Wkonl

Hoe te grote cijfers te krijgen zonder inspanning

Het krijgen van grote kwaliteiten vergt veel van studeren... of toch niet?

Hard studeren is echt belangrijk, maar tegelijkertijd moet je genieten van dingen om je stress te verminderen.

Stappen

Hoe te grote cijfers te krijgen zonder inspanning. Zitten op de voorste rij in de klas.
Hoe te grote cijfers te krijgen zonder inspanning. Zitten op de voorste rij in de klas.
 1. 1
  Zitten op de voorste rij in de klas. Waardoor je je geïnteresseerd lijkt. Dit zal ook zorgen dat u meer gerichte.
 2. 2
  Beantwoord een vraag als de kans komt. Geef niet toe aan wat-als-ik-verkeerde houding... Het is beter om te proberen.
 3. 3
  Focus op het gedeelte van de leraar zegt. Het zal duidelijk zijn dat je luistert en dat je bereid bent om hard om je doelen te bereiken werken zijn. Bij het doen van een opdracht, controleer dan de indelingscriteria (of rubriek) tweemaal. Soms is het maar een extra ding dat een rang van B naar A. Bijvoorbeeld verandert: Een is het schrijven over hoeveel honden worden gehaat. De indelingscriteria lijsten "Om een ​​A te krijgen moet u het onderwerp te bespreken vanuit een ander perspectief." Gewoon herinneren om in het schrijven waarom honden zijn goed kan het verschil maken tussen een B en een A papier.
 4. 4
  Hier krijg je een goede hoeveelheid slaap elke nacht. U zult verbaasd zijn hoe veel gemakkelijker u zich kunt concentreren en te absorberen wat je leert als je goed uitgerust bent.
 5. 5
  Besteed aandacht aan vragen van anderen. Het antwoord op hun vraag kan belangrijk zijn.
 6. 6
  Neem goede notities. Als je dat doet, kunt u gemakkelijk deze te herzien voor een test of quiz en doe die test / quiz in een handomdraai! U kunt notities maken met het opschrijven van belangrijke dingen van de leraar zegt, en met het opschrijven van wat uw leraar zegt na "Dit is belangrijk", of "Dit zal zijn op de test."

Tips

 • Bouwen van een positieve houding. Het helpt om vooruit te kijken naar een test. Denk, ik zal veel te doen op deze test niet zal ik de test zeker mislukken.
 • Zorg ervoor om te studeren voor tests, en probeer het niet te laten tot de laatste minuut.
 • Tests zijn meestal een groot deel van je cijfers. Beoordelen 5-10 minuten per dag en de informatie zal vasthouden aan je hoofd!
 • Bij het schrijven van essays, niet schrijven over iets in het handboek. Dit kost u minder dan een minuut op te zoeken wat extra informatie over of Wikipedia en het zal je zo veel helderder maken.
 • Als je leraar overhandigt u uw testen terug, ze niet weggooien. In plaats daarvan houden ze voor de laatste examens of tentamens.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet dat alleen perfecte oefening baart kunst. Bestuderen niet de verkeerde feiten!
 • Opmerking: Putting inspanning is bewezen om daadwerkelijk rangen te verhogen! Vergeet niet dat niemand zal altijd de vraag goed of gaat perfect te krijgen, maar ze leggen de lat hoog en hard werken. Dus als je goede cijfers halen, dan moet je ze alleen omdat je bent een harde werker!
 • Houd uw spullen georganiseerd, hoeft u niet wilt krijgen neergehaald een letter alleen maar omdat je opdrachten verloren.
 • Stel altijd doelen en probeer je best doen en hard werken!
 • Nooit bedriegen, wont u overal mee naartoe nemen. In plaats daarvan neem het op in je geest en de volgende keer dat je studeren voor een test, onthouden wat je kon niet goed eerder krijgen.
 • Alleen maar omdat je een C op een papier betekent niet dat je moet opgeven, gewoon proberen een beetje moeilijker. Oefening baart kunst, en het bestuderen kan echt een verschil maken in je cijfers te maken!
 • Vergeet niet dat je nooit moet je tijd! Blijf geconcentreerd!
 • Bij het gebruik van Wikipedia zorg ervoor dat u de informatie twee keer controleren, omdat Wikipedia kan bewerkt worden door iedereen die beschikt over een computer en internet.
 • Probeer niet om jezelf te veel of harder werken dan u zou mogen. Neem kleine stapjes. Werk een beetje harder dan de vorige keer, en je zal uiteindelijk de nummer een te zijn in de klas!