Wkonl

Hoe maak je een diploma online te krijgen

Ergens langs de lijn, kan je gevonden hebt uw schoolse onderneming onderbroken door carrière, familie, of gewoon leven in het algemeen. U kunt ook hebben ontdekt dat de beste banen gaan naar mensen met meer opleiding, dus je hebt besloten te kijken naar, gaan terug naar school online, op uw eigen tijd en eigen voorwaarden, en verdien die graad.

Online graden zijn overvloedig geworden, en er zijn scholen knallen overal. Het vinden van een school waar je kunt verdienen een AA, BA, BS, of MBA online is nog steeds een uitdaging voor werkende volwassenen. Dit is hoe het te doen.

Stappen

Hoe maak je een diploma online te krijgen. Beslissen wat voor soort diploma dat u wilt nastreven.
Hoe maak je een diploma online te krijgen. Beslissen wat voor soort diploma dat u wilt nastreven.
 1. 1
  Beslissen wat voor soort diploma dat u wilt nastreven. Dit lijkt misschien een eenvoudige stap voor sommigen, maar voor geavanceerde graden is het erg belangrijk om precies te zijn. Een school die een uitstekende algemene Environmental Studies programma heeft misschien niet zo hoog gewaardeerd als de school die een Environmental Water Resource Management programma biedt.
  • Denk na over je carrière doelen, en hoe de mate dat je kiest zal je helpen deze doelen te bereiken.
 2. 2
  Gebruik het internet. Gebruik Google om te zoeken op scholen die een diploma in uw vakgebied te bieden, en ontdek hoe online colleges te vergelijken met elkaar.
  • Bijvoorbeeld, Online onderwijs databank en [Gids voor Online scholen behoort tot de top online colleges, plus nog veel meer informatie die kan helpen bij het ​​kiezen van de juiste school.
 3. 3
  Elimineer de colleges die niet passen. Sommige online instellingen kunnen hebben onbetaalbaar steile prijsstelling, of vereisen een tijd inzet die je niet kan evenaren. Als een college niet voldoet aan uw criteria, krassen van de lijst.
  • Meer informatie over asynchrone versus synchrone leren. Synchroon leren zorgt voor real-time interactie online, terwijl een asynchroon klasse zorgt voor meer flexibiliteit met wanneer je kunt zitten en werken aan klasse werk.
 4. 4
  Focus op uw top 3 keuzes. Neem de tijd om onderzoek en lees over de programma's die zij bieden in uw gebied, zowel om na te gaan of het de juiste pasvorm voor u, en als het een pad dat je zijn echt enthousiast over het nastreven van.
  • Zoek uit wat pre-vereisten die je nodig hebt voor elke school. Deze zullen variëren, en kan een impact hebben op uw keuze.
 5. 5
  Dieper graven. Lees meer over certificering en accreditatie van de school. [Ww.detc.org De Afstand Onderwijs en Vorming van de Raad] behandelt meestal veel van de online school accreditatie, en is een uitstekende bron voor uw online college onderzoek.
 6. 6
  Neem contact op met scholen. Na het doen van gedegen achtergrond onderzoek, contact opnemen met de scholen die uw snede gemaakt. Praat met iemand in de toelatingscommissie afdeling over hun behoeften, hun aanvraagprocedures, en alles wat ze denken dat je moet weten dat uniek is voor hun instelling.
 7. 7
  Invullen van de aanvraagformulieren. Vul de formulieren voor uw uiteindelijke kandidaten, betaal uw aanvraag vergoeding, en wachten op de resultaten.
  • Als uw aanvraag in al uw college keuzes wordt geaccepteerd, moet u een beslissing te maken, maar zijn gegaan door het proces van eliminatie, krijgt u een duidelijk beeld van je eerste, tweede of derde keuze hebben.
  • Een school vertegenwoordiger zal contact met u op en loop je door het proces van inschrijving.
 8. 8
  Good luck! De slag te gaan, naar de klas, en verdien die graad!

Tips

 • Neem altijd contact op een school direct voordat u ze uit de hand geen geld, en doe je onderzoek van tevoren, zodat u weet wat te verwachten.
 • Veel 'brick-and-mortar' colleges, zoals Harvard, MIT, Berklee College of Music, en meer, bieden online lessen, zowel betaald, voor de mate-georiënteerd, en gratis, voor de persoon die alleen maar houdt van hun opleiding voort te zetten gedurende het hele leven. De meeste traditionele universiteiten hebben websites: als men u interesseert, bezoek hun site en zie wat ze te bieden hebben.
 • Houd een dagboek bij van je onderzoek, zodat je terug kan verwijzen naar dat op elk gewenst moment. Na onderzoek van 50 of 60 hogescholen, kan je het niet meer onvoorbereid welke de beste partij school, waarvan de meest gunstige man had was: vrouw verhouding, of die het beste programma gehad.

Waarschuwingen

 • Wees op uw hoede van de plaatsen die je een diploma voor een som geld te sturen. Uiteindelijk zijn ze niet de kosten waard en kan een carrière gevaar zijn als een werkgever erachter komt dat u een valse diploma.