Wkonl

Hoe maak je een kapper te worden

Ben je vast in een sleur in je huidige baan? Ben je op de middelbare school en zie niet in college in je toekomst, maar willen niet werken als je hele leven een hamburger flipper? Dan is de beauty-industrie is de plek voor jou! Het kan enige scholing te nemen na de middelbare school, maar niets in de buurt zo vervelend als college. Het is leuk, belonen, en heeft flexibele uren. Plus, krijg je betaald voor het maken van mensen kijken prachtig!

Stappen

Hoe maak je een kapper te worden. Als u nog steeds op de middelbare school, controleren en zien of uw school heeft een school voor beroepsonderwijs / community college dat ze werken met.
Hoe maak je een kapper te worden. Als u nog steeds op de middelbare school, controleren en zien of uw school heeft een school voor beroepsonderwijs / community college dat ze werken met.
 1. 1
  Als u nog steeds op de middelbare school, controleren en zien of uw school heeft een school voor beroepsonderwijs / community college dat ze werken met. Vaak kunt u de helft te besteden aan twee derde van de dag te leren hoe je een kapper te zijn en breng het andere deel doen van normale schoolwerk terug op je middelbare school (wiskunde, Engels, geschiedenis). Plus, als je dit doet tijdens junior en senior jaar, zou u recht in de industrie te kunnen gaan.
 2. 2
  Als je van de middelbare school, controleren de plaatselijke krant voor schoonheid scholen, of vraag uw persoonlijke kapper waar hij / zij ging. Toepassen op meerdere scholen, indien mogelijk.
 3. 3
  Contact opnemen met de scholen en het opzetten van een ontmoeting met de adviseur.
 4. 4
  Als je bent toegelaten, inschrijven en wonen al uw klassen. Sommigen zullen de handen op, anderen zullen zijn als traditionele school.
 5. 5
  Na afloop van de lessen, op zoek naar schoonheid winkels met openingen voor nieuwe stylisten. Stuur je sollicitatie, doe je best bij het interview, en je kan gewoon worden gehuurd! Ook kon je open uw eigen salon als je genoeg geld hebt.
 6. 6
  Afgewerkt.

Tips

 • Wees niet beledigd als een vaste klant stopt komt naar je toe. Het is niet een belediging voor u persoonlijk, dus gewoon vergeten en verder gaan.
 • Als een klant klaagt over hun haar, altijd aan te bieden aan het kosteloos repareren. Tuurlijk, verlies je een paar dollar, maar je zult een waardevolle klant te houden.
 • Het haar industrie is een hoogst competitieve. Wees niet beledigd als het duurt een paar pogingen voor u te krijgen ingehuurd, vooral vers uit schoonheid school.
 • Verwacht niet te veel net beginnen te maken. Het kost tijd en constante klanttevredenheid.

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat je eigenlijk moet werken voor deze. Dit is niet een opt-out op een "echte" baan, je moet lessen te nemen om dit te doen!
 • Als je niet erg veel in detail te treden of perfectionist persoonlijkheidstype, kan haar stressvol zijn voor u. Het vereist veel precisie
 • Wees gewaarschuwd dat je zal zeer waarschijnlijk worden gevraagd om deel te nemen in "class testen".