Wkonl

Hoe om gemotiveerd om goed te presteren op school

College toelating en de arbeidsmarkt worden steeds moeilijker te navigeren. Terwijl het oude gezegde "get graden C's" is nog steeds waar is, zullen die kwaliteiten pijn uw kansen op het krijgen in de universiteit of het krijgen van een baan. Goede cijfers zijn het resultaat van hard werken dan intelligentie. Hier is hoe je jezelf te motiveren om goede cijfers te krijgen.

Stappen

Hoe om gemotiveerd om goed te presteren op school. Ontdek hoe om te krijgen wat je wilt.
Hoe om gemotiveerd om goed te presteren op school. Ontdek hoe om te krijgen wat je wilt.
 1. 1
  Doe je werk. Als je student bent, het is jouw taak om een ​​student te zijn. In het algemeen, studenten die slagen zijn meestal degenen die instemmen met de moeilijke aspecten van dat feit met een positieve houding.
 2. 2
  Balans van uw tijd. Als school is je werk, dan is uw taak misschien raar uur hebben, vooral als je op de universiteit. Kaart brengen van de projecten die je hebt en geef jezelf deadlines voor bepaalde segmenten van elk project. Ook geef jezelf genoeg tijd om te kijken over het eindproduct. Als je van plan bent, wees eerlijk over welke cursussen zijn meer tijd in beslag.
 3. 3
  Ontdek hoe om te krijgen wat je wilt. Of je nu op de middelbare school of universiteit, uitzoeken wat je wilt doen als je groot bent. Maar stoppen daar niet. Zoek iemand die heeft wat u wilt en vraag voor vijftien minuten van hun tijd om uit te vinden hoe zij of hij het gedaan heeft, zelfs als dit iemand is een CEO. Bereid vragen die de hoeveelheid en de aard van de werkzaamheden aan te pakken en hoe de persoon in geslaagd. Schrijf vervolgens een bedankbriefje naar die persoon. Deze techniek is veel voordeliger dan gewoon proberen om goede cijfers te krijgen want dat is wat je zou moeten doen. Praten met iemand die je doelen heeft bereikt kunt u de werkelijkheid van wat er nodig is om te krijgen wat je wilt tegenkomen.
 4. 4
  Bijhouden van uw kwaliteiten. Als je op de middelbare school, vraag je docent over je cijfer na de les of na school. Als je op de universiteit, lees uw syllabus en ontdek hoe je cijfer wordt afgebroken, dat wil zeggen, hoeveel elke test beïnvloedt het eindcijfer. Als aanwezigheid is onderdeel van je cijfer, bijhouden van dat ook. Indien de medezeggenschap is een deel van je rang, vraag je docent of TA wat voldoende deelname is en dan doen meer. Indien u vragen heeft na het lezen van uw syllabus hebben, mail dan je docent.
 5. 5
  Erachter te komen wie rangen wat. Op de middelbare school, deze is eenvoudig. Op de universiteit, cursussen hebben vaak een professor en een handvol TA. De professor lezingen, de TA loopt discussie secties en rangen bepaalde tests en papieren. De docent kan de rang van de laatste, of helemaal niets. Professoren soms slecht communiceren met hun assistenten en laat het vaak aan hen om erachter te komen richtlijnen voor wat ze zijn indeling. Zorg ervoor dat u duidelijkheid te hebben over deze kwestie en de follow-up met elke grote opdracht.
 6. 6
  Opdagen. Sommige staten zenden de politie na de middelbare school studenten die altijd afwezig. Op de universiteit, niemand geeft. De meeste studenten doen het slecht als ze niet klas op regelmatige basis bij te wonen. Vaak is dit niet een probleem te worden totdat het te laat is. Professoren of assistenten zullen met opzet niet materieel herzien om degenen die regelmatig hebben bijgewoond belonen. Vergeet niet, dit is een baan. Ook niet in de gewoonte van het hebben van een vriend die je vertellen wat je gemist hebt. Uiteindelijk zul je in een klas waar je niet weet een ziel, of je zal naar graduate school te krijgen zonder de juiste mate van discipline.
 7. 7
  Krijgen om je leraar te leren kennen. Als je op de middelbare school of in een college seminar met een paar dozijn studenten, dan zijn hartelijk en beleefd. Als je in een college collegezaal met honderden andere studenten, handelen zoals u zou doen als u het zien van een toneelstuk. Drop door uw docent kantooruren en praten over punten uit de klas die u interesseren, zelfs wanneer deze punten alleen rente je enigszins. Dit geldt ook met betrekking tot lessen gerund door een TA, die meestal klein zijn. Interactie met uw docenten is een vorm van netwerken.
 8. 8
  Eren waar je bent. Ga naar de les als je zou gaan naar een baan. Heeft social media, tekst, of praten niet surfen. Leraren van middelbare scholen hebben meer kans om u te bellen op het met weinig werkelijke straf. Op de universiteit, kan u gevraagd worden om de klas te verlaten of laten vallen. U krijgt het respect je geeft.
 9. 9
  Deelnemen aan de klas. Nogmaals, dit alles hangt af van de grootte van de klas. Grote lezingen ontmoedigen vragen, die zijn bedoeld voor de TA in discussie secties. Als de klas is een seminar met enkele tientallen studenten, deelname is absoluut noodzakelijk. Omdat het vocaal in de klas helpt je docent of TA herinner je, en zelfs als je vragen die lijken te vragen "dom", het toont ze dat je echt betrokken zijn bij het materiaal.
 10. 10
  Wees eerlijk. Leraren hebben elk excuus gehoord waarom een ​​opdracht te laat is, waarom je te laat was, of waarom sommige andere catastrofe gehinderd uw prestaties in de klas. Als je mist een deadline, eigen tot het, toegeven uw fout, en vragen hoe het te repareren.
 11. 11
  Vraag om hulp. Onderdeel van uw werk als student is om te leren. Een heleboel van leren wordt getracht met de richting van mensen die meer weten over een onderwerp dan je weet. Als je vraagt ​​om hulp, vragen om meer over iets wat een persoon heeft zijn of haar leven gewijd aan het verstand te weten.
 12. 12
  Niet bedelen. Informeer dan naar de cijfers op een professionele manier. Als u niet tevreden bent met een graad, vragen over het particulier tijdens een afspraak hebt gemaakt op voorhand. Vraag wat je de volgende keer kunt doen om te voorkomen dat de fout, of vragen of het mogelijk is om de opdracht opnieuw te doen. Vele professoren zullen extra krediet geven als een student vraagt ​​over het tijdig (niet de laatste les dag).
 13. 13
  Dwing jezelf om verantwoording. Word lid van een groep of een club die een bepaalde GPA vereist. Sport hebben vaak minimale GPAs, net als broederschappen, studentenverenigingen, en vele stages.

Tips

 • Zorg ervoor om plezier te hebben. Talrijke studies hebben aangetoond dat de hersenen beter presteert wanneer deze niet wordt bewerkt tot de dood. Zelfs als het alleen maar kijken naar een grappige tweeëndertigste video online, zorg ervoor om het te doen. Gewoon doen het niet honderd keer per dag.
 • Wees niet bang om hulp te vragen. Het is geen teken van zwakte. Vragen om hulp geeft aan uw verlangen naar zelfontplooiing.
 • Focus op je welzijn. Zorg ervoor dat u gezond te eten en te slapen. Op de universiteit, kan dit niet altijd de makkelijkste zaak van de wereld. Het is gemakkelijker om te doen als je werkt om te blijven op de hoogte van uw gezondheid. Uw hersenen werken beter als het heeft voedingsstoffen en slapen.
 • Studeren in een groep - de beste manier om iets te leren is om te proberen en te leren het aan iemand anders. Groep studie maakt het ook mogelijk studenten om elkaar te steunen door middel van stressvolle tijden.
 • Als u werkt een baan terwijl op de universiteit, deze punten zijn des te belangrijker, omdat je twee banen. Wees bewust van dat feit voortdurend.

Waarschuwingen

 • Scholastic oneerlijkheid zal je achtervolgen voor de rest van je leven. Mensen die zijn opgegroeid met computers zijn begonnen om het hoger onderwijs te bevolken en de meeste hogescholen bieden seminars over hoe web-based plagiaat te detecteren.
 • Wees je bewust van je geestelijke gezondheid. Veel mensen realiseren zich niet dat ze problemen hebben met angst of depressie tot ze op de universiteit. Als je jezelf in deze positie, zeker om hulp te zoeken.