Wkonl

Hoe om stoom een envelop te openen

Stomen openen van een envelop is een van de oudste trucs in het boek. Het is echt gemakkelijk, en, indien zorgvuldig gedaan, is nauwelijks merkbaar door de e-mail ontvanger.

Stappen

Hoe om stoom een envelop te openen. Zet op een pot water.
Hoe om stoom een envelop te openen. Zet op een pot water.
 1. 1
  Zet uw kachel.
 2. 2
  Zet op een pot water. Je hoeft niet echt veel water nodig, maar probeer in de bodem van de pot een inch-en-een-half te zetten. Als je te veel water gebruiken, zal het voor eeuwig te nemen om te koken, maar niet te weinig gebruiken, of het zal verdampen voordat u de envelop kan openen.
 3. 3
  Wacht tot het water aan de kook.
 4. 4
  Houd de envelop over het kokende water met de klep naar beneden, en zoek een plek waar je je duim kan zetten onder de klep. Een goede plek is aan het eind van beide zijden van de klep, omdat sommige enveloppen geen lijm daar hebben.
 5. 5
  Solliciteer constante lichte druk op de flap. Wees voorzichtig, wil je niet om het papier niet scheurt. Zodra de stoom verzadigt de envelop (het zal warm, vochtig en slap voelen), zal de lijm smelten, en de envelop wordt geopend.
 6. 6
  Om de envelop opnieuw te verzegelen, te wachten tot het droog is, en likken de lijm weer als normaal. Als dit niet gebeurt, kunt u een aantal Elmer's lijm te gebruiken, maar zorg ervoor dat je het verspreid over heel goed, zodat het lijkt op een normale envelop.
 7. 7
  Optie - een andere manier om de envelop opnieuw te verzegelen: Zet de klevende zijde van de klep terug in de stoom kort. Het zal weer plakkerig en kan worden ingedrukt en opnieuw verzegeld. Als het niet allemaal reseal bij de eerste poging zet het terug in de stoom kort en druk de rest lichtjes. Zorg ervoor dat u de envelop wrijven. Want het is vochtig kan wrijven en scheuren.

Tips

 • Als alternatief kan een elektrische waterkoker worden gebruikt in plaats van een pot met water. Het heeft de neiging om een ​​grotere hoeveelheid stoom die heter creëren. Het vermijdt ook de mogelijkheid van brand de randen van de envelop als je een gasfornuis. Verwarm het water in de ketel en houdt de envelop 3-4 centimeter afstand van de uitloop tot een gelijkmatige verdeling van stoom in de afdichting te creëren.
 • Houd het papier in de stoom te lang. U vindt het allemaal doorweekt krijgen en geven het spel weg. Houd de envelop over de stoom gedurende ongeveer 15 seconden, daarna beginnen te proberen om het te openen, terug te keren naar de stoom als het wordt nog steeds vast.
 • Laten geen een pot met kokend water rondslingeren. Niet alleen is dat gevaarlijk, maar het is verdacht. Ofwel dumpen het uit en zet het weg, of maak wat Ramen noodles of thee of iets. Geen zin in het verspillen van al dat water.
 • Overweeg het gebruik van een spies in plaats van je duim of vinger te pellen de klep omhoog. Dit maakt een zeer nauwkeurige controle en is vooral effectief als u de spies plaatst verticaal onder de flap aan een einde en tollen het langs de lengte van de flap.
 • Een ZELFKLEVENDE ENVELOP is bijna onmogelijk om GET OPEN, volgens ongeacht welke methode.
 • Vergeet niet dat de naam van het spel is spionage. Geheimzinnig, doe dit niet om iemand die je niet wilt weten (of die misschien piepen), en niet verlaten van de open envelop liggen waar iemand het kan zien voordat u deze weer te sluiten. Gebruik je hersenen.

Waarschuwingen

 • Andermans mail openen zonder hun toestemming is een misdrijf. Dit is alleen voor educatieve doeleinden.

Dingen die je nodig hebt

 • Een pot water
 • Een kachel
 • Elmer's lijm (optioneel)