Wkonl

Over het invullen van sollicitatieformulieren

Een sollicitatie is de eerste indruk die u maakt met een potentiële werkgever en je kans om op te vallen tussen de tientallen of honderden andere toepassingen. De aanvraag moet er uiteindelijk voor zorgen dat u het gesprek krijgt. Lees verder om te leren hoe te bereiden op en vul toepassingen in persoon en online.

Stappen

Over het invullen van sollicitatieformulieren. Schrijf een gedetailleerde geschiedenis van de werkgelegenheid.
Over het invullen van sollicitatieformulieren. Schrijf een gedetailleerde geschiedenis van de werkgelegenheid.

Bereid je voor op het aanvraagproces

 1. 1
  Schrijf een gedetailleerde geschiedenis van de werkgelegenheid. Voor elke opdracht die je hebt gehouden, zijn onder meer:
  • Bedrijfsnaam, adres, leeftijd en contactgegevens
  • Supervisor en contactinformatie
  • Uw functie, verantwoordelijkheden en prestaties
  • Dateert je begon en eindigde werkgelegenheid bij het bedrijf, de reden dat je gestopt er werken, en je uiteindelijke salaris.
 2. 2
  Bereid antwoorden voor typische vragen over misdrijven en wordt ontslagen. Veel toepassingen zal willen weten als je geweest bent veroordeeld voor een misdrijf, als je al veroordeeld voor verkeersovertredingen, en als je ooit ontslagen, gedwongen ontslag of ontslag om te voorkomen dat ontslagen vóór.
 3. 3
  Verzamel andere essentiële informatie, zoals uw rijbewijs en andere vormen om uw identiteit te documenteren. In de Europa, een sofi-nummer nodig.
 4. 4
  Maak een lijst met de naam van elke persoon, hun functie of relatie tot u, en hun contactgegevens. De meeste toepassingen zullen willen drie referenties, en sommige bedrijven zullen willen alleen professionele referenties. Houd een lijst die is een mix van professionele en persoonlijke referenties, zodat u gemakkelijk kunt kiezen en kiezen die naar de lijst op elke toepassing. Op minimum, moet u beschikken over een lijst van zes referenties: drie persoonlijke referenties en drie professionele referenties.
 5. 5
  Schrijf een formele. Bij het invullen van een aanvraag in persoon, inclusief een professioneel ogende CV kan helpen opvallen. Bij de toepassing van online, zult u vaak gevraagd om een ​​CV te uploaden of opnemen terwijl ook het invullen van een applicatie die veel van dezelfde informatie bevat.
  • Als de positie je solliciteert vergt een foto, geeft de meest recente foto beschikbaar. Niet alleen knippen je gezicht uit een groepsfoto en alleen dat. Hier krijg je een professionele foto genomen, vooral als je solliciteert naar een baan in een beeld-minded industrie.
 6. 6
  Indien u zult invullen van toepassingen in persoon, breng een paar zwarte pennen, alle informatie die u hebt voorbereid en een aantal blanco papier.
 7. 7
  Jurk in passende kledij bij zijn verzoek om applicaties en wanneer draaien ze in. Je kan uiteindelijk het krijgen van een on-the-spot interview, dus je toverstok om te kijken hoe je zou wanneer gaan binnen voor een geplande interview.
  • Het maakt niet uit welke baan je solliciteert, kleed je best. Managers hebben meer kans om een ​​persoon die succesvol lijkt, zelfs in de fast food industrie te huren.

Vul het aanvraagformulier

 1. 1
  Lees de aanvraag volledig, inclusief eventuele speciale instructies. Werkgevers bevatten soms specifieke instructies over de aanvragen om te zien of aanvragers aanwijzingen adequaat kunnen volgen.
 2. 2
  Invullen van een test applicatie. Dit kan u helpen om het beste gebruik van de beschikbare ruimte te maken.
  • Als je solliciteert in persoon, vragen om een ​​paar exemplaren van de aanvraag. Hebben al uw voorbereide informatie met u en plannen hoe je invullen van de aanvraag, zodat degene die je zet in ziet er schoon en goed leesbaar. Als u niet in staat om een ​​extra kopie van de aanvraag te krijgen bent, schrijf de informatie neer op een blanco vel papier in de volgorde die u zult over te dragen.
  • Als je solliciteert online, scant de applicatie ervoor zorgen dat u alle informatie die wordt gevraagd te hebben. Optioneel kunt u uitprinten van de applicatie, schrijf uw gegevens in, en gebruik dat als referentie voor het vullen van het uit elektronisch.
 3. 3
  Overdracht van de informatie uit de test applicatie voor de toepassing die u zal voorleggen, of de inbreng van al uw informatie in het online formulier.
 4. 4
  Compleet elke ruimte op de toepassing. Als er iets is niet op u van toepassing, zorg ervoor dat u het markeren als "Niet van toepassing" of "N / A"
 5. 5
  Proeflezen alles wat je hebt geschreven. Je wilt niet dat een personeelsmanager aan jou denken als iemand die fouten die gemakkelijk moet worden vermeden maakt.
  • Voor het controleren van de organen van de tekst, kunnen achteruit lezen spelfouten je zou missen door normaal te lezen vangen.
  • Vraag iemand anders om uw aanvraag te lezen. Een ander dan degene die het formulier heeft ingevuld persoon kan fouten makkelijker te spotten.
  • Als je het invullen van een online applicatie, afdrukken uzelf een kopie alvorens deze.