Wkonl

Hoe kunt u uw kind te leren om de letters van het alfabet herkennen

De meeste kinderen kennen het ABC-lied door de tijd dat ze 3 of 4. Echter, veel kinderen niet leren om de letters van het alfabet herkennen bij naam totdat ze naar school gaan. Waarom een ​​vliegende start op het lezen niet geef je kind door te proberen de eenvoudige leeftijd passende methode hieronder? Niet alleen zal uw kind leren om elke letter te herkennen bij naam, zal hij of zij plezier hebben tijdens het doen!

Stappen

Hoe kunt u uw kind te leren om de letters van het alfabet herkennen. Krijg een reeks van schuim letters.
Hoe kunt u uw kind te leren om de letters van het alfabet herkennen. Krijg een reeks van schuim letters.
 1. 1
  Krijg een reeks van schuim letters. U kunt deze krijgen voor zo weinig als een dollar, als je ze kopen van de dollar op te slaan.
 2. 2
  Op bad tijd, gooi twee of drie letters in het bad met je kind. Toss in nieuwe elke keer dat uw kind neemt een bad. Nadat je het hele alfabet gedekt, opnieuw beginnen, zodat uw kind kan het te onthouden met minder moeite.
 3. 3
  Terwijl uw kind speelt in het bad, speel met hem of haar, roept elk van de letters bij naam. Bijvoorbeeld, voor de letter B zeggen: "De B is kietelen je tenen... Oh, is het B zwemmen om je heen... Geef mama de B."
 4. 4
  Herhaal dit elke nacht tot uw kind in staat is om onderscheid te maken tussen de letters en in staat is om een ieder bij name noemen.
 5. 5
  Zodra uw kind weet de eerste twee of drie letters, voeg een andere brief aan het bad of vervang een van de andere brieven met de nieuwe.
 6. 6
  Herhaal de bovenstaande stappen totdat uw kind alle letters van het alfabet heeft geleerd.

Tips

 • Misschien wilt u een kalender te gebruiken als een manier om de letters die u elke week introduceren plannen of opnemen. Of als u wilt om het simpel te houden, krijgen twee bakken - een voor brieven in te voeren en de andere voor degenen die reeds zijn ingevoerd.
 • Van tijd tot tijd mengen in een aantal van de letters uw kind al geleerd. Als je niet beoordelen, kan hij of zij waarschijnlijk vergeet hen.
 • Line-up van het schuim letters, of magnetische letters op een koelkast, en zing het ABC-lied. Verwijder vervolgens enkele van de brieven en zingen het lied weer. Wanneer er een ontbrekende letter, klappen in plaats van het zingen van de brief. Dit is een leuke manier om het kind aandacht voor de brieven die ze zingt hebben.
 • Heb niet het gevoel dat je moet de letters in orde te scheppen - je dat niet doet.
 • U kunt uw kind te leren het geluid die bij elke letter door simpelweg het maken van het geluid wanneer je pick-up of spelen met de brief. Bijvoorbeeld, als je speelt met de letter s, wanneer je het door het water bewegen zeggen, "Hier komt de S...!"
 • Probeer niet te veel brieven in de kuip hebben in een keer. Het kan uw kind verwarren.
 • Proberen om elke letter van het alfabet associëren met een woord. Op die manier, als uw kind de brief vergeet, kan hij of zij zich nog herinneren het woord. Zo kan het woord voor A zijn apple omdat appel begint met de letter A.
 • Wees geduldig. Sommige kinderen leren sneller dan anderen. Vergeet niet dat ze allemaal uiteindelijk doen leren.
 • Follow-up met een langzame, eenvoudige ABC lied waarmee het kind te wijzen op letters tijdens het zingen.
 • Versterken wat je kind door te wijzen op de brieven wanneer u ze zien (in boeken, op billboards, op borden, overal) heeft geleerd.

Dingen die je nodig hebt

 • Schuim letters
 • Een regelmatige bad tijd
 • Kalender of Two Bins (optioneel)
 • Geduld