Wkonl

Hoe maak je een positieve klas sfeer te creëren

Een positieve sfeer kan een klaslokaal een meer aangename plek om te zijn te maken en, op zijn beurt, een meer effectieve, motiverende plek om te leren. Het is eenvoudig te doen, en het kan positieve resultaten hebben op het bereiken van studenten.

Stappen

Hoe maak je een positieve klas sfeer te creëren. Wijzigen hoe u zo veel als nodig wisselwerking - om te praten, te leren en positief communiceren - met elkaar studenten, vanaf vandaag.
Hoe maak je een positieve klas sfeer te creëren. Wijzigen hoe u zo veel als nodig wisselwerking - om te praten, te leren en positief communiceren - met elkaar studenten, vanaf vandaag.
 1. 1
  Wijzigen hoe u zo veel als nodig wisselwerking - om te praten, te leren en positief communiceren - met elkaar studenten, vanaf vandaag. Uw lichaamstaal en intonatie maakt de meerderheid van uw totale communicatie, dus opnemen in uw wijzigingen.
  ~ Laat zien dat je onafhankelijk, volledig vertrouwen in individuele elke student, potentieel voor vooruitgang. Hoewel je ze te behandelen als individuen op basis van academische behoeften en vaardigheden, ieder moet men de warme gloed van inspirerende vertrouwen die u zullen tonen voor haar of hem te voelen.
 2. 2
  Begin elke klasse door het begroeten van de klas vol leerlingen met een glimlach, en terwijl je aan je deur aan het begin van de les, te verlengen een persoonlijk welkom, met oogcontact -, ook.
 3. 3
  Moedig wanneer de studenten met positieve feedback mogelijk. Lof voor successen is een veel sterkere motivatie dan kritiek.
 4. 4
  Bedekken de muren van je klaslokaal met positieve berichten: posters met motiverende foto's en woorden; inspirerende citaten van grote mensen, positief schilderijen, tekeningen, proza, gedichten, gedaan door uw leerlingen.
 5. 5
  Maak stereograms die positieve woorden zijn verborgen. Voor een voorbeeld ga naar www.school-teacher-student-motivation-resources-courses.com/teaching methoden en uitchecken subliminale communicatie.
 6. 6
  Embed meer positieve woorden in alles wat je schrijft en praat over.
 7. 7
  Maak een positief woord voor de dag en start een discussie op. Breng het aan positieve case studies, rolmodellen. Bijvoorbeeld - 'Winning' - Lance Armstrong won tegen kanker, won de Tour de France Race 7 keer, en won de harten en geesten van de goede doelen en jongeren met zijn gekleurde rubberen polsbandjes.
 8. 8
  Maak een klasse woordenboek van positieve woorden. Beginnen met een A - Z template en krijg je leerlingen om positieve woorden toe te voegen aan de template. Maken het groot en zet het op de muur.
 9. 9
  Gebruik heldere, warme kleuren in decoraties. De meeste klaslokalen beginnen met standaard-issue meubels, allemaal hetzelfde. Goed geplaatste wanddecoraties kan een klaslokaal meer huiselijke en soms zelfs kennis te geven aan degenen wier aandacht dreef af te maken.
 10. 10
  Maak wall displays onderwijsinstellingen. Maak ze zodat studenten gemakkelijk kunnen van hen leren.

Tips

 • Geef correcties in een positieve toon. Zeggen dingen als: "Probeer het opnieuw" of "Heb je nog een idee?" in plaats van "nee". Prompt de student als hij / zij is op de goede weg: "En wat is het heet wanneer dat gebeurt?"

Waarschuwingen

 • Heb favorieten niet spelen. Maak zo nodig een dek van steekkaarten met de naam van elke student om ervoor te zorgen dat de leerlingen aan de slag opgeroepen een gelijke hoeveelheid van de tijd. Meng ze, periodiek.