwegen het verdienen van extra inkomsten door bartending een paar nachten nachten per week.
Hoe maak je een tweede baan te vinden. Overwegen het verdienen van extra inkomsten door bartending een paar nachten nachten per week.
 1. 1
  Overwegen het verdienen van extra inkomsten door bartending een paar nachten nachten per week. De flexibiliteit van bartending kunt kunt u tijd doorbrengen met familie, vooral als je de nachten werk je kunt plukken. Werkgroepen en speciale evenementen meer geld verdienen.
 2. 2
  Gebruik je talenten. Neem in naaiprojecten, tutor lokale studenten in wiskunde of andere vakken, of gebruik uw liefde van het koken om extra geld te verdienen. Bieden om te koken voor de medewerkers voor een vergoeding of zoek een lokale bouwplaats en toestemming om platen van voedsel te verkopen aan werknemers te zoeken. Als u bent een dierenvriend, aanbod hond wandelen of huisdier zitten diensten in de buurt.
 3. 3
  Wees een buiten werknemer. Als u houdt van het buitenleven, zijn er vele mogelijkheden voor u open, bijvoorbeeld:
  • Make-up en een flyer aanbieden om gazons maaien in uw buurt te verspreiden.
  • Als je een sportliefhebber, trainen om te dienen als een scheidsrechter of een ambtenaar bij de jeugd sportevenementen in uw gemeenschap.
  • Je zou zelfs kunnen overwegen sjabloneren huisnummers op de stoep voor het extra geld. Stak een flyer en mensen vragen om de flyer op hun deur te hangen op de dag dat je zal terugkeren. U kunt stencil, zelfs als ze niet naar huis en kom terug en het verzamelen van betaling. Aan 10€ per woning, kunt u gemakkelijk verdienen 75€ of meer op een weekend 's ochtends.
  • Schop sneeuw buurt van looppaden. Het is een goede oefening en is het maar de loopbrug, kunt u gemakkelijk een paar een nacht te wissen.
 4. 4
  Opruimen 's nachts en in het weekend. Veel schoonmaak diensten hebben flexibele avond en weekend uren voor mensen die geïnteresseerd zijn in het reinigen van kantoorgebouwen. Als u liever werken voor jezelf, kunt u overwegen op zoek naar een paar klanten en slaan op uw eigen.
 5. 5
  Overweeg retail. Retail werk biedt veel flexibiliteit voor mensen die al een andere baan. U kunt kijken naar werk in merchandising, waar je bijvullen schappen na de normale uren. Veel inventaris bedrijven ook gebruik maken van tijdelijke en deeltijdse werknemers om regelmatig inventarissen van supermarkten en andere verkooppunten te voeren.
 6. 6
  Gebruik uw liefde van het winkelen als mystery shopper of als criticus voor films, restaurants of winkels. Kijk online voor bedrijven die deze. Shoppers kunnen ook overwegen een tweede baan bij hun favoriete retailer. De kortingen voor medewerkers bij veel kleding en andere retailers kunnen aanzienlijk zijn. Wees voorzichtig dat je niet je hele salaris en meer winkelen voor dingen die je niet echt nodig hebt te besteden.
 7. 7
  Profiteer van de ruilhandel. Als u betaalt sportschool vergoedingen, kan je misschien krijgen ze kwijtgescholden door te werken een nacht of twee in de week bij de receptie. Hebben veel huisdieren? Werken bij een veterinaire kliniek zou kunnen krijgen kortingsreizen services voor je harige vrienden.
 8. 8
  Verkopen, verkopen, verkopen. Veel mensen extra geld te verdienen door de verkoop van artikelen in online veilingen. Sommige mensen zoeken artikelen op lokaal verkopen en winkels werf te verkopen met winst, anderen ruimen items uit hun huis. Verkoop van gebruikte kleding om geld te verdienen voor nieuwe kleren kan een geweldige optie zijn.
 9. 9
  Ga groen. Recycling kan je extra geld verdienen en je hoeft niet te dumpster diving naar aluminium blikjes te verzamelen. Gewoon opzetten van recycling dozen op uw kantoor en het verzamelen van blikjes die moeten worden genomen om de lokale recyclagebedrijf.
 10. 10
  Thuis te werken. Veel banen kan worden gedaan vanuit het comfort van uw eigen huis. Data entry, transcriptie diensten, facturatie, telemarketing, en gegevensverzameling zijn alle banen die flexibele uren bieden en mogelijkheden om extra inkomen te verdienen. Bij het zoeken naar banen die je kunt doen vanuit huis, pas op voor programma's die vereisen dat u een vergoeding, ze zijn waarschijnlijk niet legitiem betalen. Praat met vrienden en familieleden over de mogelijkheden zij zouden weten, over voor u om projecten te doen van thuis uit.
 11. 11
  Zoeken seizoensarbeid. Of het nu gaat werken voor een fiscale bereider in de lente of een detailhandelaar in november en december, seizoensgebonden werk mogelijkheden in overvloed. Deze bieden grote kansen om extra geld te verdienen zonder het maken van een lange termijn commitment aan een tweede baan.
 12. 12
  Wees creatief. Denk aan dingen uit het gewone, zoals het verhuren van oprit ruimte om een ​​buurman die heeft te veel auto's. Of boodschappen te doen voor de lokale senioren en bieden kinderopvang voor gezinnen.

Waarschuwingen

 • Blijf gezond. Een tweede taak is niet een fysieke of mentale instorting waard.
 • Blijf gefocust op je belangrijkste taak. Niet negatief laat de tweede slag job je belangrijkste taak. Als iets te geven, moet de tweede baan.
 • Sta niet toe dat je tweede baan om een ​​financiële aderlating geworden, herinneren waarom je ervoor kiest om je tweede baan... financieel gewin te krijgen!

Dingen die je nodig hebt

 • Lijst met opties
 • Realistische verwachtingen van wat zal passen in uw dagelijkse werk schema