Wkonl

Hoe maak je een Engels essay schrijven

U kunt gevraagd worden om een ​​Engels essay op de middelbare school of op de universiteit te schrijven. Je hebt maar een korte tijd om uw essay te voltooien in de klas, dus gebruik deze tips om uw tijd te maximaliseren en uw schrijven doeltreffend te maken.

Stappen

Hoe maak je een Engels essay schrijven. Raden wat de mogelijke essay onderwerpen zal zijn.
Hoe maak je een Engels essay schrijven. Raden wat de mogelijke essay onderwerpen zal zijn.

Bereid je voor op het essay

 1. 1
  Raden wat de mogelijke essay onderwerpen zal zijn. Als je leraar besteed veel tijd over een bepaald onderwerp, dan is hij of zij waarschijnlijk denkt dat het onderwerp is van belang. Dat onderwerp zou een potentiële essay onderwerp geworden.
 2. 2
  Kennen de kenmerken van een effectieve essay. Een goed essay is:
  • Gericht. Het essay krijgt straight to the point en maakt gebruik van heldere argumenten. Het schrijven wijkt niet af van het gegeven onderwerp.
  • Georganiseerd. De meest succesvolle schrijvers niet deel uitmaken van het essay als ze gaan mee. Zij beschouwen de structuur en de volgorde waarin zij zullen hun punten te presenteren voordat ze beginnen te schrijven.
  • Ondersteund. Goede essays bevatten punten die kunnen worden ondersteund door feiten of door verklaringen in de tekst die wordt geanalyseerd.
  • Lucid. Goede essays gebruiken goede grammatica, spelling en interpunctie.
 3. 3
  Breng een potlood naar de klas om uw essay schrijven. Vraag je leraar als je mag extra kladpapier gebruiken voor het noteren van uw ideeën.

Schrijf het essay

 1. 1
  Analyseer de prompt. Opmerking precies wat je leraar of docent je vraagt ​​om te doen.
  • Noteer de prompt als de prompt is op het witte bord of smart board.
  • Onderstreep de sleutelwoorden in de prompt. Kijk voor woorden als "uit te leggen," "te identificeren", "analyseren" of "te definiëren."
  • Breken de prompt in componenten. Als u op "identificeren" iets en dan "analyseren" is, dan schrijven 1 paragraaf identificeren van wat er gevraagd en een tweede paragraaf analyseren wat je geïdentificeerd.
 2. 2
  Lijst van alle van uw ideeën. Schrijf korte zin fragmenten of trefwoorden van alle feiten die u kunt onthouden. Deze moeten feiten dat de argumenten of uitspraken die je maakt in uw essay zal ondersteunen.
 3. 3
  Schrijf een proefschrift verklaring voor het hele essay. Deze verklaring moet het punt dat je maakt in uw essay te identificeren.
  • Voorkomen dat het schrijven uitspraken over jezelf. Bijvoorbeeld, schrijf dan niet "ik denk" of "Het punt dat ik zal vandaag maken is..."
  • Maak het proefschrift verklaring specifiek. Schrijf "Ronald Reagan zal altijd worden herinnerd als een groot president, omdat hij een einde aan de Koude Oorlog." Voorkomen dat het schrijven "Iedereen denkt Ronald Reagan is de beste president in de geschiedenis."
  • Maak elke paragraaf in uw essay binden terug naar de proefschrift verklaring.
 4. 4
  Verdeel de feiten die u eerder in 2 tot 4 groepen genoteerd.
  • Let op de gemeenschappelijke kenmerken van de punten in elke groep. De gemeenschappelijke kenmerken zal worden het onderwerp zinnen voor je lichaam paragrafen.
  • Gooi ideeën die geen ondersteuning uw belangrijkste punten. Het toevoegen van extra ideeën zal uw schrijven ongericht maken.
  • Rangschikken elke groep in volgorde van belangrijkheid. Begin met het minst belangrijke punt in uw eerste lichaam paragraaf en sluiten af ​​met je sterkste punt in je laatste lichaam paragraaf.
 5. 5
  Schrijf het onderwerp zinnen voor je lichaam paragrafen.
  • Gebruik 1 of 2 zinnen voor elk steunpunt in uw leden. Zorg ervoor dat de zinnen rechtstreeks verband houden met de paragraaf Het onderwerp van straf.
  • Vermeld het steunpunt. Vervolgens geven waarom het punt is belangrijk. Schrijf nooit iets omlaag zonder uit te leggen de betekenis ervan.
 6. 6
  Schrijf de afsluitende verklaringen voor elke paragraaf. Herhalen het argument dat u in uw onderwerp zin.
 7. 7
  Maak een korte introductie voor uw essay. Gebruik bijvoorbeeld een feit, citaat of statistiek die betrekking heeft op je stelling. Je stelling moet de laatste zin van uw inleiding te zijn.
 8. 8
  Schrijf een conclusie. De conclusie moet het proefschrift verklaring herformuleren, de argumenten die u hebt gemaakt kort samenvatten en eindigen door te stellen het ultieme punt van je essay.

Proeflezen uw essay

 1. 1
  Eerste Fix grammaticale fouten, interpunctie en spelling.
 2. 2
  Corrigeer eventuele fouten in de logica seconde.
 3. 3
  Eindig door het gladstrijken van overgangen tussen en binnen alinea's om de stroom van het essay te verbeteren.

Monster essays


Tips

 • De begroting van uw tijd als je gaat. Probeer bijvoorbeeld om wrap up het schrijven en laat jezelf 5 tot 10 minuten voor het proeflezen.
 • Gebruik een woordenboek of thesaurus als je leraar toelaat.

Waarschuwingen

 • Wees voorbereid op uw essay. Als je niet weet waar je over schrijft, dan is uw leraar zal kennen.

Dingen die je nodig hebt

 • Potlood met een gum
 • Papier