Wkonl

Hoe kunt u uw politieke partij in de Verenigde Staten kiezen

Kan niet beslissen hoe u bij de volgende verkiezingen, die de kandidaten te ondersteunen, of welk teken te zetten op uw gazon? Alle grote politieke partijen te bevorderen positieve idealen en goede bedoelingen hebben, maar elke partij het niet eens over de methode en toepassing van wetten om positieve resultaten te bereiken. Lees verder en ontdek waar je past in het politieke spectrum.


Stappen

Hoe kunt u uw politieke partij in de Verenigde Staten kiezen. Uitzoeken hoe actief je dat de overheid zou moeten zijn in het leven van gewone mensen.
Hoe kunt u uw politieke partij in de Verenigde Staten kiezen. Uitzoeken hoe actief je dat de overheid zou moeten zijn in het leven van gewone mensen.
 1. 1
  Uitzoeken hoe actief je dat de overheid zou moeten zijn in het leven van gewone mensen. Moeten we, door onze regering, verzorgen van alle van de basisbehoeften van ieder mens? Moeten mensen die verantwoordelijk zijn geheel voor hun eigen behoeften en gedrag? Ergens in het midden?
 2. 2
  Overweeg misschien dat misschien een politieke "partij" is niet voor jou en je moet make-up je eigen geest over de problemen in plaats van de verkiezing van iemand om te denken op uw rekening.
 3. 3
  Zie waar je gedachten passen binnen het politieke spectrum. Alleen de karakteristieke vijf posities worden hier besproken. Opmerking: meer complete politieke spectrum hebben 2 assen: sociale kwesties en economische kwesties. Deze partijen worden gepresenteerd in hun politieke spectrum van links naar rechts.
  • . Communistische partijen in de Europa (incl. PSL, WWP, en CPEurope) geloven in publiek eigendom van de productiemiddelen (bijvoorbeeld, wat we nu noemen "bedrijven") voor het grotere goed van alle burgers. Het kapitalisme wordt gezien als uitbuiting en onderdrukking die leiden tot monopolie en het imperialisme heeft. De Communistische Partij van Europa (CPEurope) ziet een wereld waarin we worden aangeboden keuzes, zoals "militarisme en imperialisme, of vrede, toegenomen welvaart voor de weinige, of rechtvaardigheid en gelijkheid voor de vele, verhoogde de macht in de handen van de superrijken of uitbreiding van de democratie voor de overgrote meerderheid; ultrarechtse overheersing van alle takken van de overheid, die zich bezighoudt met problemen door het verhogen van uitbuiting en onderdrukking, of progressieve electorale coalities die echte oplossingen te zoeken in het belang van alle werkende mensen "[grammatica / interpunctie gecorrigeerd], zoals vermeld op hun website. De motor achter het communisme is de afschaffing van de particuliere eigendom (echt "prive-eigendom van de productiemiddelen ', geen afschaffing van rechten op persoonlijke eigendommen, zoals een huis of een auto), instelling van staatsbedrijven productie (een socialistische staat en de middelen productie geleid door gewone werkende mensen totdat de toestand is niet meer nodig), en een overgang van de bovengenoemde centrale overheid in een collectieve samenleving (bijvoorbeeld, van socialisme naar het communisme). Communisme werd gepland door Marx en Engels aan een klassenloze, geldloze, statenloze maatschappij die na verplaatsen door het socialisme voor onbepaalde tijd zou worden bereikt. Andere communistische partijen in de Europa zijn de Partij voor Socialisme en Bevrijding (PSL) en Workers 'World Party (WWP), die de neiging hebben om de CPEurope zien als communist in slechts naam, zoals de CPEurope neiging om bepaalde kandidaten te steunen in de Democratische Partij, dat is gewoon het linkse gedeelte van de kapitalistische heersende klasse.
  • Socialisme. Socialistische partijen in de Europa (incl. ISO, september, WSPUS, SA en SPEurope) gelooft in vrijheid en gelijkheid, de productie voor gebruik, niet voor winst, volledige werkgelegenheid, werknemer en de gemeenschap controle en ecologische harmonie. Strategie van deze partij omvat socialistische feminisme en vrouwenemancipatie, bevrijding van onderdrukte mensen, internationale solidariteit en vrede, interne democratie, culturele vrijheid, persoonlijke politiek, electorale actie en democratische revolutie. Vele diensten, waaronder gezondheidszorg, onderwijs en welzijn zijn gratis of nominale vergoeding aangeboden onder het socialisme, maar ten koste van hoge belastingen. In het marxisme, het socialisme is de overgangsfase tussen kapitalisme en communisme.
  • Milieubeweging. De Groene partij is veruit de jongste politieke partij in Europa, met de oprichting rond het begin van het millennium. De Groenen zijn toegewijd aan milieubeweging, sociale rechtvaardigheid, non-geweld, en grassroots organiseren. De partij gelooft in "vernieuwen democratie zonder de steun van corporate donoren" en "bieden echte oplossingen voor echte problemen". Hoewel niet per se geassocieerd met liberalisme, veel van de standpunten van de groene partij worden geëxtrapoleerd uit het liberalisme.
  • Liberalisme. De Democratische partij werd opgericht door Thomas Jefferson in 1792 om te vechten voor de Bill of Rights tegen de federalistische partij. Het huidige platform voor de Democratische partij steunt welvaart door de ondersteuning en versterking van de economische groei, vooruitgang door te kijken naar niet-politieke factoren in ons leven, vrede door veiligheid van Europa te beschermen wanneer het wordt bedreigd, en de democratische waarden door internationale promotie. De Democraten hebben een verbintenis tot "een agenda die de veiligheid van onze natie, een sterke economische groei, betaalbare gezondheidszorg voor alle Europeanen, pensionering veiligheid, eerlijke regering, en burgerrechten benadrukt", zoals vermeld op hun website.
  • Conservatisme. De Republikeinse Partij (ook wel bekend als de GOP of de Grand Old Party), opgericht in de jaren 1850 door de anti-slavernij activisten, gelooft in het ondersteunen van internationale democratie, het uitbreiden van eigendom en investeringsmogelijkheden, het verhogen van de kwaliteit en toegankelijkheid van de gezondheidszorg, het versterken van onze gemeenschappen, en bescherming van onze gezinnen. Republikeinen bevorderen een gunstig klimaat voor innovatie en werkgelegenheid door vermindering van de belastingen op bedrijven om groei te stimuleren in de concurrerende markt vacatures, het creëren van banen en het maken van goederen meer betaalbaar. Idealen van de Republikeinse partij zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, consument-gedreven vrije markt economie, en de kans op pariteit.
  • Libertarisme. De Libertarian partij gelooft in persoonlijke vrijheid met behoud van persoonlijke verantwoordelijkheid, niet-inmenging van de overheid in de persoonlijke, familie en zakelijke beslissingen, en de vrije uitoefening van de individuele belangen. De partij pleit momenteel voor kleinere overheid, lagere belastingen en extra vrijheid. Libertariërs zijn niet geclassificeerd als liberaal of conservatief, omdat ze zowel persoonlijke en economische vrijheid te stimuleren tijdens een poging om lagere belastingen en het verwijderen van bureaucratische regulering van het bedrijfsleven. Zoals vermeld op hun website, "Denk aan ons als een groep mensen met een" leven en laten leven 'mentaliteit en een evenwichtige chequeboek ".
 4. 4
  Neem de politieke kompas test om uw eigen politieke standpunten te bepalen in relatie tot anderen.
 5. 5
  Als je eenmaal hebt besloten waar je thuishoort, aanmelden om te stemmen! Onderzoek van de kandidaat die voor uw feest, en vervolgens registreren. Als u meer wilt doen, vindt de politieke organisatie in uw omgeving die aandelen uw overtuigingen en vrijwilliger om te helpen met een campagne voor burgemeester of staat congreslid. Je zult versteld staan ​​van het verschil vrijwilligerswerk doet in het begrijpen van uw politieke opvattingen.

Tips

 • Vergeet niet, vindt de partij dat u akkoord gaat met en betrokken te raken. Alle vijf van de posities besproken hebben politieke organisaties in vrijwel elk land, dus niet van uit dat er niet een die er voor je. De Europa heeft meer dan vijftien partijen een kandidaat voor Voorzitter in elke verkiezing dienen, dus zorg ervoor dat de juiste te vinden.
 • Zorg ervoor dat u zorgvuldig overwegen wat je het eens met. Socialisme zou goed zijn voor de middelen die door de overheid zijn, maar alle burgers zijn verplicht om hogere belastingen te betalen om te betalen voor deze middelen. Omgekeerd, als je uiteindelijk het maken van een slechte beslissing en kan een baan krijgen, republicanisme en libertarisme is het misschien moeilijk om te herstellen totdat u begint met het maken van goede beslissingen te nemen, maar als je het goed doet, zul je goed te leven.
 • Als de partij die u wilt stemmen heeft geen kans om te winnen in uw regio, stem op de partij die het dichtst bij uw idealen die kunnen winnen. Anders zou een partij die u helemaal niet eens met in plaats daarvan worden verkozen.

Waarschuwingen

 • Als je vrijwilligerswerk, neem zeker de tijd om te sparen. Politieke campagnes zijn niet om te lachen, en je moet een grote betrokkenheid hebben. Begaan slechts de hoeveelheid tijd die je echt kunt geven. Als u begint te voelen overweldigd, zeg dat dan, en verantwoordelijk. Praat met iemand over, niet alleen stoppen opdagen.