Wkonl

Hoe maak je een flyer maken

Of je probeert om je verloren kitten vinden, reclame maken voor uw gitaarlessen of bevorderen optreden van uw band deze vrijdag, kan een flyer van een goedkope en effectieve manier om het woord eruit te zijn. Om uw flyer te werken, eerst moet je om mensen te merken. Vervolgens, je wilt dat ze iets aan doen. Dit artikel zal u helpen bereiken beiden!

Stappen

Hoe maak je een flyer maken. Houd de boodschap simpel.
Hoe maak je een flyer maken. Houd de boodschap simpel.

Het maken van uw eigen flyer

 1. 1
  Schrijf een titel. Maak het eenvoudig, en maken het groot!
  • De kop moet niet meer dan vijf woorden, past in een lijn over de pagina en worden gecentreerd.
  • De letters in de kop moet groter dan alle andere letters op de flyer zijn. Je wilt dat de meeste mensen in staat zijn om het snel lezen van ongeveer 10 voet (3 meter) afstand.
  • Gebruik alle hoofdletters in een schreefloos lettertype. Kijk naar elke krant voorpagina, dat de industrie dacht dat dit een lange tijd geleden.
  • Gebruik kleur als je kunt. Een kleur die de afbeelding die u in de flyer gebruiken is nog beter.
 2. 2
  Houd de boodschap simpel. Niet maken mensen 'lezen' uw flyer - het moet uw boodschap te communiceren op een bijna intuïtief niveau. Hier zijn enkele ideeën:
  • Door de manier, waarop headline uit gesprongen bij je? Als je bent zoals de meeste mensen, de 'puppies en ijs "gevangen uw aandacht. Dat is niet omdat iedereen houdt van puppies en ijs, het is want het is helder rood, een kleur die van nature in het oog trekt.
 3. 3
  Voeg een foto of een afbeelding. Nu dat je de aandacht van de lezer, profiteer ervan! Geef de lezer iets om naar te kijken - mensen de neiging om een ​​boodschap beter onthouden als er een afbeelding te associëren met het.
  • Gebruik een beeldbewerkingsprogramma om het contrast te verhogen; dit het beeld meer merkbaar van een afstand zullen maken zodra het is afgedrukt op het papier. Als u niet beschikt over een foto-editor, een gratis app zoals Picasa ( http://picasa.google.com/ ), van Google, zal prima werken.
  • De foto moet in het midden, en de oppervlakte mag niet meer dan ⅓ van de pagina zijn.
  • Proberen om slechts een afbeelding te gebruiken als je kunt. Als het absoluut noodzakelijk, kunt u onder andere twee beelden naast elkaar, maar niet meer dan dit zal de flyer te rommelig, waardoor het minder waarschijnlijk om iemands aandacht te trekken maakt maken.
 4. 4
  Plaats een beschrijving onder de afbeelding. Je hebt de lezers verslaafd, en ze komen in dichterbij voor de details. Maak uw beschrijving tekst zo beknopt en gedetailleerd mogelijk, maar moet wel twee of drie regels bij de meeste. Gewoon niet gebruik maken van al deze opties in een keer als die maakt van uw flyer lelijk in een haast -. Naar sleutelwoorden, gebruik hoofdletters, een iets groter of bolder lettertype, cursief, enzovoort benadrukken Gebruik woorden en zinnen die uw aanbod meer verleiden zou kunnen maken: gratis, betrouwbaar, BELONING.
 5. 5
  Voeg uw contactgegevens. Als het belangrijk is voor mensen om contact met u in reactie op uw flyer, voeg uw voornaam en welke vorm van contact u liever - telefoonnummer, e-mailadres, enz.
  • U kunt ook gebruikmaken van het aloude 'tear-off "-methode: maak een verkorte versie van uw flyer tekst in een veel kleiner lettertype, draai het 90 graden en herhaal dit enkele malen over de bodem van de flyer. Maak een gedeeltelijke snede tussen elk optreden, zodat mensen kunnen uit de contactgegevens gemakkelijk scheuren.
 6. 6
  Zorg ervoor dat uw flyer werkt. Kleef ze op een deur en staan ​​terug van het ongeveer 10 voet (3 meter). Weet de belangrijkste punten springen op je? Kijken naar het monster flyer hier kunt u meteen dat het een verloren kitten zien - de schattige foto trekt u in te willen helpen, plus er is een grote beloning! Vraag een vriend of familielid die niet heeft gezien uw flyer om een ​​kijkje te nemen op het, en kijk of ze de boodschap meteen.
 7. 7
  Kopieën maken. Nu dat u uw flyer hebt voltooid en getest, printen zoveel exemplaren als je nodig hebt.
  • Als het te veel voor uw printer te hanteren, of als je verwacht regen (de inkt output van de meeste home-printers zal lopen als links in de regen), het vinden van een lokale Kinko's / FedEx of kantoorboekhandel en gebruik van een self-service copier.
  • Zwart-wit kopieën zijn over het algemeen veel goedkoper dan kleur. Als je besluit om te gaan met zwart-en-wit, zou je dit proberen: in plaats van het afdrukken van de kop en de enige gekleurde woorden, laat die secties leeg en schrijf ze in de hand met een gekleurde marker.
 8. 8
  Plaats uw flyer. Waar moet je post? Nou, waar zijn de mensen die u wilt bereiken?
  • Als u uw kat verloren in uw buurt, post uw flyer op telefoonpalen, op lokaal zwembaden en alle andere nabijgelegen plaatsen verzamelen.
  • Als je je tas binnenstad, post flyers zo dicht mogelijk naar de laatste plek waar je weet dat je je tas had verloren. Merk op dat in stedelijke gebieden zijn er vaak beperkingen op wat je kunt posten, en waar - omdat het is gemakkelijk te vinden, hoeft de regelgeving niet pronken! Probeer coffeeshops, publieke prikborden, en als je een paal die is bedekt met flyers - het is eerlijk spel!

Tips

 • Met behulp van felgekleurde papier kan maken uw flyer opvallen, maar soms het zal uw beeld en tekst minder opvallend te maken.
 • Voor meer complexe flyers, zoeken op het web voor "gratis flyer templates" en het uitzoeken van een ontwerp.
 • U kunt gebruik maken van een portret of landschap layout:

Dingen die je nodig hebt

 • Papier
 • Printer
 • Schaar