Wkonl

Hoe om te achterhalen of uw aangifte is verstuurd

Als u verwacht geld terug op uw federale staat of de belastingen, je wilt weten wanneer je die korting cheque of storting te komen kan verwachten. De Internal Revenue Service en uw staat informatie op hun websites met betrekking tot wanneer u uw belastingaangifte moet ontvangen. Maar voordat je kunt bepalen wanneer je geld verschuldigd is, moet u controleren of de IRS of staat uw archief heeft ontvangen. Leer hoe om te achterhalen of uw aangifte is verstuurd.

Stappen

Hoe om te achterhalen of uw aangifte is verstuurd. Zoek een gratis bestand of e-file provider onder de "online services" link op de IRS-website.
Hoe om te achterhalen of uw aangifte is verstuurd. Zoek een gratis bestand of e-file provider onder de "online services" link op de IRS-website.

Hoe om te achterhalen of uw federale aangifte is verstuurd

 1. 1
  Ga naar www. Irs.gov.
 2. 2
  Zoek een gratis bestand of e-file provider onder de "online services" link op de IRS-website.
 3. 3
  Bestandssysteem van uw belastingen via 1 van de online opties.
 4. 4
  Bewaar een kopie van uw aangifte voor uw administratie.
 5. 5
  Bezoek de IRS e-file website op een later tijdstip. Het duurt minstens 72 uur voor de IRS om te erkennen dat ze hebben uw e-bestand retour ontvangen.
 6. 6
  Meld u aan om gratis bestand of e-file. U moet uw belastingaangifte status zien na het ondertekenen inch
 7. 7
  Klik op de link "open mijn terugkeer" naar de meest recente status van uw rendement zien.
 8. 8
  Kijk op de linkerkant van het scherm voor de link "uw rendement" en klik erop.
 9. 9
  Klik op de "status is" link.
 10. 10
  Kijk of uw rendement is het label "in behandeling", "geaccepteerde" of "afgewezen."
  • Corrigeer eventuele fouten en re-bestand als uw vordering is afgewezen.
  • Controleer op een later tijdstip als uw rendement is gelabeld in behandeling.
 11. 11
  Bel de IRS fiscale hulp hotline als je meer vragen. Het nummer is 1-800-829-1040. Het meldpunt is bereikbaar van maandag tot vrijdag 7:00-10:00 EST.

Hoe om te weten wanneer u uw federale fiscale teruggave zal ontvangen

 1. 1
  Hebben uw sofi-nummer (of individuele belastingplichtige identificatienummer) beschikbaar wanneer u inlogt op de IRS-website. U moet ook uw indienen status-als u alleenstaand bent, getrouwd indienen gezamenlijke terugkeer, trouwde indienen aparte terugkeer, hoofd van het huishouden of een kwalificerend widow (er). Tot slot, weet uw exacte bedrag van de teruggave.
 2. 2
  Controleer de belastingteruggaaf cyclus grafiek voor dat jaar aan de geschatte data kunt u uw belastingteruggaaf verwacht, op basis van de datum waarop uw teruggave werd geaccepteerd door de IRS vinden.
 3. 3
  Bel 1-800-829-4477 om uw teruggave te controleren via de telefoon. Dit is de IRS geautomatiseerde informatie lijn.

Hoe om te achterhalen of uw staat aangifte is verstuurd

 1. 1
  Bezoek uw staat inkomstenbelasting of departement online. Die website afdeling zal u toelaten om uw teruggave status van leren.
 2. 2
  Kijk voor een link op de website die is aangeduid met "waar is mijn terugbetaling" of "status van mijn terugbetaling." Klik erop.
 3. 3
  Volg de aanwijzingen op het scherm in te loggen op de website en vind informatie over uw staat aangifte.

Tips

 • Aangiften die zijn verzonden komen ook in aanmerking om online te worden gecontroleerd. Uw teruggave status kan worden gecontroleerd, maar het kan langer duren, van 3 naar 4 weken, voor de informatie te verschijnen. Het neemt de IRS extra tijd om te ontvangen en te accepteren van uw federale aangifte als je het gemaild.