Wkonl

Hoe maak je een eenheid plan te schrijven

Als een nieuwe leerkracht of opvoeder, kan het overweldigend zijn om alle verantwoordelijkheden gezicht in het schrijven van een goede eenheid plan dat kaarten voor alle doelgroepen in onze klaslokalen. Hier zijn een aantal handige stappen in het maken van een leereenheid meer zinvol zijn voor uw leerlingen.

Stappen

Hoe maak je een eenheid plan te schrijven. Definieer uw doelstellingen.
Hoe maak je een eenheid plan te schrijven. Definieer uw doelstellingen.
 1. 1
  Definieer uw doelstellingen. Het schrijven van een duidelijk doel voor elke les en activiteit zal helpen richten het leren van uw leerlingen en uw onderwijs.
 2. 2
  Volgen van een standaard template voor het bereiden van een eenheid. Normaal gesproken, deze beginnen met de doelstellingen, maar ook normen aangepakt, materialen, lessen, assessments, middelen en accommodatie voor alle leerlingen in de klas.
 3. 3
  Enquête uw middelen. Neem de tijd om te beoordelen welke middelen zijn reeds beschikbaar voor u. Vaak zijn er goede middelen die reeds in gebruik zijn en de tijd neemt om een ​​vorige les of het leren methodologie zal een hoop tijd besparen op de lange termijn te gebruiken.
 4. 4
  Bestudeer de staat normen en worden geïnformeerd over de feitelijke inhoud / onderwerp van uw toestel plan.
 5. 5
  Lijst in volgorde van de belangrijkste begrippen in hoofdlijnen om duidelijk te zijn over wat concepten die u van plan bent om te leren binnen een bepaald tijdsbestek.
 6. 6
  Plannen en maken de beoordeling van uw gereedschap. Na het bekijken van welke middelen je kunt trekken uit, het creëren van een verscheidenheid van evaluatie-instrumenten te evalueren leren is de volgende. Zowel summatieve en formatieve maatregelen moeten worden getroffen om een ​​brede evaluatie van de doelstellingen wordt voldaan door alle leerlingen te waarborgen.
 7. 7
  Kiezen de lessen. Gezien de tijd en de behoeften van uw leerlingen, kiezen wat past bij hun leerstijlen en benaderingen die hun nieuwsgierigheid en interesse zal Garner.
 8. 8
  Hebben benchmarks. Als het apparaat eenmaal is begonnen, moeten benchmarks te manoeuvreren door het apparaat. Dit zal u helpen op koers te houden voor de tijd en ervoor zorgen dat de leerdoelen zijn gehaald.

Tips

 • Over-plannen - het is altijd beter om meer activiteiten dan niet genoeg.
 • Gebruik afwisseling in de lessen, de beoordeling, en de middelen - laat leerlingen ervaren de eenheid van onderzoek door middel van verschillende middelen.
 • Vergeet niet dat de beste bron is mensen. Praat met mensen die eenheden hebben gecreëerd vóór, of die misschien experts in een vakgebied dat u wilt maken in een eenheid.
 • Wees je bewust van de specifieke staat en district richtlijnen voor het onderwerp u van plan bent om over te schrijven in een eenheid.
 • Verzamel lijsten van bronnen die u kunt toevoegen aan elke keer dat u dit apparaat te presenteren.

Waarschuwingen

 • Je moet vasthouden aan een tijdlijn naar een eenheid te voltooien.
 • U moet beschikken over de middelen voor de activiteiten voordat u begint met de planning van de lessen die je kiest.
 • U moet zich bewust zijn van het onderwijzen van normen alsook onderwerp normen.