Wkonl

Hoe maak je een goede student te worden

Heeft u een wens om een ​​succesvolle student te worden? Nou, hier is hoe je het kunt bereiken.

Stappen

Hoe maak je een goede student te worden. Bekijk je wanneer je vrije tijd.
Hoe maak je een goede student te worden. Bekijk je wanneer je vrije tijd.
 1. 1
  Zoals alle uitzonderlijk goede studenten, moet u letten! Wanneer een leraar geeft een les, aantekeningen te maken en als je iets niet begrijpt, steek je hand en vragen te stellen. Hoe meer vragen die je stelt, hoe slimmer je krijgt, geloof het of niet. Bij het passeren van notities en praten met vrienden, zal je niets leren, dus aandacht schenken!
 2. 2
  Bekijk je wanneer je vrije tijd.
 3. 3
  Neem de tijd om een aantal problemen te schrijven, of je kan iemand vragen om ze te schrijven voor je. Vergeet niet, kan het geen kwaad om te gaan over wat je hebt geleerd.
 4. 4
  Doe je huiswerk. Leraren geven je huiswerk voor een reden. Het is om te beoordelen wat je die dag hebt geleerd. Profiteer van uw vrije tijd. Doe je huiswerk op weg van school naar huis in een vrije tijd. Doe zo veel op school als je kunt-daar heb je de leraar in het geval u hulp nodig hebt. Zorg ervoor dat niet te haasten op je huiswerk, om na te gaan over het, en te netjes. Als je echt wilt een succesvolle student te zijn, moet je direct weten vanaf het begin als u wilt geweldig zijn op alles, je genoegen moeten nemen met dingen die gewoon niet eerlijk. Je huiswerk is geen big deal. Vergeet niet, kan huiswerk ook helpen bij het ontwikkelen van goede gewoonten en attitudes.Always doen wat van je wordt gevraagd.
 5. 5
  Wees voorbereid. Breng alles wat je nodig hebt met je mee naar de klas. Boeken, folders, pennen, potloden, huiswerk, toetsing lakens etc. alles wat je nodig hebt zou het een goed idee om het te brengen zijn.
 6. 6
  Get georganiseerd. Logeren georganiseerd op school is heel belangrijk. Als u worden georganiseerd, dan bent u een stap vooruit in slagen. Houd een map voor elk onderwerp, en ja, zet je je wiskunde papieren in je wiskunde map, zet u uw taalkunde papieren in de map van uw taal Arts, zet u uw wetenschap papieren in uw wetenschap map, en ga zo maar door. Het zou echt een goed idee om kleurcode zijn of label uw mappen.
 7. 7
  Studie. Het zou een goed idee om te beginnen met het bestuderen van een paar dagen voor een test te zijn. Maak een schema. Indien een buitenschoolse activiteit in de weg van je studie, vertelt de persoon die verantwoordelijk is voor die bepaalde gebeurtenis, dat je niet in staat zal zijn om dat evenement bij te wonen, of je moet vroeg vertrekken. Echter, zullen er bepaalde situaties waarin je zal moeten wonen wat het ook is. In dit soort situaties, zal je alleen maar naar een andere dag te bestuderen. Dit is waar je studie schema komt inch Schrijf uit een overzicht van de week van de test en ontdek uw vrije tijd. Altijd onthouden, gebruik je tijd verstandig. Studie alsof u gemotiveerd bent voor de uitkomst van uw harde werk.
 8. 8
  Beginnen om een beetje meer te lezen. Als je niet al een lezer, beginnen bij uw niveau en werk je weg omhoog. U mag niet weten, maar door het lezen meer uitdagende en moeilijke boeken, bent u het uitbreiden van uw woordenschat.
 9. 9
  Vraag een ouder of oudere broer of zus om te kijken over uw notities en maak een mini-test voor u 3 dagen van tevoren van uw test. Je moet altijd willen voor de nacht van uw test.
 10. 10
  Als je dan bent vast niet verliest je hoofd koel, gewoon concentreren op je werk en je zult slagen.
 11. 11
  Het gebruik van mindmaps kan nuttig zijn voor het begrijpen van harde onderwerpen.

Tips

 • Altijd gaan voor extra krediet. Zelfs als je het krijgen van een 98% in een klasse. U kunt altijd beter doen.
 • Blijf geconcentreerd. Iedereen weet school kan saai zijn, maar je hebt om zich te concentreren op het krijgen gericht. Houd uw ogen op de leraar, houd je oren open, en maak aantekeningen. Het maken van aantekeningen helpt u denkt en u helpen te begrijpen wat er wordt meer onderwezen.
 • Neem een ​​pauze na het bestuderen, zal het u helpen van het krijgen van stress.
 • Je begint het bestuderen wanneer u de unit te starten
 • Slapen! Goed slapen is essentieel om u geconcentreerd te houden op klassen en ook op je studie.
 • Wees altijd bereid om vragen te beantwoorden en steek je hand vaker.
 • Laat nooit je ouders gaat maken aan veel druk op je. Vertel hen mooi om terug te trekken en laat je inademt je niet kunt omgaan met veel stress. En nadat je ze vertelt geef ze een leuke knuffel.
 • Ontdek uw leerstijl (ex.visual, auditieve, kinesthetische, enz.) en kijk online om uit te vinden over studie gewoonten die passen bij uw leerstijl. Je zult verbaasd zijn hoe veel makkelijker het is! Maar zorg ervoor dat de quiz vragen naar waarheid beantwoorden.
 • Herschrijven notities die in de klas is nuttig als het nemen van uitzonderlijk hard klassen. (Ex. recht, economie, techniek, etc.)
 • Als je een instrument kunt bespelen, zingen, of om het even welke muzikale vaardigheden, probeer een beetje elke dag te spelen. Niet alleen zal het verbeteren van uw vaardigheden en het vermogen, maar het zal u toelaten om zich te concentreren op huiswerk, schoolwerk, essays, enz.
 • Bedenk ook dat psychologische studies hebben aangetoond dat mensen de neiging om veel van de informatie geleerd in de laatste tien minuten voordat u gaat slapen vergeet. Dus moet je iets anders doen voordat je recht naar bed na het bestuderen van..
 • U kunt mind-kaarten te maken om te helpen met de herziening voordat een tentamen of toets. Voor meer informatie, zie hoe je een mindmap maken.
 • Eet altijd een goed ontbijt voor een test.
 • Zorg ervoor om te studeren voor de laatste nacht om retentie te verbeteren.
 • Kom niet te laat voor de les.

Waarschuwingen

 • Niet in paniek raken als je een slecht cijfer op een papier. Iedereen (inclusief studenten hoog niveau) krijgen af ​​en toe slechte cijfers. Het is niet het einde van de wereld. Probeer maar eens harder volgende keer.
 • Worden op de top van je cijfers. Als uw school heeft online rangen, check ze dan elke andere dag. Op die manier bent u niet verbaasd zijn als je je voortgangsrapport, en weet dat als je vergeten bent om iets te draaien in, moeten werken aan iets of als een leraar ging een cijfer verkeerd.
 • Boven alles, niet bedriegen. Vreemdgaan leert niet u helemaal niets. Plus, als je gepakt wordt, krijg je in ernstige problemen. Het is het niet waard!