Wkonl

Hoe kom ik erachter wat voor soort bedrijf te beginnen

Er zijn veel belangrijke dingen die je moet overwegen voordat u tijd en geld te committeren aan een bedrijf te starten. Als er een belangrijkste ding om te weten, het is dit:

Ongeacht het product of de dienst die u wilt verkopen, moet u kunnen aantonen dat er voldoende kopers voor u toegankelijk, om u met een winst van elke dag, maand en jaar u van plan te zijn in het bedrijfsleven te maken. Stel je voor dat uw business idee waren van iemand anders, en dat je probeert te beslissen of u uw eigen geld moeten investeren in hun bedrijf. Als ze niet konden laten zien deze elementaire stukje kennis van de markt, zou je investeren in hen? Als het antwoord "nee" is, dan moet je niet gaan met het idee, maakt niet uit hoeveel je ervan geniet.

De tweede belangrijkste aspect van het starten van een bedrijf is dat het iets wat je genieten moet zijn. Als het primaire motief is geld, maar je hoeft niet van genieten - het is een slechte fit, en dat is een zeker recept voor mislukking. Echter, als het iets wat je genieten, je zal niet opraken van enthousiasme. Je creatieve sappen zal stromen, maken van uw bedrijf een stuk boven de anderen, en het verhogen van uw kansen op succes.

Stappen

Hoe kom ik erachter wat voor soort bedrijf te beginnen. Lijst van uw interesses.
Hoe kom ik erachter wat voor soort bedrijf te beginnen. Lijst van uw interesses.
 1. 1
  Lijst van uw interesses. Dit zal u helpen focussen op bedrijven die de grootste kans op succes zal bieden en te elimineren mogelijke storingen.
 2. 2
  Plan voor voldoende beschikbaar kapitaal om boven water te houden totdat je een winst je maakt! Het is niet alleen eigenbelang, kunnen eigenbelang. Winst brengen 'hoop, geloof en liefde' voor u en uw werknemers aansporen.
 3. 3
  Lijst van uw vaardigheden. Niemand kan zijn alle dingen. Als een aspect van het bedrijfsleven niet binnen uw vaardigheid bereik past zijn dit de gebieden waar je nodig hebt om hulp te krijgen.
 4. 4
  Evalueer uw persoonlijkheid. Ben je een mensen-mens, of geniet je alleen werkt? Houdt u ervan om anderen te dienen, of heb je mensen die een pijn vinden? Welke leeftijdsgroepen wil je genieten serveren? Een ingrediënt dat zeker is om de kans op defecten is een teruggetrokken of schurende persoonlijkheid. Denk aan de mensen die je in het bedrijfsleven hebben ontmoet. Wie waren degenen die je wilde herhalen bedrijf te geven?
 5. 5
  Bepalen hoeveel risico je kan verdragen. Gaan op zaken kan eng zijn, vooral de eerste paar jaar. Sommige bedrijven zijn enger dan anderen. Als je wakker ligt nachten af ​​hoe grote leningen zullen worden betaald, of als je gaat om te worden opgeroepen, misschien een bedrijf met minder upfront kapitaal of waarschijnlijkheid van rechtszaak is meer voor u.
 6. 6
  Bepalen hoeveel tijd uw bedrijf zal vereisen, en vraag jezelf af of je bereid bent om de tijd te plegen. Veel bedrijven vereisen een enorme tijdsinvestering. Kunnen u en uw gezin een twaalf of veertien uur per dag schema tolereren?
 7. 7
  Neem wat lessen. Een uitstekende plek om te beginnen is SCORE (Service Corps of Retired Executives), een organisatie die helpt opvoeden individuen overweegt het starten van een klein bedrijf. Na het nemen van enkele SCORE klassen sommige mensen ervan overtuigd zijn dat het starten van een klein bedrijf is voor hen, terwijl anderen ervan overtuigd zijn dat het niet.
 8. 8
  Heb een plan. Zoals het oude gezegde gaat, als je gericht op niets, zal je raken.
 9. 9
  Regel het maar legaal. Huur een advocaat met ervaring in het opzetten van bedrijven. Hij zal u door het papier werk en zorg ervoor dat dingen goed worden gedaan. Een goede advocaat zal niet alleen doen het papierwerk en het bepalen van het soort bedrijf (Inc, LLC, etc.) maar zal u ook adviseren over voorkomende fouten te vermijden dat je in de problemen kunt krijgen.

Tips

 • Te weten komen over subsidies die beschikbaar zijn om te helpen uw bedrijf begonnen kan worden. De Princes Trust is een prima uitgangspunt als je bent tussen de 14-30, en kunnen veel nuttige adviezen, alsmede het verstrekken van subsidies bieden.

Waarschuwingen

 • Houd in gedachten dat de overgrote meerderheid van nieuwe bedrijven mislukken. Altijd onderhouden van een "plan B" voor het geval dat.