Wkonl

Hoe maak je een onroerend goed taxateur geworden

Vastgoed de beoordeling is de beste baan in de wereld. Je hoort dat niet alleen van taxateurs, maar degenen die willen een taxateur te worden. De beoordeling maakt gebruik van je persoonlijke vaardigheden, wiskundige vaardigheden evenals uw detective vaardigheden in een carrière waar de meeste taxateurs zijn hun eigen baas. Het kan ook u vrije tijd om door te brengen met de familie door te laten u uw eigen uren in te stellen. Maar hoe te beginnen? Hier is hoe.

Stappen

Hoe maak je een onroerend goed taxateur geworden. Controleer eerst met uw staat voor vergunningen om te zien hoe je een 'stagiair' licentie kan verkrijgen (zie hieronder voor een link naar uw staat voor vergunningen.).
Hoe maak je een onroerend goed taxateur geworden. Controleer eerst met uw staat voor vergunningen om te zien hoe je een 'stagiair' licentie kan verkrijgen (zie hieronder voor een link naar uw staat voor vergunningen.).
 1. 1
  Controleer eerst met uw staat voor vergunningen om te zien hoe je een 'stagiair' licentie kan verkrijgen (zie hieronder voor een link naar uw staat voor vergunningen.) Zoek uit de lijst van de klassen die u moet nemen om naar deze eerste stap. Dan vinden waar de lokale of on-line scholen zijn die lessen geven voor uw stagiair licentie. Het is mogelijk om te beginnen met het krijgen van taxatie ervaring voordat je een licentie in sommige staten, Californië is een van hen.
 2. 2
  Vervolgens werken aan het verkrijgen van uw stagiair licentie. Dit wordt meestal gedaan door het nemen van lessen en het afleggen van een test, en / of het hebben van enige ervaring in de beoordeling werk. (Elke staat heeft zijn eigen criteria voor het verkrijgen van deze vergunning - controleer met hen).
 3. 3
  Na het ophalen van uw stagiair licentie, vind een taxateur wie je mentor kunnen zijn. Je krijgt een 'toezicht' taxateur moet om je te leren de kneepjes van het vak en om u te helpen met uw ervaring uren die je nodig hebt om te voltooien. Het kan nodig zijn twee of meer 'toezicht' taxateurs om je te helpen op je reis. Werken met een toezichthoudende taxateur die uw buurt woont, zoals u zult moeten om tijd te besteden met deze persoon in de werkelijke 'hands on' ervaring. Het vinden van een toezichthoudende taxateur om u te helpen zal het zwaarste deel van het werk te zijn, maar het zal de moeite waard. Je hebt een begeleider nodig al om al uw werk ondertekenen als stagiair. U kunt ook een toezichthoudende taxateur vinden voordat het krijgen van uw stagiair licentie, zoals een vriend of familielid die is al een werkende taxateur.
 4. 4
  Krijgen een stagiair baan op het kantoor van een onroerend goed taxateur. Dit is een van de beste manieren om te zien of je echt wilt beoordelen en uit te vinden wat de beoordeling is alles over.
 5. 5
  Hier krijg je een stageplaats bij een bank. Banken en spaargeld en leningen van alle soorten en maten te huren stagiair taxateurs die hun stagiair licenties rechts af de straat hebben verkregen. Het is een geweldige manier om betaald te krijgen en een opleiding op hetzelfde moment.
 6. 6
  Netwerk. Doe wat je kunt om te werken met of voor andere oudere en ervaren taxateurs in uw omgeving. Geef hen een stimulans om u te huren.
 7. 7
  Zoek een lening makelaar u kan werken aan het werk te krijgen. Aangezien de meeste van ons werk is voor een banklening, vinden de mensen het geven van de leningen en praat met hen. Een goede relatie met een lening makelaar zal een lange weg te gaan.
 8. 8
  Als stagiair, zal uw loon minimaal zijn totdat u uw normale rijbewijs te verkrijgen. Het kan vele maanden duren, maar hou vol!
 9. 9
  Krijgen uw onroerend goed licentie verkopen, zelfs als u niet van plan om te werken in de verkoop. Uw verkoop-licentie kan nodig zijn om MLS gegevens voor uw taxateurs krijgen, en het kan geen kwaad.
 10. 10
  Maak uw 150 uren van de licentie onderwijs. U wordt verplicht om 150 uur van de staat goedgekeurde taxatie licentie onderwijs, waaronder de 15 uur USPAP cursus te volgen.
 11. 11
  Voltooi je 2000 uur ervaring stagiair. U kunt deze uren in minder dan 1 jaar.
 12. 12
  De aanvraag van uw rijbewijs en neem uw ​​staat test!

Word een gecertificeerd taxateur residentieel

Alle individuen op zoek naar een Certified Residential Taxateur geworden moeten met succes een minimum van 200 AQB goedgekeurde uren van opleiding te voltooien, krijgen 2500 uur ervaring en een examen afleggen beheerd door de bevoegdheid toekennen van de referentie.

 • Opmerking: sommige staten accepteren geen onderwijs op afstand voor kwalificerend onderwijs krediet.

Word een gecertificeerd taxateur algemene

Alle individuen op zoek naar een Certified General Taxateur geworden moeten met succes een minimum van 300 AQB goedgekeurde uren van opleiding te voltooien, krijgen 3000 uur ervaring en een examen afleggen beheerd door de bevoegdheid toekennen van de referentie.

Tips

 • Het hebben van een tweede baan is een goed idee. Veel stagiair taxateurs (en soms zelfs ervaren taxateurs) kan hebben om een ​​tweede baan om rond te komen nemen in de magere tijden.
 • Bereid om te werken voor weinig of geen geld voor een tijdje. Het hebben van uw trainee licentie geeft u alleen het recht om uw normale licentie, die een tijdje kan duren verkrijgen.
 • Netwerken maakt niet uit want taxateurs worden gekozen uit een pool. Het is illegaal om uw eigen taxateur kiezen deze dagen.
 • Niet stoppen. Werken dagelijks op het krijgen van uw gewone rijbewijs. Als uw toezicht taxateur geeft u geen werk doen, zoek een andere toezichthoudende taxateur.
 • Hebben geld om jezelf te steunen terwijl u uw stagiair licentie.

Comp controles

Nadat je een Real Estate Taxateur, moet je proberen om niet te geven in het verstrekken van 'comp cheques ". Dit kan niet iedereen gelukkig maken, maar er zijn redenen voor.

 • Een reden zou moeten zijn de meest voor de hand liggende: Taxateurs werken niet gratis en zijn geen commissie-based.
 • De tweede reden is dat de controles comp zijn zo zwaar mishandeld dat lening officieren een lijst van taxateurs zullen noemen, krijgt de hoogste comp controle, en om de beoordeling van die taxateur, hoewel de lening officier weet dat het huis het hogere bedrag niet waard is. Om het simpel te zeggen, wordt dit beschouwd als hypotheekfraude.
 • De derde reden is dat de meeste lening officieren zal niet om een ​​oordeel, tenzij ze weten dat de taxatie van de waarde die zij nodig hebben om de lening te sluiten zal raken. Het bestellen van een comp controle is een andere manier voor hen om te zien of het de waarde die nodig is zal raken. Volgens de beoordeling normen, worden taxateurs beperkt in het uitvoeren van waardebepaling diensten met een overeenkomst voor een vooraf bepaalde uitkomst (nodig value). In de meeste gevallen weet een taxateur dat als de controle comp komt binnen het bereik dat nodig is voor de lening officier om de lening te sluiten, dan is een evaluatie zal worden besteld. Dit voegt druk om het proces vanaf het begin, dat is slecht. Taxateurs worden verondersteld onpartijdige. Dat is immers hun werk. Als de controle comp is niet binnen een bereik, zal doorgaans een lening officier niet om de beoordeling. Dus wat zou er gebeuren als een taxateur aanvaard een bestelling indien de cheque comp kwam binnen bereik? Nou, de meeste controles comp komen met de veronderstelling (van de kant van de lening officier) dat het waarde zal maken, wat er ook gebeurt. Deze aanname wordt meestal geplaatst op het bestelformulier, en door een opdracht te aanvaarden als zodanig is het breken van beoordeling normen en taxateurs zullen niet doen onder alle omstandigheden.
 • De vierde reden is dat opgaaf type waarde (zelfs enkele waarden) wordt beschouwd als een beoordeling. Dit betekent dat de controle comp zou hebben om alle de beoordeling vereiste normen voldoen. Aan die normen vereist een aanzienlijke hoeveelheid extra werk die niet typisch is uitgeoefend door de typische taxateur die controles comp uitvoert.

Beoordeling scholen

 • Afstandsonderwijs VS. Klas
 • Er is een debat over de vraag of leren op afstand of de meer traditionele klassikale omgeving is voordeliger. Beide hebben hun sterke en zwakke punten. Op het einde, het komt allemaal neer op de behoeften en leerstijlen van het individu.
 • Afstandsonderwijs is over het algemeen goedkoper, sneller, en veel flexibeler. De lessen worden online of correspondentie via standaard post genomen. Het grote probleem met afstandsonderwijs is dat er geen leraar om te praten met, weinig echte wereld ervaring, noch veel begeleiding. Het hebben van een mentor kan echt zetten alles wat is geleerd in beeld tijdens het leren op afstand en is sterk aanbevolen.
 • De meer traditionele klassikale is beter voor sommige mensen. Meer toezicht, gesprek met echte mensen, en het ontwikkelen van relaties met medestudenten kan maken voor extra tijd en kosten in verband met klassikale leren. Hoewel duurder en rigide, klassikale leren, voor sommigen, is de voorkeur leeromgeving.
 • Als u besluit dat een meer hands-on klassikale aanpak het beste is voor u, uw staat bord heeft een lijst van de erkende klassen in uw regio. Als online onderwijs heeft de voorkeur, gebruik uw favoriete zoekmachine voor 'taxatie onderwijs'.
 • Live Webinars - Houdt u van het gemak van online, maar willen de live interactie in de klas? Haal het beste van twee werelden met live webinars. Of u nu op zoek bent naar informatie over een tijdige onderwerp of behoefte te halen wat CE credits voor uw volgende vernieuwing, McKissock en andere CE-providers hebben een schema van de komende live-webinars dat precies wat je nodig kan zijn.

Waarschuwingen

 • Als een onervaren taxateur, kan je laten intimideren door hypotheek makelaars of banken wie wilt u misschien een woning beoordelen voor meer dan de moeite waard, maar als je goede klanten bij het ontwikkelen van dit scenario is minder waarschijnlijk.
 • Zoals het werken in vastgoed verkoop, kan het gehele landgoed markt echt in vele markten 'feest of hongersnood' te zijn. Taxateurs maken grote geld in de goede tijden, maar kan niet veel doen in de magere tijden. Echter, zelfs in tragere afzetmarkten, taxaties zijn nodig voor herfinanciering.

Citaties en bronnen